Illustration

Nygatan 80

Öst på stan, Umeå

Nyproducerad gavelfyra Öst på stan

På gaveln av huset finner vi denna trevligt planerade fyrarummaren, belägen en trappa upp på våning 2/4. Lägenheten har en öppen luftig planlösning och stor balkong i sydvästligt läge om ca 17 kvm. Föreningen ligger med centralt läge Öst på stan och erbjuder underjordiskt garage. Lägenheten färdigställs just nu och är klar för inflyttning i december. Välkomna att kontakta oss för mer information!

Fakta

Utgångspris
3 845 000 kr
Månadsavgift

4 502 kr/mån

Fast.beteckning:

Älgoxen 24

Rum

4 st

Boarea

92 m²

Våningsplan

2 / 4

Hiss

Ja

Tillträde

15/6 2023

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2023

Fastighetsmäklare

Profil

Bo-Gunnar Samuelsson

070-330 78 01

bg@maklarcity.se

Planlösning

Hall med klinkergolv. Garderob och avhängningsyta för ytterkläder. I anslutning till hallen finns gästtoalett med klinkergolv och kaklade väggar i vitt. Innanför hallen ligger det mindre sovrummet. Detta rum fungerar perfekt som gästrum eller kontor. Det stora badrummet har klinkergolv (golvvärme) i ljus nyans och kakel i vitt förutom i duschen där man valt samma nyans som på golvet. Här finns WC, dusch med väggar i glas, handfat med kommod, spegelskåp med belysning samt tvättavdelning med tvättmaskin och tumlare. Bänkskiva i laminat och spotlights i taket. Kök från Ballingslöv (Bistro) i vitt. Ljus bänkskiva i laminat samt vitt kakel ovan köksbänk. Utrustat med induktionshäll, inbyggd ugn, inbyggd micro, integrerad diskmaskin samt fullstor kyl och frys. Öppet mellan kök och matplats/vardagsrum. Rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats. Från matplatsen nås den stora balkongen som är på hela 17 kvm och ligger i sydvästläge. I vardagsrummets andra ände ligger de andra två sovrummen som inrymmer fyra respektive två garderober. I lägenheten ligger genomgående ett tvåstavigt parkettgolv i ek. Hallen och samtliga sovrum är tapetserade i ljusa kulörer. Kök och vardagsrum målat i vitt.

Kökstyp

Kök.

Månadsavgift

4 502 kr/mån

inkl värme, VA och kabel-TV.

Våning och hiss

En trappa upp.

Ventilation

Mekanisk, från och tilluft vvx.

Närområde

Öst på stan är ett mycket eftertraktat och populärt område med centralt läge mellan centrum och universitetet och sjukhuset. Här är bebyggelsen blandad med många vackra äldre hus och nyare lägenhetshus. Öst på stan finns många mindre butiker, gallerier, och caféer. I söder angränsar Umeälven med vackra promenadstråk. Här bor du nära Konstnärligt campus där Bildmuseet, Arkitekthögskolan, Designhögskolan och gymmet Iksu Plus huserar.

Kommunikation

Gång- och cykelavstånd till Umeå centrum, Norrlands universitetssjukhus, Umeå universitet och Umeå Östra resecentrum. Även goda bussförbindelser till andra stadsdelar.

Närservice

Öst på stan finns några mindre butiker och vid Östra station byggs just nu en större Coop-butik. Det tar bara några minuter att gå eller cykla in till Umeå centrum med stort utbud av butiker, restauranger och caféer. Skolor och barnomsorg Östermalmsskolan (1-6). Minervaskolan (F-9). I området finns det gott om förskolor.

Byggnad

Typ

Flerbostadshus

Byggår

2023

Förening

Namn

Brf Älgkronan.

Organisationsnr

769639-5099.

Om föreningen

Brf Älgkronan byggs just nu och tillträde sker i november/december 2023. Föreningen består av 30 lägenheter, 1or, 3or och 4or. Till varje lägenhet finns ett lägenhetsförråd. På gården finns cykelcarport samt cykelförråd i fristående byggnad. Underjordiskt garage delas med intilliggande Brf Älgoxen.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Parkering

Föreningen har 14 garageplatser och 5 öppna parkeringsplatser. Garage kostar 1445 kr/månad och parkeringsplats 695 kr/månad. Laddplatser finns i garaget.

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angivet.

Lägenheter

30 st.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder