Snipgränd 159

Ersboda, UMEÅ

Fin trea på Populära Snipgränd

Fin trea på omtyckta Snipgränd på Västra Ersboda. Lägenheten har egen ingång i markplan. Köket är rymligt och välplanerat, badrummet är helrenoverat av firma 2022, här finns vikdusch och tvättmaskin. De båda sovrummen har båda bra storlek och ligger avskilda från varandra. Föreningen är mycket välskött och har god ekonomi, månadsavgiften är därför mycket låg, endast 4584:-/månad. I föreningen finns fin gemensam tvättstuga, samlingslokal samt en bastu, här finns också lekpark, utegym och en uteplats med en murad grill. På Snipgränd bor man i ett lugnt kvarter med närhet till grönområde och handelscenter. Välkomna att boka visning av denna trevliga bostadsrätt!

Fakta

Utgångspris
2 045 000 kr
eller högstbjudande
Månadsavgift

4 584 kr/mån

Rum

3 st

Boarea

81 m²

Våningsplan

2 / 2

Hiss

Nej

Byggnadstyp

Tvåplans flerfamiljshus

Byggnadsår

1981

Fastighetsmäklare

Profil

Bo-Gunnar Samuelsson

070-330 78 01

bg@maklarcity.se

Planlösning

Entré sker i markplan där man kommer in till en nedre hall med plats för ytterkläder. Här finns det också en praktisk klädkammare. Övervåning: En trapp målad ljusgrå leder upp till en övre hall med nytt laminatgolv. Rymligt nyrenoverat kök med plats för ett större matbord. Köksluckorna är vita, bänkskivorna är i gråsvart laminat, ovan dessa sitter ett grått stänkskydd. Kyl och frys är nya 2022, här finns också en modern diskmaskin och en spis med häll samt en fläkt. Väggarna är vit och gråmålade och passar väl med kökets laminatgolv. Helrenoverat och mycket fint badrum med vikdusch, wc, kommod med handfat samt överskåp med spegel. Badrummet är utrustat med tvättmaskin. Badrummet har renoverats av hantverkare under sommaren 2022. Vardagsrum med nytt grått laminatgolv och vitmålade väggar med en grå fondvägg. Från vardagsrummet har man utgång till en insynsskyddad balkong med söderläge. Sovrum med ekparkettgolv, ljusa väggar och en blå fondvägg. Sovrum med beige väggar och ljusgrått laminatgolv. I sovrummet finns det två inbyggda garderober.

Kökstyp

Kök.

Månadsavgift

4 584 kr/mån

Inkl värme, vatten, kabel-Tv och internet. Bostadsrättsinnehavaren har ett eget abonnemang för hushållsel.

Balkong, uteplats och bilplats

Balkong med söderläge. Då lägenheten har egen entré i markplan så kan man om man så önskar kan man ha en uteplats vid denna.

Bilplats med motorvärmare finns ledig att hyra för 150:-/månad.

Ventilation

Mekanisk.

Energideklaration

Utfört

Utförd: 26/2 2020

Klass

D

Elektricitet

Nätbolag

Umeå Energi

Leverantör

Umeå Energi

Förbrukning

3 209 kWh/år

Drift per år

Elförbrukning

5 724 kr

Summa

5 724 kr

Närområde

Ersboda är en stadsdel med lite mer än 10 000 invånare. Här bor du nära både handel och natur, och på Ersboda Folkets hus finns både biosalong, bibliotek och restaurang.

Kommunikation

Gång- och cykelavstånd till Ersboda handelsområde. Goda bussförbindelser till och från centrala Umeå, Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus.

Service ställen

På Ersboda handelsområde finns bland annat stormarknader, systembolag, apotek, elektronik- och klädaffärer. På Östra Ersboda finns Folkets hus som erbjuder en mängd olika evenemang. Här finns även bibliotek och vårdcentral. På Ersboda centrum finns en friskvårdsanläggning med bad och gym. Skolor och barnomsorg Ersdungen (F-6), Ersängsskolan (F-9), Östra Ersbodaskolan (F-6 och särskola). I området finns det gott om förskolor.

Byggnad

Typ

Tvåplans flerfamiljshus

Byggår

1981

Övrig byggnader

Det finns ett rymligt lägenhetsförråd vid ingången till bostaden.

Förening

Namn

Brf Snipan.

Organisationsnr

716415-2147.

Gatuadress

Snipgränd 143.

Postnr

90624.

Ort

Umeå.

Hemsida

www.snipan.nu/.

Kontaktperson

Aspia i Umeå. Tel. 010-2524747.

Om föreningen

Antalet lägenheter uppgår till 78 st och byggåret var 1981. Föreningen är fördelade på 2 gårdar (Norrgården och Sörgården). På båda gårdarna finns en lekpark och en uteplats med en murad grill. Mellan gårdarna i föreningen finns en kvartersgård med fin tvättstuga, kvarterslokal och bastu. Föreningen har även en Boulebana. Bakom kvartersgården finns ett nytt utegym. Föreningen källsorterar och har ett kretsloppsrum för detta. För mer info besök föreningens hemsida: www.snipan.nu.

Parkering

Garageplats 350:-/månad. Till garageplatsen är det separat kö. Parkeringsplats 150:-/månad. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Gemensamma utrymmen

Det finns gemensamma cykelförråd.

Tv och bredband

Kabel-TV tas in via Tele2, Bredband levereras av Netero AB. Både bredband och grundutbud tv ingår i månadsavgiften.

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angiven.

Lägenheter

78 st.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder