Åkervägen 1

Teg, UMEÅ

Renoverad och rymlig gaveltrea en halvtrappa upp. Nära älven med stor egen uteplats mot sydväst!

Välkommen till denna renoverade och trevligt planerade trea på Teg. Lägenheten har ett stilrent, ombyggt kök från 2018 med ljusgrå köksinredning och rostfria hushållsmaskiner. Helkaklat badrum från 2018 med golvvärme. Lägenheten har öppnats upp och har genomgående fina golv och vitmålade väggar. Centralt läge med endast en kort promenad över Kyrkbron in till centrum. Utgång till stor uteplats med perfekt sydvästligt läge för härliga kvällar i solen. Varmt välkomna på visning!

Fakta

Utgångspris
2 295 000 kr
/ Bud
Månadsavgift

5 209 kr/mån

Indirekt nettoskuldsättning

692 242 kr

Rum

3 st

Boarea

81 m²

Våningsplan

1 / 3

Hiss

Nej

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Fastighetsmäklare

Profil

Hans Lundgren

070-330 27 78

hans@maklarcity.se

Interiör

Välkomnande och ljus hall med plats för ytterkläder och dragdörrsgarderob. Helrenoverat badrum från 2018 med kakel och klinker, golvvärme samt dusch och wc - förberett för tvättmaskin. Ombyggt kök från 2018 med ljusgrå köksinredning och rostfria hushållsmaskiner. Extra bred induktionshäll, varmluftsugn, inbyggd mikro, spiskåpa, kyl, frys och diskmaskin. Sovrum med parkettgolv av ek. Rymligt vardagsrum med parkettgolv av ek - utgång till balkong och stor egen uteplats mot syd/sydväst med sol hela dagen till sena kvällen. Sovrum med parkettgolv av ek och garderober för förvaring.

Kökstyp

Kök.

Månadsavgift

5 209 kr/mån

Inklusive Tv och nätavgift till bredband. Access tillkommer med 63 kronor.

Indirekt nettoskuldsättning

692 242 kr

Enligt årsredovisningen

Balkong och uteplats

Egen stor uteplats med sol hela dagen till sena kvällen.

Energideklaration

Utförd

Utförd: 7/5 2021

Klass

C

Elektricitet

Nätbolag

Umeå Energi

Leverantör

Umeå Energi

Förbrukning

3 323 kWh/år

Drift per år

Elförbrukning

4 437 kr

Summa

4 437 kr

Närområde

Teg ligger på södra sidan om Umeälven och är uppdelad i två delar: öst- och västteg. Här finns idrottsplats för fotboll och hall för ishockey. Med bekvämt avstånd från Teg finns det nya handelsområdet vid entré syd där bland annat IKEA ligger. Natur och fritid På Teg finns fina skogsområden med motionsspår alldeles intill. I närheten av Teg ligger de av umeborna mycket omtyckta Bölesholmarna, med badstrand och grillplatser mitt i Umeälven. Här hittar du även platser för fiske och fina promenad- och cykelstråk. I närheten finns populära Lundabron som invigdes hösten 2019. Lundabron är en bro för gående och cyklister över Umeälven som förbinder Bölesholmarna och västra Umeå i höjd med Lundåkern. Bron är med sin längd på 179 meter Sveriges längsta hängbro för gående och cyklister.

Kommunikation

Gång- och cykelavstånd till Umeå centrum. Även goda bussförbindelser till och från centrala Umeå, Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus.

Närservice

Mataffärer, bank, frisörer, bensinmackar, pizzerior, restauranger, konditori, folktandvård, gym, vårdcentral och apotek. Skolor och barnomsorg Böleängsskolan (F-6) Östtegsskolan (F-6), Engelska skolan (3-9) och Tegs centralskola (7-9). Tegs centralskola är Umeås största högstadium och erbjuder Norrlands största anläggning för spontanidrott, Qulan, byggd år 2006. Flera förskolor finns i området.

Byggnad

Typ

Flerbostadshus

Övriga byggnader

Gemensam tvättstuga samt förråd i källaren.

Förening

Namn

Brf Gripen 30.

Organisationsnr

769634-4113.

Om föreningen

Välkomna till Brf Gripen 30 som bildades i april 2017. Ett stenhus i gott skick som byggdes 1964 och har tidigare varit hyreshus men som numera innehas med äganderätt och inrymmer 11 lägenheter. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar. Det åligger bostadsrättshavaren att själva teckna försäkring med bostadsrättstillägg.

Organisationsform

Bostadsförening.

Parkering

5 st varmgarage 609 kr/mån 4 st p-platser 305 kr/mån 2 st gästparkeringar.

Renoveringar

Nya fönster är insatta. Lägenhetsdörrar är bytta.

Äger marken

Ja.

Tv och bredband

Bredband och tv via Umeå energi.

Tillåter juridisk person som köpare

Nej.

Äkta förening

Ja.

Lägenheter

11 st.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder