Nils Jansvägen 7

Obbola, Obbola

Rymlig villa med låg driftkostnad och centralt läge i Obbola!

Välkomna till denna rymliga Obbolavilla från 1957! Huset har totalt sex rum fördelat på 160 kvm. Ett mycket rymligt och ombyggt kök med en luftig och familjär lösning, allrum med parkettgolv och vacker öppen spis med braskamin samt fem sovrum. Bergvärme ger låg driftkostnad och treglasfönster är installerat 2012. Fint uppvuxen trädgårdstomt med söderläge och solaltan. Vidbyggt garage. Huset ligger med närhet till skola, sporthall och affär. Välkommen att boka visning!

Fakta

Utgångspris
2 985 000 kr
/ Bud
Fast.beteckning:

Krusningen 5

Rum

6 st

Sovrum

5 st

Boarea

160 m²

Biarea

30 m²

Tomtarea

1 084 m²

Byggnadstyp

2 plan

Byggnadsår

1957

Fastighetsmäklare

Profil

Hans Lundgren

070-330 27 78

hans@maklarcity.se

Planlösning

Hall med plats för ytterkläder. Allrum med vacker öppen spis och braskamin. Parkettgolv av ek och utgång till solaltan mot söder. Stort, härligt och ombyggt kök med vit köksinredning. Utrustat med spishäll, spiskåpa, kyl, frys, diskmaskin och generöst med bänkytor. Sovrum med egen ingång och laminatgolv. Tvättstuga med tvättmaskin, tumlare och duschkabin. Wc. Övre plan: Stort sovrum/vardagsrum med parkettgolv av ek. Wc. Sovrum med vitmålat trägolv. Sovrum med parkettgolv av ek. Sovrum med ljust trägolv.

Tomt

Hörntomt.

Planbestämmelser

Stadsplan (1979-12-19) Stadsplan (1974-09-24)

Ventilation

Självdrag.

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Utfört

Utförd: 17/9 2014

Klass

A

Förbrukning

37 kWh/kvm per år

Elektricitet

Nätbolag

Umeå Energi

Leverantör

Umeå Energi

Förbrukning

11 658 kWh/år

Drift per år

Försäkring

4 500 kr

Vatten/avlopp

13 955 kr

Elförbrukning

18 726 kr

Renhållning

3 188 kr

Summa

40 369 kr

Uträkningen av elkostnaden är baserad på fasta avgifter + 127 öre/kWh (efter avdrag för elprisstöd).

Taxeringsuppgifter

Typkod

223, Småhusenhet, bostadsbyggnad med lokaler.

Totalt

2 350 000 kr

Byggnad

1 603 000 kr

Mark

747 000 kr

Skatt/avgift

9 287 kr

Taxeringsår

2021

Värdeår

1957

Pantbrev

Summa

1 691 000 kr

Antal

6 st

Närområde

Obbola är en trivsam ö i Umeälvens delta, cirka 15 km söder om Umeå, som tillsammans med Holmsund utgör kommundelen Holmsund-Obbola. Här kan du njuta av naturen på nära håll. Strövstigar, vandringsleder och badplatser gör havet tillgängligt för alla. I Obbola finns det även fina småbåtshamnar med båtuppläggningsplatser för båtentusiasten och här finns Umeås segelbåtshamn. Natur och fritid I Obbola finns även Olasjöhallen och SCA Arena. I Olasjöhallen bedrivs främst aktiviteter för innebandy, gymnastik och bollkul, andra lek-, tränings- och tävlingsaktiviteter med barn och ungdomar. SCA Arena (http://multiarenan.se/) består bl. a. av boulepark, cykelleder och motionsspår. I Holmsund, några kilometer från Obbola, finns Storsjöhallen - en friskvårdsanläggning som erbjuder träningsformer för alla. Hit kan du ta med hela familjen och bada i Aquarena, som är Umeås upplevelsebad, och besöka gymmet eller något av de olika gruppträningspassen. I Obbola finns badplatser utomhus, en tempererad bassäng, sandstränder vid Fläse, Vitskärsudden och den närbelägna segelbåtshamnen. I Holmsund-Obbola finns totalt 2 mil vandringsleder. Dessutom finns det attraktiva kanot-, skoter-, och cykelleder, naturstigar och motionsspår. Här hittar du även Umeås golfbana med 27 hål och Omberget med skidbacke och utsiktstorn.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till och från centrala Umeå och Norrlands universitetssjukhus. Bussen går även förbi Strömpilens handelsområde och flygplatsen. I Holmsund ligger Umeå hamn. Härifrån går det färjor till och från Vasa i Finland varje dag.

Närservice

I Obbola finns mataffär, pizzeria, trädgårdsmästeri, fiskbutik "Salteriet" med uteservering under sommaren. Nära till Holmsund där det finns mataffär, bank, pizzeria och blomsteraffär. Skolor och barnomsorg Obbolaskolan (F 9). Förskolorna Hallbacken och Karusellen.

Övrigt om närområdet

På Obbolaskolan finns även ett bibliotek där det arrangeras en mängd olika kulturevenemang för alla åldrar.

Byggnad

Typ

2 plan

Byggår

1957

Fasad

Tegel

Grund

Betongplatta

Uppvärmning

Bergvärme

Tak

Tegel

Fönster

3-glas 2012

Renoveringar

Bergvärmen installerades ca 2010 och ger en låg elförbrukning på endast 11.700 kwh/år. Treglasfönster från 2012.

Övrig byggnader

Vidbyggt garage med isolerade väggar.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder