Ystarvägen 21

Västra Ersboda, Umeå

Fint gavelradhus med mycket bra läge- tomten ansluter direkt mot ett stort grönområde

Gavelradhus med bästa tänkbara läge! Västertomten som är uppvuxen och privat ansluter direkt mot ett stort grönområde. Huset håller god standard med ett påkostat Marbodalkök, ett stort uterum och helkaklat badrum med golvvärme. Fasad och fönster är nya. Här bor man nära både naturen och handelscentra, det finns flera skolor och förskolor i närområdet. Välkomna att boka visning av detta trevliga hus

Fakta

Utgångspris
3 595 000 kr
Rum

4 st

Sovrum

2 st

Boarea

118 m²

Tomtarea

271 m²

Byggnadstyp

1½-plans radhus

Byggnadsår

1980

Fastighetsmäklare

Profil

Bo-Gunnar Samuelsson

070-330 78 01

bg@maklarcity.se

Planlösning

Entrén till huset sker via en farstukvist, vid sidan om ingången finns ett förråd. Hall med modern ytterdörr. Till vänster finns en dubbel skjutgarderob i ek, denna håller högsta kvalité (Hyllcenter). Under trappen till övervåningen har man en arbetsplats. Helkaklat badrum med elgolvvärme. I badrummet finns duschkabin och kommod med överskåp med speglar. Tvättstuga med tvättmaskin, tumlare och en rostfri bänk. Fint kök med påkostad köksinredning i ljus ek från Marbodal. I köket finns kyl och frys i rostfritt, spis med häll med rostfri kåpfläkt, diskmaskin och inbyggd microvågsugn. Spotlightbelysning är infälld i överskåpen. Vardagsrummet som är försett med ett gavelfönster har öppnats upp mot ett tidigare sovrum vilket ger denna del av huset en inbjudande rymd och en härligt öppen planlösning. Från vardagsrummet har man utgång till det fina inglasade uterummet och altanen med västerläge. Om man föredrar att ha ett ytterligare sovrum istället för ett vardagsrum i vinkel så är detta lätt att ordna, se alternativ planlösning. ÖV: Övre hall. Från denna hall nås en stor klädkammare som tidigare har använts som ett barnrum. I denna klädkammare finns det idag en dubbel skjutgarderob och en vanlig garderob. Badrum med badkar. Sovrum med laminatgolv och tre fasta garderober. Sovrum med laminatgolv och en garderob. Från detta sovrum har man utgång till en liten balkong. Huset har ett perfekt läge i området, det är mycket barnvänligt och skyddat från trafik. Huset är välbyggt och har betongbjälklag mellan våningsplanen och betongväggar mot grannarna, detta gör huset tyst, stabilt och komfortabelt. Till radhuset hör ett kallgarage med carport.

Tomt

Hörntomt.

Uppvuxen trädgård med gräsmatta, krusbär, jordgubbar i pallkragar, tre plommonträd, körsbärsträd, ungersk syren, pioner och blommor. Vid tomtgränsen växer såväl odlade som vilda hallon.

Stort uterum med söder och västersol - detta är familjens absoluta favoritplats under sommarhalvåret! Vid sidan om uterummet finns det även en öppen altan.

Planbestämmelser

Stadsplan

Servitut, ga, samfälligheter, etc

Gemensamhetsanläggning: Umeå Prästosten GA:1 ändamål: Värmeanläggning, Övrigt, Gemensamhetsanläggning: Umeå Prästosten GA:2 ändamål: Garage och/eller parkering, Övrigt, Gemensamhetsanläggning: Umeå Prästosten GA:3 ändamål: Radio- TV och/eller tele

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft).

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Utfört

Utförd: 5/5 2022

Klass

C

Elektricitet

Nätbolag

Umeå Energi

Leverantör

Umeå Energi

Förbrukning

4 113 kWh/år

Drift per år

Försäkring

4 000 kr

Elförbrukning

6 954 kr

Vägsamfällighet

32 400 kr

Summa

43 354 kr

Samfällighetsavgift om 2700 kr/ månad. I denna avgift ingår; värme, bredband och tv, garage/carport, sophämtning, snöröjning och sandning, vatten (avläsning sker årsvis) samt gemensam belysning. Via samfälligheten har man också tillgång till en kvarterslokal med bastu, tvättstuga och ett gästrum.

Taxeringsuppgifter

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd.

Totalt

2 133 000 kr

Byggnad

1 356 000 kr

Mark

777 000 kr

Skatt/avgift

8 874 kr

Taxeringsår

2021

Värdeår

1980

Pantbrev

Summa

914 300 kr

Antal

7 st

Närområde

Ersboda är en stadsdel med lite mer än 10 000 invånare. Här bor du nära både handel och natur, och på Ersboda Folkets hus finns både biosalong, bibliotek och restaurang.

Kommunikation

Gång- och cykelavstånd till Ersboda handelsområde. Goda bussförbindelser till och från centrala Umeå, Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus.

Service ställen

På Ersboda handelsområde finns bland annat stormarknader, systembolag, apotek, elektronik- och klädaffärer. På Östra Ersboda finns Folkets hus som erbjuder en mängd olika evenemang. Här finns även bibliotek och vårdcentral. På Ersboda centrum finns en friskvårdsanläggning med bad och gym. Skolor och barnomsorg Ersdungen (F-6), Ersängsskolan (F-9), Östra Ersbodaskolan (F-6 och särskola). I området finns det gott om förskolor.

Byggnad

Typ

1½-plans radhus

Byggår

1980

Bjälklag

Trä

Fasad

Ny fasad för 2 år sedan

Grund

Betongplatta

Stomme

Trä

Uppvärmning

Fjärrvärme

Tak

Betongpannor

Fönster

Nya 3-glas ca 2 år sedan


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder