Honungsvägen 28

Umedalen, Umeå

Välkommen till en smidig vardag!

Här bor ni enkelt och modernt på härliga sociala ytor - öppen känsla mellan kök och vardagsrum - den generösa takhöjden och fönsterpartier skapar härlig rymd och fint ljus! Entréplan erbjuder kök med bra arbetsytor och god förvaring, generöst vardagsrum, stort sovrum, praktisk hall, klädkammare och ett rymligt badrum med tvättdel och bra arbetsytor. Övre plan disponerar tre härliga sovrum varav ett har egen klädkammare, helkaklat badrum och ett förråd. De stilrena materialvalen höjer känslan i detta välplanerade och lättskötta kedjehus. Två härliga uteplatser förgyller vardagen med goda solchanser, förmiddagssol på baksidan och härlig eftermiddag och kvällssol på framsidan. Förråd vid altanen på baksidan rymmer familjens prylar och carport ger en trevlig skyddad entré. På baksidan finns gemensam grönyta iordningställd för lek och avkoppling. Här bor du i barnvänligt kvarter med lugnt läge på populära Umedalen med närhet till skolor, affärsområde, natur och motionsspår. På IKSU spa kan du ladda upp eller varva ner och på restaurang Bistro Garaget kan ni avnjuta en god middag. Goda bussförbindelser till och från centrala Umeå, Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus. Missa inte detta mycket välplanerade hem - Bara att flytta in - Välkommen på visning!

Visningar

 • 21
  maj
  tisdag
  kl 16:30 - 17:30
  Visning mot tidsbokning - boka din tid via länken på våran hemsida.
  Klicka här för att boka
 • 22
  maj
  onsdag
  kl 12:15 - 12:45
  Visning mot tidsbokning - boka din tid via länken på våran hemsida.
  Klicka här för att boka

Fakta

Utgångspris
4 295 000 kr
Fast.beteckning:

Biet 25

Rum

5 st

Sovrum

4 st

Boarea

137 m²

Tomtarea

254 m²

Byggnadstyp

2 plan

Byggnadsår

2017

Fastighetsmäklare

Profil

Anna Sundkvist

070-330 14 80

anna@maklarcity.se

Interiör

Hall Välkommen in till en ljus och rymlig hall med ljusgrå väggar och ett praktiskt mörkt klinkergolv. I entrén finns bra plats för både ytterkläder och skor, öppet och dolt i garderob. Under trappan finns ett förråd för ytterligare förvaring vilket är perfekt för den som gillar ordning i vardagen. I detta rum finns även fjärrvärmeanläggningen. Varmgrå väggar och klassiskt ekparkettgolv löper från rum till rum och ger en lugn känsla. Den öppna känslan mellan rummen är mycket trevlig, de stora fönsterpartierna skapar rymd och ett härligt ljus. Kök Mellan vardagsrum och matplatsen finner vi ett välutrustat kök med stilrena materialval, vita luckor, vitt kakel, ljusa bänkskivor - enkelt och fräscht. Vid den stora matplatsen får man plats med både familj och vänner. Köket är välplanerat med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Hel kyl och frys, induktionshäll, ugn, fläkt, inbyggd microvågsugn är kökets maskinpark. Från matplatsen nås den rymliga uteplatsen på framsidan med plats för trevlig möblering och skön em/kvällssol - en generös markis ger fint skydd - perfekt när man vill sitta i den varma solen efter en dag på jobbet. Vardagsrum Här finns gott om plats för soffgrupp och trivsam möblering vid de stora fönsterpartierna, här kan solen flöda och vindarna fläkta under varma dagar. En vacker Morristapet pryder väggen mot hall och kök. Altanen på baksidan är stor och ger plats för grill och somriga möbler, pergolan ger en extra mysig känsla till hela altanen - grönytorna ger plats för lek och bus. Sovrum 1 Rymligt med plats för dubbelsäng och valfri möblering. Förvaring ges i garderober. Badrum entréplan Helkaklat med vit tvättställskommod, spegelskåp, wc, dusch med duschvägg. Infällda spotlights i tak ger fint ljuds och en lyxig känsla. Generös bänkskiva ovanför tvättmaskin och torktumlare ger bra arbetsyta till tvätt bestyren. Fönster ger dagsljus och möjliggör vädring. Vitt kakel på vägg till gråmelerat klinker på golv. Övre plan Detta plan har samma stilfulla varmgrå färg på vägg till klassiskt ekparkettgolv. Sovrum 2 Rymligt med plats för dubbelsäng och övrig möblering. Bra förvaring ges i klädkammare, mycket praktiskt. Fönster vetter mot framsidan Sovrum 3 Trevligt med plats för säng och övriga möbler. Två garderober rymmer kläder eller annat som gärna stoppas undan. Fönster mot bakgården. Sovrum 4 Även detta rum har bra förvaring i två garderober och ger plast för säng, skrivbord och det man har behov av. Fönster mot baksidan. Badrum övre plan Helkaklat med vitt kakel och gråmelerad klinker. Här finns tvättställskommod, spegelskåp, wc, och badkar med glasvägg. Infällda spotlights i tak ger skönt ljus. Länk Mellan rummen finns plats för trivsam möblering, ett mindre förråd nås vid badrummet, här kan man stoppa undan det som inte behövs för stunden. Varmt välkommen på visning!

Planbestämmelser

Detaljplan (2007-03-27)

Servitut, ga, samfälligheter, etc

Gemensamhetsanläggning: Umeå Biet GA:1 ändamål: Avloppsanläggning, Grönområden, Kvartersanläggning, Samfällighet: Umeå Biet S:1 Förmån: Officialservitut Underhåll, 2480K-16/106.10 Last: Officialservitut Underhåll, 2480K-16/106.11

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Utförd

Utförd: 14/5 2019

Klass

C

Förbrukning

94 kWh/kvm per år

Elektricitet

Nätbolag

Umeå Energi

Leverantör

Umeå Energi

Förbrukning

2 915 kWh/år

Drift per år

Uppvärmning

13 634 kr

Försäkring

4 000 kr

Elförbrukning

5 907 kr

Väg/Samfällighetsavgift

14 100 kr

Renhållning

2 800 kr

Summa

40 441 kr

I samfällighetsavgiften ingår skötsel av gemensamhetsytor, vatten. Vatten avläses årsvis och debiteras efter faktisk förbrukning. Elen är beräknad på ett genomsnitt av Umeå Energis rörliga elpris á 43,3 öre/kWh.

Taxeringsuppgifter

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd.

Totalt

3 099 000 kr

Byggnad

2 284 000 kr

Mark

815 000 kr

Taxeringsår

2021

Värdeår

2017

Pantbrev

Summa

3 230 000 kr

Antal

2 st

Närområde

Umedalen ligger cirka 5 km väster om Umeå, med bär- och svampmarker in på knutarna. De byggnader som en gång var Umedalens sjukhus är idag omsorgsfullt renoverade och inhyser numera kontor, restauranger, bibliotek, vårdcentral, sporthall, livsmedelsbutiker, daghem och en skola. Det moderna Umedalen har vuxit fram med ena foten på landet och den andra i stan. Natur och fritid På Umedalen bor du nära naturen, med vidsträckta skogar i norr och Umeälven i söder. Det är nära till strandpromenaden, till motionsspår och till fågeltillhållet Prästsjön. Det har byggts en ny äventyrslekpark bredvid sporthallen Musköten. Skulpturparken på Umedalen lockar årligen tiotusentals besökare. Den invigdes år 2004 och utökas med nya verk vartannat år. På Iksu spa kan du ladda upp eller varva ner. Här finns möjlighet till gruppträning, individuell träning och personlig träning. Här kan du även fika, prova på ljusterapi, njuta av värmen i solsimulatorn eller prova massage och olika spa-behandlingar.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till och från centrala Umeå, Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus.

Närservice

Affärer och restauranger På Umedalen finns en närbutik och på området Klockarbäcken alldeles intill finns byggvaruhus och elektronikkedja samt Willys. Äter gott gör du på den välrenommerade franska bistron Le Garage. Skolor och barnomsorg Backenskolan (F-6), Västangårdsskolan (F-9), Waldorfskolan (F-9), Montessoriskolan (F-6), Hannaskolan (F-9). Gymnasieskolor i området är Waldorfskolan och NTI-gymnasiet. I området finns det flera förskolor.

Byggnad

Typ

2 plan

Byggår

2017

Fasad

Trä

Grund

Betongplatta

Stomme

Trä

Uppvärmning

Fjärrvärme

Tak

Plåt

Fönster

3-glas


Karta


Planlösning


Bilder