Nygatan 80

Öst på stan, UMEÅ

Nyproducerad trea Öst på stan!

Söker du ett modernt boende med öppen planlösning och stor, solig balkong? Då är detta en lägenhet för dig! Centralt belägen förening med underjordiskt garage och närhet till både centrum och NUS/universitetet. Lägenheten är färdig för inflyttning - kontakta oss för att boka visning!

Fakta

Utgångspris
3 645 000 kr
Månadsavgift

4 318 kr/mån

Rum

3 st

Boarea

87 m²

Våningsplan

1 / 4

Hiss

Ja

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2023

Fastighetsmäklare

Profil

Hans Lundgren

070-330 27 78

hans@maklarcity.se

Interiör

Hall med klinkergolv. Garderob och avhängningsyta för ytterkläder. I anslutning till hallen finns gästtoalett med klinkergolv. Innanför hallen ligger det mindre sovrummet. Detta rum fungerar perfekt som gästrum eller kontor. Det stora badrummet har klinkergolv (golvvärme) och kaklade väggar. Här finns WC, dusch med väggar i glas, handfat med kommod, spegelskåp med belysning samt tvättavdelning med tvättmaskin och tumlare. Bänkskiva i laminat och spotlights i taket. Kök från Ballingslöv (Bistro). Utrustat med induktionshäll, inbyggd ugn, inbyggd micro, integrerad diskmaskin samt fullstor kyl och frys. Öppet mellan kök och matplats/vardagsrum. Rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats. Från matplatsen nås den stora balkongen som är på hela 17 kvm och ligger i sydvästläge. I vardagsrummets andra ände ligger det andra sovrummet som inrymmer fyra garderober. I lägenheten ligger genomgående ett tvåstavigt parkettgolv i ek.

Kökstyp

Kök.

Månadsavgift

4 318 kr/mån

inkl värme, VA

Ventilation

Mekanisk, från och tilluft vvx.

Närområde

Öst på stan är ett mycket eftertraktat och populärt område med centralt läge mellan centrum och universitetet och sjukhuset. Här är bebyggelsen blandad med många vackra äldre hus och nyare lägenhetshus. Öst på stan finns många mindre butiker, gallerier, och caféer. I söder angränsar Umeälven med vackra promenadstråk. Här bor du nära Konstnärligt campus där Bildmuseet, Arkitekthögskolan, Designhögskolan och gymmet Iksu Plus huserar. Skolor och barnomsorg Östermalmsskolan (1-6). Minervaskolan (F-9). I området finns det gott om förskolor.

Kommunikation

Gång- och cykelavstånd till Umeå centrum, Norrlands universitetssjukhus, Umeå universitet och Umeå Östra resecentrum. Även goda bussförbindelser till andra stadsdelar.

Närservice

Öst på stan finns några mindre butiker. Det tar bara några minuter att gå eller cykla in till Umeå centrum med stort utbud av butiker, restauranger och caféer.

Byggnad

Typ

Flerbostadshus

Byggår

2023

Förening

Namn

Brf Älgkronan.

Organisationsnr

769639-5099.

Om föreningen

Brf Älgkronan byggs just nu och tillträde sker i november/december 2023. Föreningen består av 30 lägenheter, 1or, 3or och 4or. Till varje lägenhet finns ett lägenhetsförråd. På gården finns cykelcarport samt cykelförråd i fristående byggnad. Underjordiskt garage delas med intilliggande Brf Älgoxen.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Parkering

Föreningen har 14 garageplatser och 5 öppna parkeringsplatser. Garage kostar 1445 kr/månad och parkeringsplats 695 kr/månad. Samtliga platser är laddplatser.

Tillåter juridisk person som köpare

Ja.

Lägenheter

30 st.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder