Kråkbärsvägen 1G

Böleäng, UMEÅ

Välkommen upp till denna ljusa lägenhet med ett fint soligt läge på 3:e våningen. Uthyrningsrum med egen ingång blir ett fint tillskott till finansiera boendet om man så önskar. Lägenheten har renoveringsbehov så här får man skapa och färgsätta efter egna inredningsdrömmar. Här bor ni på hela 79 kvm fördelat på ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck, kök med utgång till inglasad balkong, badrum, två sovrum varav ett sovrum har både wc och egen ingång vilket gör att det kan kan hyras ut. Förråd tillhör lägenheten och gemensam tvättstuga i samma hus i källarplan. I föreningen finns gemensam bastu och gemensam gård med sandlåda och planteringar. På Kråkbärsvägen bor man i ett lugnt och barnvänligt område nära flera omtyckta skolor och förskolor, ICA fyrklövern med restaurang GK´s ligger helt nära och det är promenadavstånd till centrum. Varmt välkommen att boka in er till visning!

Fakta

Utgångspris
1 495 000 kr
Månadsavgift

5 064 kr/mån

Indirekt nettoskuldsättning

679 557 kr

Andelstal

3.33105 %

Rum

3 st

Sovrum

2 st

Boarea

79 m²

Våningsplan

2 / 2

Hiss

Nej

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1970-1975

Fastighetsmäklare

Profil

Anna Sundkvist

070-330 14 80

anna@maklarcity.se

Fastighetsmäklare

Profil

William Boström

070-330 10 82

william@maklarcity.se

Interiör

Hall Ljus och möblerbar hall med bra plats för ytterkläder. Ljus och grönmönstrad tapet till matta på golv. Vardagsrum Luftigt vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp. Ljusa väggar där en har en grå färg till äldre parkettgolv. Kök Äldre kök som erbjuder bra förvaring i flertalet skåp och lådor. Maskinerna består av spis med häll och ugn, kyl och frys. Den mysiga inglasade balkongen nås från matplatsen - möblera fritt och njut under era lediga stunder medans ni blickar ut över innergården. Ljusa väggar till matta på golv. Sovrum 1 Nås från hall och är väl tilltaget i storlek, här finns plats för dubbelsäng och övriga möbler. Efter den ena väggen löper flera öppna garderober. Ljusa väggar till matta på golv. Badrum I anslutning till hallen hittar vi lägenhetens badrum. Här finns dusch, wc, tvättställskommod. Tvättmaskin och torktumlare tyvärr ur funktion men förbett så bara att köpa nya och koppla in. Gråmönstrad matta på golv till ljus matta på vägg. Sovrum/Uthyrningsrum med wc Denna del kan man nyttja själv som ett ytterligare sovrum och extra wc. Alt, separat uthyrningsdel med hall, wc samt ett rum med ljusa väggar och matta på golv. Kanske är detta ditt nästa hem - Varmt välkommen på visning!

Månadsavgift

5 064 kr/mån

I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband och tv.

Indirekt nettoskuldsättning

679 557 kr

Balkong och uteplats

Inglasad balkong.

Bredband

Ja.

Ventilation

F.

Energideklaration

Utförd

Utförd: 19/3 2021

Klass

E

Elektricitet

Nätbolag

Umeå Energi

Leverantör

Umeå Energi

Förbrukning

2 310 kWh/år

Drift per år

Elförbrukning

3 840 kr

Summa

3 840 kr

Närområde

Böleäng är ett bostadsområde på den södra sidan om Umeälven, cirka 3 km från centrala stan. Området är väldigt lugnt och barnvänligt. Här finns en blandning av småhus, hyreshus och bostadsrätter. Natur och fritid I närheten av Böleäng ligger de av umeborna mycket omtyckta Bölesholmarna, med badstrand och grillplatser mitt i Umeälven. Här kan du även hitta plats för fiske och fina promenad- och cykelstråk.

Kommunikation

Gång- och cykelavstånd till centrum. Även goda bussförbindelser.

Närservice

På Böleäng finns mataffär, restaurang, förskolor och skola. Med bekvämt avstånd från Böleäng finns det nya handelsområdet vid entré syd där bland annat IKEA ligger. I början av 2023 öppnade restaurang Gamla Kyrkan alldeles intill Ica Fyrklövern. Där finns även en frisörsalong. Skolor och barnomsorg Böleängsskolan (F-6), Engelska skolan (3-9). Närmaste högstadieskola är Tegs centralskola. I området finns flera förskolor.

Byggnad

Typ

Flerbostadshus

Byggår

1970-1975

Renoveringar

2018 - Balkonginglasning 2017 - Golv väggar badrum toalettstol (BL interiör) 2022 - Handfat toalettstol lilla toan/uthyrningsrum.

Förening

Namn

Brf Aspgärdan.

Organisationsnr

769627-1068.

Om föreningen

Brf Aspgärdan bildades 2013 och är belägen på Kråkbärsvägen 1 A-H i Umeå. Föreningens fastighet förvärvades genom ombildning 2014 och består av tre flerbostadshus om 2 våningar med 40 lägenheter. Fastighetens byggnader är uppförda 1970. I föreningen finns gemensam bastu och gemensam gård med sandlåda och planteringar. Fastigheten är försäkrad hos Länsförsäkringar i Västerbotten. Men boende tecknar bostadsrättstillägg själva.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Parkering

I föreningen finns 25 parkeringsplatser (360,-/mån) och 15 garage(495,-/mån).

Renoveringar

Takomläggning 2015 Fasadrenovering 2015 Uppgradering Värmesystem 2015 Fönsterrenovering/utbyte 2015 Utbyte tvättmaskin och torktumlare 2015 Renovering av balkonger 2018 Uppgradering av uteplats 2020 OVK 2020 Omdragning av Stuprör 2020 Planerat underhåll Energieffektivisering inkl ny datoriserad undercentral 850 tkr.

Tillåter juridisk person som köpare

Nej.

Äkta förening

Ja.

Lägenheter

40 st.

Hyresrätter

8 st.

Pantsättningsavgift

573 kr.

Överlåtelseavgift

1 433 kr. Betalas av Köpare.


Karta


Planlösning


Bilder