Sandåkersgatan 11A

Sandåkern, UMEÅ

Perfekt 2:a på våning 7 av 8 på Sandåkern- magisk utsikt och välmående förening!

Varmt välkommen till Sandåkersgatan 11A och denna smakfulla tvåa med genomgående fina materialval och neutrala färgval vilket gör det enkelt för nästa ägare att bara flytta in och börja trivas. Genomgående trägolv i samtliga rum utom badrum och hall. Direkt du stiger in genom dörren möter du en utsikt som man bara kan drömma om! Otrolig balkong med fantastisk utsikt och tack vare sin storlek möblerbar med plats för både loungegrupp och matplats. Lägenheten disponerar 56 smarta planerade kvadratmeter med kök, vardagsrum och matsalsdel i öppen planlösning, stort sovrum med skjutdörrsgarderober, hall med klinkergolv samt stort badrum med golvvärme och tvättstugedel. Bör upplevas! Varmt välkommen på visning! Flexibelt tillträde.

Visningar

 • 31
  juli
  onsdag
  kl 15:00 - 15:30
  Öppen visning - anmälan krävs!
  Klicka här för att boka

Fakta

Utgångspris
2 200 000 kr
Månadsavgift

3 531 kr/mån

Indirekt nettoskuldsättning

525 338 kr

Andelstal

2.041 %

Fast.beteckning:

Hoppet 11

Rum

2 st

Sovrum

1 st

Boarea

56 m²

Våningsplan

7 / 8

Hiss

Ja

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2015

Fastighetsmäklare

Profil

Josefin Granström

070-271 40 89

josefin@maklarcity.se

Interiör

Kliv in i hallen med mörkt klinkergolv, snyggt och praktiskt. Plats för ytterplagg och skor. Från hallen ser man direkt ut mot balkongen och utsikten som lägenheten har. Kök och vardagsrum går i öppen modern planlösning. Köket har vita köksluckor och mörk bänkskiva som matchas till kaklat stänkskydd. Mycket arbetsyta till matlagning samt förvaring i över- och underskåp till alla köksredskap. Maskinparken har allt man kan önska och består av kyl/frys, integrerad diskmaskin, spishäll, ugn och micro. Vardagsrummet/ matsalsdelen har plats för soffgrupp och matgrupp. Bakom kyl/frys och skafferi går väggen hela väggen upp vilket skapar en naturlig plats att placera en TV-möbel mot. Stora fönsterparter med fantastiskt ljusinsläpp och centrerat mellan soffa och matbord finns den helglasade balkongdörren som leder till den stora balkongen. Balkongen har trallvirke vilket både är snyggt och mysigt. Stor balkong med plats för både loungegrupp och matgrupp. Sovrum med plats för dubbelsäng i valfri storlek samt sängbord. Fint trägolv, vita väggar och skjutdörrsgarderob med spegelglas till kläderna. Här finns plats för skrivbord eller byrå om så önskas. Helkaklat badrum med mörkgrått golv som matchas till vita väggar. Dusch med spegelglas, WC, kommod med underskåp till förvaring samt spegelskåp med ytterligare förvaring. Tvättstugehörn med tvättmaskin och torktumlare. Bänkyta till klädvård samt överskåp till förvaring. Självklart golvvärme!

Kökstyp

Kök.

Månadsavgift

3 531 kr/mån

Värme, sophämtning, drift/underhåll, fiber-TV, internet 500/500 och telefoni (Telenor). Hushållsel och vattenförbrukning på avräkning.

Indirekt nettoskuldsättning

525 338 kr

Enligt årsredovisningen

Våning och hiss

Hiss finns.

Drift per år

Föreningen har lägenhetsvis el-och vattenmätning/debitering. Avgiften för faktisk förbrukning läggs på månadsavin i efterskott. Föreningen har gemensamt el-abonnemang, lägenhetsägarna ska inte teckna något eget el-avtal.

Närområde

Sandåkern är en stadsdel med gott om nyproducerade bostadsrätter, men även villor och några hyresrätter. Nära finner du Tvärån och det är endast en kort promenad till centrala centrum.

Kommunikation

Gång- och cykelavstånd till Umeå centrum. Goda bussförbindelser till och från Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus.

Närservice

I området finns en bensinmack. På andra sidan Vännäsvägen finns en närbutik, kiosk, konditori och blomsterhandel. På andra sidan tvärån finns Nolia idrottscentrum och i centrala Umeå finns ett stort utbud av butiker, restauranger och caféer. Skolor och barnomsorg Hedlundaskolan (F-6). Närmaste gymnasium är Dragonskolan. I området finns gott om förskolor med både traditionella och alternativa inriktningar, till exempel Montessori och Tellus (en förberedelseförskola för flyktingbarn).

Byggnad

Typ

Flerbostadshus

Byggår

2015

Övriga byggnader

Lägenhetsförråd en trappa upp.

Förening

Namn

Brf Hoppet.

Organisationsnr

769627-6455.

Kontaktperson

Dan Magnusson. Tel. 0703939088.

Tillåter delat ägande

Ja.

Ekonomi

Brf Hoppet har god ekonomi. Inga avgiftshöjningar är planerade de närmaste åren.

Om föreningen

Brf Hoppet är en förening som ligger i det nybyggda området Sandåkern i Umeå. Vår förening består av 41 bostadsrätter som färdigställdes 2015. Ungefär 2 km från centrumkärnan ligger Sandåkern som tidigare var en idrottsplats men har nu blivit ett vackert bostadsområde som fortsätter växa. Runt knuten finner man Nolia med mässhall och idrottshallar för flertalet sporter. Med några minuter cykling hittar man centrala stan av Umeå med stort utbud av shopping och kultur. Gillar man naturen ligger strandpromenaden nära och runt Sandåkern finner man många uppskattade vandringsleder. Rödberget ligger inom promenadavstånd och passar perfekt för kortare utflykter med möjlighet till grillning, bärplockning, lek etc. El och vatten avräknas mot faktisk förbrukning, läggs direkt på avin. (boende ska INTE teckna elavtal.) Alla lägenheter har eget förråd, antigen på bottenplan eller på plan 8 i respektive trapphus. Det finns en stor cykelbod på innergården, lekplats, grillplats och grönytor. Soprum med källsortering finns vid parkering. www.brfhoppet.se.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Parkering

23 st carportar (600 kr/mån) inklusive en besöksparkering. 18 st bilplatser med motorvärmare (350 kr/mån) inklusive två besöksparkeringar. Lägenhetsägare som har bil har rätt till 1 plats. Inflyttande med bil får som regel en plats.

Äger marken

Ja.

Tv och bredband

Tv, internet och telefoni ingår i avgiften och har upphandlats med Bredbandbolaget. Vid överlåtelse av lgh skall "router" i elskåpet finnas och minst en digitalbox och fjärrkontroll.

Tillåter juridisk person som köpare

Nej.

Lägenheter

41 st.

Pantsättningsavgift

573 kr.

Överlåtelseavgift

1 313 kr. Betalas av Köpare.


Karta


Planlösning


Bilder