Kvarnvägen 11

Väst på stan, Umeå

Kvarnvägen- Ljus, fin 1:a högst upp i huset med fantastisk älvsutsikt!

Ljus och centralt belägen etta med perfekt läge högst upp i huset på 8:onde våningen! Välkommen att bo med närhet till centrum, affär, bra bussförbindelser samt älven och dess omåttligt populära promenadstråk. Öppen planlösning, ljusa väggar och genomgående vackert trägolv. Badrummet är nyligen renoverat med kakel, klinker och golvvärme. Plats för säng, soffa och matmöbel om så önskas. Köket är väl tilltaget och utrustat. Varmt välkommen att flytta in och börja trivas! Bör ses!

Fakta

Utgångspris
1 475 000 kr
Månadsavgift

2 747 kr/mån

Indirekt nettoskuldsättning

350 152 kr

Andelstal

1.15058 %

Rum

1 st

Boarea

31 m²

Våningsplan

8 / 8

Hiss

Ja

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Fastighetsmäklare

Profil

Josefin Granström

070-271 40 89

josefin@maklarcity.se

Interiör

Välkommen in i hallen. Här finns plats för ytterplagg, skor samt två garderober för extra förvaring. Allrummet har kök, vardagsrum och sängplats i en trivsam öppen planlösning. Stort kök med grå bänkskiva, med viss del rostfritt, matchandes till vitt kakel som stänkskydd. Maskinparken består av spis med ugn (nyköpt 2023), kyl/frys och fläkt. Säng, soffgrupp med tillhörande möblemang samt matsalsgrupp får plats utan problem. Behovet får inreda. I allrummet finns även en snygg panelvägg. Det moderna badrummet, (renoverades 2020), går i smakfulla färgval med grått klinker på golvet matchandes till vita väggar. Under fötterna finns en behaglig golvvärme. Här finns dusch, WC, kommod med förvaring samt inbyggd garderob för ytterligare förvaringsmöjligheter. Från allrummet nås den fantastiskt trevliga balkongen där det finns plats för en cafégrupp eller solstol om så önskas. Här är det ingen insyn, men en otrolig utsikt som sträcker sig via älven hela vägen mot Öst på stan. Fullt möblerbar med sittgrupp eller annat möblemang om så önskas. Varmt välkommen på visning!

Kökstyp

Kök.

Månadsavgift

2 747 kr/mån

InkI värme och vatten. I månadsavgiften ingår det avgift för kabel-tv/bredband på 220 kr/månaden. El tillkommer.

Indirekt nettoskuldsättning

350 152 kr

Enligt årsredovisningen

Balkong och uteplats

Balkong med älvsutsikt.

Våning och hiss

På vån 9, vindsplanet, finns förråden.

Hiss finns.

Energideklaration

Utförd

Utförd: 25/6 2020

Klass

C

Elektricitet

Nätbolag

Umeå Energi

Leverantör

Umeå Energi

Förbrukning

1 194 kWh/år

Drift per år

Elförbrukning

2 673 kr

Summa

2 673 kr

Elen är uträknad på ett genomsnittspris a´43,3 öre/kWh.

Närområde

Populära och expansiva Väst på stan ligger mellan E4:an i öst, Tvärån i väst och Umeälven i söder. Här finns flera byggnader som klarade sig undan den stora stadsbranden år 1888, däribland det gamla bankhuset "Smörasken", Umeås äldsta stenhus. Bland anrika byggnader med sirliga utsmyckningar finner du flera småbutiker, fler ju närmare stadskärnan du kommer. Här finns även Nolia mäss- och konferensanläggning, Umeå stadshus, Hovrätten för Övre Norrland och löjtnant Grahns gård. Natur och fritid Väst på stan bor du nära Umeälven och strandpromenaden, som du kan följa ända upp till Baggböle Herrgård. I Hedlundaparken hittar du en skogslekpark, en kryddträdgård och en minigolfbana. Lundabron tar dig över till mycket omtyckta Bölesholmarna, med badstrand och grillplatser mitt i Umeälven. Här kan du även hitta plats för fiske och fina promenad- och cykelstråk.

Kommunikation

Gång- och cykelavstånd till Umeå centrum. Mycket goda bussförbindelser till och från Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus.

Närservice

I området finns en mataffär, och närmare centrum finns kiosk och närbutik. I centrala Umeå finns ett stort utbud av butiker, restauranger och caféer. Skolor och barnomsorg Hedlundaskolan (F-6). Närmaste gymnasium är Dragonskolan. I området finns gott om förskolor med både traditionella och alternativa inriktningar, till exempel Montessori och Tellus.

Byggnad

Typ

Flerfamiljshus

Övriga byggnader

Förråd på våning 9.

Förening

Namn

Brf Plogen 20.

Organisationsnr

769622-4281.

Kontaktperson

Riksbyggen..

Om föreningen

Föreningens fastighet består av ett flerbostadshus i 9 våningar, Bostadshuset uppfördes med 6 våningar 1963 samt påbyggdes med 3 våningar 2004. Två tvättstugor i föreningen med totalt 6 tvättmaskiner, två torktumlare, ett torkskåp och ett torkrum. Gemensam uteplats på innergården. Cykelförråd på gården. Innanför entrén finns förråd för barnvagnar och rullatorer.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Parkering

I föreningen finns 12 st garage (515kr/mån), 12 st carport (415kr/mån) 21 öppna platser med motorvärmare (315kr/mån). Kö kan förekomma.

Övrigt

Förråd på vinden eller i källarplan.

Renoveringar

2022 - Renovering av fasad, balkong-platta och balkongväggar. 2017 - Utemiljön (uteplats) 2014 - Dränering runt fastigheten 2013 - Stambyte.

Äger marken

Ja.

Tv och bredband

Digital-TV via Telia samt 100Mbit/s (220kr/mån obligatorisk avgift). För utbud, se: www.telia.se.

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angivet.

Äkta förening

Ja.

Lägenheter

57 st.

Pantsättningsavgift

573 kr.

Överlåtelseavgift

1 433 kr. Betalas av Köpare.


Karta


Planlösning


Bilder