Oriongatan 5C

Tavleliden, Umeå

Mycket fint radhus i två plan med bra läge och altan med sol från mitt på dagen till sena kvällen!

Ljust och tilltalande radhus i två plan byggt 2014 i barnvänligt område på Tavleliden. Välkomnande hall med klinkergolv och avhängningsyta för ytterkläder och garderober. Ljust och rymligt kök med vit köksinredning. Tre sovrum varav ett större med klädkammare. Genomgående parkettgolv av ek. Två helkaklade badrum med golvvärme. Fin och stor uteplats mot syd-sydväst. Carport och förråd. Välkommen att boka visning!

Visningar

  • 4
    december
    söndag
    kl 12:00 - 12:30
    Öppen visning - välkomna!

Fakta

Utgångspris
4 095 000 kr
/ Bud
Rum

4 st

Sovrum

3 st

Boarea

108 m²

Tomtarea

165 m²

Byggnadstyp

2 plan

Byggnadsår

2014

Fastighetsmäklare

Profil

Hans Lundgren

070-330 27 78

hans@maklarcity.se

Planlösning

Hall med klinkergolv och plats för ytterkläder och garderober. Ljust kök med vita luckor och vita hushållsmaskiner. Induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn med varmluft, diskmaskin samt kyl och frys. Parkettgolv av ek. Helkaklat badrum med golvvärme och dusch (plats för badkar), handfat med kommod. Tvättpelare med tvättmaskin och tumlare. Vardagsrum med parkettgolv av ek, utgång till stor härlig solterrass med eftermiddagssol - sol från mitt på dagen till sena kvällen. Hela bottenvåningen har vattenburen golvvärme. Övre plan: Hall med parkettgolv av ek, lucka upp till vinden. Sovrum med parkettgolv av ek. Helkaklat badrum med dusch och golvvärme, handfat med kommod.. Stort sovrum med ingång till klädkammare, parkettgolv av ek. Sovrum med parkettgolv av ek. Ett genomgående mycket ljust och tilltalande radhus med bra och barnvänligt läge i området. I samfällighetsavgiften ingår carport, förråd, vatten, sophämtning och skottning. Fiber finns indraget.

Tomt

Stenlagd uteplats vid entrén. Stor solaltan på baksidan av huset.

Planbestämmelser

Detaljplan

Servitut, ga, samfälligheter, etc

Gemensamhetsanläggning: Umeå Lejonet GA:1 ändamål: Vägar, Garage och/eller parkering, Gemensamhetsanläggning: Umeå Lejonet GA:2 ändamål: Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Samfällighet: Umeå Lejonet S:1

Ventilation

Mekanisk frånluft.

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Utfört

Utförd: 16/11 2016

Klass

B

Förbrukning

71 kWh/kvm per år

Elektricitet

Nätbolag

Umeå Energi

Leverantör

Umeå Energi

Förbrukning

6 704 kWh/år

Drift per år

Försäkring

4 000 kr

Elförbrukning

12 088 kr

Vägsamfällighet

18 000 kr

Summa

34 088 kr

Taxeringsuppgifter

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd.

Totalt

2 448 000 kr

Byggnad

1 778 000 kr

Mark

670 000 kr

Taxeringsår

2021

Värdeår

2014

Pantbrev

Summa

2 275 000 kr

Antal

2 st

Närområde

Tavleliden är ett av Umeås nyaste bostadsområden som ligger naturskönt vid Nydalasjöns sydspets, cirka 7 km från centrala Umeå. Tavleliden ligger nära universitetsområdet, sjukhuset och träningsanläggningen Iksu. Natur och fritid Som boende på Tavleliden har du Nydalasjön runt knuten: ett omtyckt rekreationsområde med promenadvägar, grillplatser, motionsslingor och äventyrslekpark. Längs sjön finns flera platser där du kan fiska, bada, grilla, spela beachvolley, leka eller klättra i äventyrsparken eller bara promenera och njuta av naturen. Vintertid kan du åka långfärdsskridskor och längdskidor på Nydalasjön. Vid Nydalasjöns norra sida finns även ett längdskidspår med konstsnö.

Kommunikation

Gång- och cykelavstånd till Norrlands universitetssjukhus och Umeå universitet, Umeå Östra resecentrum och Iksu, norra Europas största träningsanläggning. Även goda bussförbindelser.

Service ställen

En större och mindre närlivsbutik finns på Tomtebo. Restaurang Ruccola och ett mysigt café finns i närområdet. På Ålidhems centrum, ett par kilometer bort, finns mataffärer, frisör och apotek. Där hittar du även en restaurang med välbesökt nattklubb. Strömpilen ligger några kilometer bort. Här finner du bland annat stormarknad, klädbutik, blomsteraffär, systembolag, frisör och snabbmatsrestaurang. Skolor och barnomsorg Sjöfruskolan (F-9). I närheten av skolan finns en stor sporthall. Gott om förskolor i området.

Byggnad

Typ

2 plan

Byggår

2014

Bjälklag

Trä

Fasad

Trä

Grund

Betongplatta

Stomme

Trä

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump

Tak

Takpannor

Fönster

3-glas

Övrig byggnader

Separat förråd och carport i länga.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder