Ostvägen 75

Ersboda, UMEÅ

Bostadsrättsradhus på Ostvägen

Bostadsrättsradhus med fint läge. Lägenheten som är i två plan fördelat på fyra rum och kök har ett lugnt läge inom området med uteplats på både fram och baksida. Entréplan med kök med matplats, sovrum och vardagsrum. Övre plan med två sovrum och stort förråd/sovrum. Två badrum. Lägenheten är i äldre skick. Välkommen till Ostvägen 75.

Fakta

Utgångspris
1 595 000 kr
som utgångsbud
Månadsavgift

6 877 kr/mån

Rum

4 st

Boarea

103.5 m²

Våningsplan

1

Hiss

Nej

Byggnadstyp

Radhus

Byggnadsår

1983

Fastighetsmäklare

Profil

Nina Lundström

070-670 69 43

nina@maklarcity.se

Tillträde

Enligt ö.k.

Planlösning

Hall med plats för ytterkläder, plastmatta samt tapetserade väggar med ljus boasering. Vid entrén finns också en stenlagd uteplats mot söder. Badrum med dusch, wc, tvättpelare med tvättmaskin, tvättho med vädringsfönster ovanför, våtrumsmatta på golv och väggar. Kök med matplats, ljus köksinredning och plastmatta. Spis, diskmaskin, fläkt, kyl och frys. Utrymme för middagsgruppen finns här. Vardagsrum med parkettgolv av ek - utgång till uteplats med förmiddagssol och en mindre gräsmatta. I anslutning till vardagsrummet finns ett sovrum med ljus plastmatta. Övre plan Delvis möblerbar hall. I anslutning till hallen finns ett rum som man kan välja att använda som sovrum, arbetsrum eller förråd. Rummet har ett öppningsbart fönster med utsikt mot entrésidan. På övre plan finns två sovrum. Båda rummen vetter med utsikt mot baksidan av bostaden. Rymligt badrum med våtrumsmatta, WC, hörnbadkar, kommod. Bostadsrättradhus med stort potential.

Kökstyp

Kök.

Månadsavgift

6 877 kr/mån

Inkl värme, VA, kabel-TV och bredband

Balkong och uteplats

Två uteplatser på båda sidor av lägenheten.

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft).

Energideklaration

Utfört

Utförd: 22/10 2020

Klass

D

Elektricitet

Nätbolag

Umeå Energi

Leverantör

Umeå Energi

Förbrukning

1 280 kWh/år

Drift per år

Elförbrukning

3 561 kr

Summa

3 561 kr

Närområde

Ersboda är en stadsdel med lite mer än 10 000 invånare. Här bor du nära både handel och natur, och på Ersboda Folkets hus finns både biosalong, bibliotek och restaurang.

Kommunikation

Gång- och cykelavstånd till Ersboda handelsområde. Goda bussförbindelser till och från centrala Umeå, Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus.

Service ställen

På Ersboda handelsområde finns bland annat stormarknader, systembolag, apotek, elektronik- och klädaffärer. På Östra Ersboda finns Folkets hus som erbjuder en mängd olika evenemang. Här finns även bibliotek och vårdcentral. På Ersboda centrum finns en friskvårdsanläggning med bad och gym. Skolor och barnomsorg Ersdungen (F-6), Ersängsskolan (F-9), Östra Ersbodaskolan (F-6 och särskola). I området finns det gott om förskolor.

Byggnad

Typ

Radhus

Byggår

1983

Förening

Namn

HSB Brf Kärnan.

Organisationsnr

716415-1677.

Gatuadress

Ostvägen 145.

Postnr

90626.

Ort

Umeå.

Hemsida

www.brfkarnan.se/.

Kontaktperson

HSB. Tel. 090-153800.

Tillåter delat ägande

Ja.

Om föreningen

Bostadsområdet ligger på Östra Ersboda i Umeå, i ett lugnt område med närhet till skolor, bibliotek, kyrka, affärer och skogsområden med elljusspår och strövstigar. Husen byggdes åren 1982-83, första inflyttning ägde rum under hösten 1983. Alla lägenheter har egen uteplats, tvättmaskin, kabel-TV och uttag för Internet. Vår ekonomi är stabil. Genomsnittlig årsavgift är 596 kr/m2. Föreningens fastigheter består av marklägenheter, radhus och terrasslägenheter, tillsammans 104 stycken. Husen är placerade i tre gårdsgrupper. Det finns tillgång till tennisbana, grillplats samt hobbyrum/ snickeri. Det finns dessutom del i en kvartersgård med samlingslokal med öppenspis, tvättstuga, bastu och styrketräningsrum. Bussförbindelserna till centrum och universitetet/lasarettet är mycket bra. Vid högtrafik går det sex bussar i timmen till centrum. För mer info besök föreningens hemsida: www.brfkarnan.se/.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Parkering

71 garageplatser, 360 kr/mån samt 51 parkeringsplatser, 134 kr/mån. Separat kö. Varje bostadsrättsinnehavare får ett p-tillstånd för besökare.

Renoveringar

2022 - Nya fönster och balkongdörrar installerade. 2022 - Installation av 6 st laddboxar för elbil. 2021 - Bygge av carport 2020 - Renovering av garagegolv, målning, byte av dörrar och slussar mellan trapphus och garage. 2020 - OVK 2018-2019 - Renovering av balkonger och terrasser. 2016-2017 - Husen är ommålade utvändigt 2013 - Nya garageportar och dörrar 2013 - Byte av taktapp 2013 - Byte av styrenhet till värmeväxlare/fjärrvärme/vatten.

Äger marken

Ja.

Tv och bredband

Alla lägenheter är utrustade med analog kabel-TV från ComHem och ett basutbud. Föreningen har ett eget fastighetsnät som är anslutet till internetleverantören Riksnets nät med en fast optisk fiber. För utbud, se: www.comhem.se & www.riksnet.se.

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angiven.

Äkta förening

Ja.

Lägenheter

104 st.

Pantsättningsavgift

483 kr.

Överlåtelseavgift

1 207 kr. Betalas av Säljare.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder