Borgvägen 25B

Teg, UMEÅ

Helrenoverad och ombyggd lägenhet med bra läge mellan broarna på Teg!

Bra planerad vindslägenhet med mycket bra och centralt läge på Teg. Två rum och ett fint kök med spiskåpa och genomgående vitlackade ekgolv. Nyrenoverat badrum med kakel, klinker, golvvärme och plats för tvättmaskin. Ombyggt kök med induktionshäll, spiskåpa, side by side kyl och frys med ismaskin, kombinerad ugn och micro samt diskmaskin. Perfekt lägenhet för er som vill bo nära centrum och med närhet till universitetet. Bör ses!

Fakta

Utgångspris
1 895 000 kr
/ Bud
Månadsavgift

3 148 kr/mån

Rum

2 st

Boarea

48 m²

Våningsplan

3 / 3

Hiss

Nej

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1959

Fastighetsmäklare

Profil

Hans Lundgren

070-330 27 78

hans@maklarcity.se

Planlösning

Hall med stengolv och golvvärme. Plats för ytterkläder. Helrenoverat och ombyggt kök med bänkskivor av ek, induktionshäll, spiskåpa, side by side kyl/frys med ismaskin samt diskmaskin. Trägolv av vitlackad ek, matplats. Sovrum med parkettgolv av vitlackad ek. Helrenoverat badrum från 2017 med kakel och klinker, golvvärme, duschvägg, nytt porslin och förberett för tvättmaskin. Vardagsrum med parkettgolv av vitlackad ek, öppet in mot köksdelen. Här bor du med närhet till livsmedelsbutiker, promenadavstånd till centrala Umeå och Avion shoppingcenter, samt nära till naturområden såsom Ön och Bölesholmarna.

Kökstyp

Kök.

Månadsavgift

3 148 kr/mån

inkl värme, vatten, kabel-TV och internetuppkoppling

Ventilation

Självdrag.

Energideklaration

Utfört

Utförd: 1/6 2022

Klass

D

Förbrukning

85 kWh/kvm per år

Elektricitet

Nätbolag

Umeå Energi

Leverantör

Umeå Energi

Förbrukning

2 984 kWh/år

Drift per år

Elförbrukning

6 676 kr

Summa

6 676 kr

Närområde

Teg ligger på södra sidan om Umeälven och är uppdelad i två delar: öst- och västteg. Här finns idrottsplats för fotboll och hall för ishockey. Med bekvämt avstånd från Teg finns det nya handelsområdet vid entré syd där bland annat IKEA ligger. Natur och fritid På Teg finns fina skogsområden med motionsspår alldeles intill. I närheten av Teg ligger de av umeborna mycket omtyckta Bölesholmarna, med badstrand och grillplatser mitt i Umeälven. Här hittar du även platser för fiske och fina promenad- och cykelstråk. I närheten finns populära Lundabron som invigdes hösten 2019. Lundabron är en bro för gående och cyklister över Umeälven som förbinder Bölesholmarna och västra Umeå i höjd med Lundåkern. Bron är med sin längd på 179 meter Sveriges längsta hängbro för gående och cyklister.

Kommunikation

Gång- och cykelavstånd till Umeå centrum. Även goda bussförbindelser till och från centrala Umeå, Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus.

Närservice

Mataffärer, bank, frisörer, bensinmackar, pizzerior, restauranger, konditori, folktandvård, gym, vårdcentral och apotek. Skolor och barnomsorg Böleängsskolan (F-6) Östtegsskolan (F-6), Engelska skolan (3-9) och Tegs centralskola (7-9). Tegs centralskola är Umeås största högstadium och erbjuder Norrlands största anläggning för spontanidrott, Qulan, byggd år 2006. Flera förskolor finns i området.

Byggnad

Typ

Flerbostadshus

Byggår

1959

Övrig byggnader

Förråd i källaren

Förening

Namn

Brf Gladan.

Organisationsnr

769631-4256.

Tillåter delat ägande

Ja.

Ekonomi

Föreningen höjde månadsavgiften 2021-04-01 med 3 %.

Om föreningen

Brf Gladan i Umeå består av två huskroppar med 22 lägenheter. Ett av husen är från 1958 och det andra byggdes 2003. Förråd och tvättstuga finns i källaren i det äldre huset. Under 2016 ombildades föreningens hus från hyreshus till en bostadsrättsförening och många stora samt bra renoveringar planerades in och genomfördes - framförallt på den äldre byggnaden.

Organisationsform

Bostadsförening.

Parkering

Föreningen har 15 p-platser på gården till en kostnad för 300 kr/mån. Kö kan förekomma.

Renoveringar

2021 Nya lägenhetsdörrar. 2020 Nytt tak 2018 Renoverades balkongerna. 2018 Byte av fönster och balkongdörrar. 2017 Renoverades stammarna (relining). 2017 Ny el indragen med extrakontakter i flera rum. Alla kontakter byttes. Ventilationen kommer att uppgraderas.

Äger marken

Ja.

Tv och bredband

Fastigheten är ansluten till bredband, kabel-TV och IP-telefoni. Bostadsrättsinnehavaren tecknar eget abonnemang för TV & internet.

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angivet.

Äkta förening

Ja.

Lägenheter

22 st.

Hyresrätter

1 st.

Pantsättningsavgift

525 kr.

Överlåtelseavgift

1 313 kr. Betalas av Köpare.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder