Östermalmsgatan 44

Öst på stan, UMEÅ

Rymlig femma Öst på Stan nära Universitet och NUS!

Rymlig femrums gavellägenhet med bra läge på Östermalm ! Lägenheten har ett nytt och ombyggt kök från 2020 med ljus köksinredning och rostfria hushållsmaskiner. Två ljusa sovrum i bottenplanet och ytterligare två sovrum i källarplanet som nås via en trappa i vardagsrummet. Från vardagsrummet finns också utgång till balkongen som vetter mot syd-sydväst - via en trapp från balkongen kommer du ner till tomten. Badrum med klinkergolv och golvvärme. Parkeringsplatser finns att hyra. Till Universitet, NUS och centrum är det promenadavstånd. Ta chansen att se denna fina bostad!

Fakta

Utgångspris
2 995 000 kr
/ Bud
Månadsavgift

5 736 kr/mån

Rum

5 st

Boarea

110 m²

Våningsplan

1 / 3

Hiss

Nej

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1944 + 1986

Fastighetsmäklare

Profil

Hans Lundgren

070-330 27 78

hans@maklarcity.se

Planlösning

Välkomnande och ljus hall med plats för ytterkläder och dragdörrsgarderob. Rymligt sovrum med ljust golv och garderobsvägg. Ombyggt och mycket fräscht kök från 2020 med induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, integrerad diskmaskin samt kyl och frys. Plats för matbord. Stor öppning mot vardagsrummet. Vardagsrum med ljust laminatgolv och utgång till balkong mot syd-sydväst. Trappa ner till källarplanet. Ljust sovrum med ljust laminatgolv. Badrum med klinkergolv och vattenburen golvvärme. Från trappan i vardagsrummet kommer man ner till källarplanet. Ljust sovrum med trägolv. Arbetsrum med trägolv och plats för arbetshörna med skrivbord. Ljust sovrum med trägolv.

Månadsavgift

5 736 kr/mån

Exklusive hushållsel och bredband (bredband via Umeå Energi).

Balkong och uteplats

Från balkongen kan man gå ner till tomten.

Ventilation

Mekanisk till- och frånluft.

Energideklaration

Utfört

Utförd: 20/2 2017

Klass

D

Elektricitet

Nätbolag

Umeå Energi

Leverantör

Umeå Energi

Förbrukning

2 041 kWh/år

Drift per år

Elförbrukning

4 460 kr

Summa

4 460 kr

Närområde

Öst på stan är ett mycket eftertraktat och populärt område med centralt läge mellan centrum och universitetet och sjukhuset. Här är bebyggelsen blandad med många vackra äldre hus och nyare lägenhetshus. Öst på stan finns många mindre butiker, gallerier, och caféer. I söder angränsar Umeälven med vackra promenadstråk. Här bor du nära Konstnärligt campus där Bildmuseet, Arkitekthögskolan, Designhögskolan och gymmet Iksu Plus huserar.

Kommunikation

Gång- och cykelavstånd till Umeå centrum, Norrlands universitetssjukhus, Umeå universitet och Umeå Östra resecentrum. Även goda bussförbindelser till andra stadsdelar.

Service ställen

Öst på stan finns några mindre butiker. Det tar bara några minuter att gå eller cykla in till Umeå centrum med stort utbud av butiker, restauranger och caféer. Skolor och barnomsorg Östermalmsskolan (1-6). Minervaskolan (F-9). I området finns det gott om förskolor.

Byggnad

Typ

Flerbostadshus

Byggår

1944 + 1986

Renoveringar

Fastigheten är uppförd 1944 och helrenoverades 1986 då man också bytte stammarna i huset. Yttertaket är utbytt och fasaden har ny brädfodring. Fönstren byttes 2021.

Övrig byggnader

Förråd i källaren. P-platser med motorvärmare finns att hyra.

Förening

Namn

Brf Duvan 8.

Organisationsnr

769635-3296.

Gatuadress

Östermalmsgatan 44.

Postnr

90332.

Ort

UMEÅ.

Parkering

350 :-/mån, finns ledigt att hyra.

Renoveringar

Fastigheten är stamrenoverad i mitten av 80-talet. Dessutom är yttertaket bytt, fasaden har nya bräder och fjärrvärme och bredband är installerat. Fönsterna byttes 2021.

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angiven.

Lägenheter

8 st.

Lokaler

1 st.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder