Nygatan 80

Öst på stan, UMEÅ

Nyproducerad trea Öst på stan!

Söker du ett modernt boende med öppen planlösning och stor, solig balkong? Då är detta en lägenhet för dig! Centralt belägen förening med underjordiskt garage och närhet till både centrum och NUS/universitetet. Lägenheten är färdig för inflyttning - kontakta oss för att boka visning!

Fakta

Utgångspris
3 395 000 kr
Månadsavgift

3 840 kr/mån

Rum

3 st

Boarea

74 m²

Våningsplan

1 / 4

Hiss

Ja

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2023

Fastighetsmäklare

Profil

Hans Lundgren

070-330 27 78

hans@maklarcity.se

Interiör

Hall med klinkergolv. Garderob och avhängningsyta för ytterkläder. Hallen angränsar till samtliga rum i lägenheten. Helkaklat badrum med wc och dusch med glasväggar. Tvättmaskin och torktumlare. Två rymliga sovrum med två respektive fyra garderober. Kök från Ballingslöv (Bistro), utrustat med induktionshäll, inbyggd ugn, inbyggd micro, integrerad diskmaskin samt fullstor kyl och frys. Plats för matbord. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Härifrån nås den stora balkongen (17 kvm) som ligger i sydvästläge. Lägenheten har genomgående tvåstavigt parkettgolv i ek.

Kökstyp

Kök.

Månadsavgift

3 840 kr/mån

inkl värme, VA

Ventilation

Mekanisk, från och tilluft vvx.

Närområde

Öst på stan är ett mycket eftertraktat och populärt område med centralt läge mellan centrum och universitetet och sjukhuset. Här är bebyggelsen blandad med många vackra äldre hus och nyare lägenhetshus. Öst på stan finns många mindre butiker, gallerier, och caféer. I söder angränsar Umeälven med vackra promenadstråk. Här bor du nära Konstnärligt campus där Bildmuseet, Arkitekthögskolan, Designhögskolan och gymmet Iksu Plus huserar. Skolor och barnomsorg Östermalmsskolan (1-6). Minervaskolan (F-9). I området finns det gott om förskolor.

Kommunikation

Gång- och cykelavstånd till Umeå centrum, Norrlands universitetssjukhus, Umeå universitet och Umeå Östra resecentrum. Även goda bussförbindelser till andra stadsdelar.

Närservice

Öst på stan finns några mindre butiker. Det tar bara några minuter att gå eller cykla in till Umeå centrum med stort utbud av butiker, restauranger och caféer.

Byggnad

Typ

Flerbostadshus

Byggår

2023

Förening

Namn

Brf Älgkronan.

Organisationsnr

769639-5099.

Om föreningen

Brf Älgkronan byggs just nu och tillträde sker i november/december 2023. Föreningen består av 30 lägenheter, 1or, 3or och 4or. Till varje lägenhet finns ett lägenhetsförråd. På gården finns cykelcarport samt cykelförråd i fristående byggnad. Underjordiskt garage delas med intilliggande Brf Älgoxen.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Parkering

Föreningen har 14 garageplatser och 5 öppna parkeringsplatser. Garage kostar 1445 kr/månad och parkeringsplats 695 kr/månad. Samtliga platser är laddplatser.

Tillåter juridisk person som köpare

Ja.

Lägenheter

30 st.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder