Sofiehemsvägen 58

Sofiehem, Umeå

Helrenoverad och rymlig gaveletta med balkong mot väster och utsikt ner mot älven!

Tilltalande och ljus gaveletta med fönster i tre väderstreck. Bostadsrätten helrenoverades 2019 med nytt kök och ett helkaklat badrum med golvvärme och duschhörna. Lägenheten var tidigare än tvåa vilket den lätt kan återställas till om man så önskar, se alternativ planlösning. Ljust kök från Electrolux Sentens med rostfria hushållsmaskiner. Stort allrum med sovavdelning, plats för soffgrupp och matplats samt utgång till balkong mot väster. Lugnt och bra läge med närhet till universitetsområdet och lasarettet. Bör ses!

Fakta

Utgångspris
1 225 000 kr
eller högstbjudande
Månadsavgift

3 105 kr/mån

Rum

1 st

Boarea

42.3 m²

Våningsplan

2 / 3

Hiss

Nej

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1967

Fastighetsmäklare

Profil

Bo-Gunnar Samuelsson

070-330 78 01

bg@maklarcity.se

Planlösning

Ljus köksdel med klinkergolv och köksinredning från Electrolux Sentens med vita köksluckor och rostfria hushållsmaskiner. Spis med häll, fläkt, inbyggd micro, diskmaskin och kyl/frys. Stort allrum med plats för sovavdelning, matplats och soffgrupp - utgång till stor balkong mot väster och utsikt ner mot älven. Fönster åt tre håll gör att lägenheten blir väldigt ljus. Man kan enkelt avdela ett sovrum från detta stora allrum, se förslag på den bilagda alternativa planlösningen. Helkaklat badrum med vattenburen golvvärme och duschhörna.

Kökstyp

kök.

Rum

  • .

Månadsavgift

3 105 kr/mån

Inkl värme, VA, kabel-TV, bredband. Hushållsel debiteras separat, nuvarande avgift 320 kr/månaden.

Balkong, uteplats och bilplats

Carport finns att ställa sig i kö på. Kostnaden för det är 390 kr/månaden inkl. el.

Energideklaration

Utfört

Utförd: 24/2 2020

Klass

E

Drift per år

Elförbrukning

3 840 kr

Summa

3 840 kr

Närområde

Sofiehem är en stadsdel belägen i sydöstra delen av Umeå, mellan Ålidhem, sjukhuset, Gimonäs och Umeälven. Här finns mindre villor blandade med mindre hyreshus. Nära universitetssjukhuset och universitetet. Nära strövområden och Strömpilen handelsområde.

Kommunikation

Gång- och cykelavstånd till Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus. Det är goda bussförbindelser till och från centrala Umeå, vilket även det ligger inom bekvämt gång och cykelavstånd. Via vackra Kolbäcksbron tar du dig snabbt och smidigt över till flygplatsen samt IKEA och Avion.

Service ställen

Gångavstånd till Strömpilen där du finner bland annat stormarknad, klädbutik, blomsteraffär, systembolag, frisör och snabbmatsrestaurang. Skolor och barnomsorg Sofiehemsskolan F-5. I området finns det flera förskolor.

Byggnad

Typ

Flerbostadshus

Byggår

1967

Förening

Namn

Brf Jonasbo.

Organisationsnr

769635-4187.

Gatuadress

Sofiehemsvägen 58.

Postnr

90738.

Ort

Umeå.

Om föreningen

Förening som ombildades från hyreshus 2017 till nuvarande bostadsrättsförening. Huvudbyggnad med fyra våningar och invändning trappa med gemensam tvättstuga/torkrum i bottenvåningen. Separat soprum på tomten.

Parkering

4 st carport.

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angiven.

Lägenheter

8 st.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder