Nyproduktion till salu i Umeå

Håll dig uppdaterad om de senaste nyproduktionerna i Umeå med hjälp av oss på Mäklarcity. Här hittar du alla våra nyproduktioner som är till salu inom Umeå kommun. Klicka på respektive objekt för att läsa mer om projektet och hur du går tillväga för att lämna en intresseanmälan.

Prata med oss om nyproduktion

Vi på Mäklarcity vill vara din självklara kontakt när du letar efter en kunnig och engagerad mäklare med god lokalkännedom om Umeå. Våra fastighetsmäklare har lång erfarenhet inom branschen och kan hjälpa dig med alltifrån bostadsvärderingar och homestyling till visningar och försäljningar. Flera av oss är dessutom experter på nyproduktion, vilket gör Mäklarcity till ett utmärkt val när du letar nya bostadsrätter i Umeå. 

Vi hjälper dig att hitta din nya bostadsrätt i Umeå

Vår webbplats ger dig en tydlig och bra översikt av såväl bostadsrätter i Umeå som nyproduktion och kommande byggnadsprojekt runt om i kommunen. Nyproduktion inkluderar de bostäder som är nybyggda, håller på att uppföras samt planeras att byggas. 

Dessa bostäder innebär en lite annorlunda försäljningsprocess än förmedlingen av en bostad som redan ägs av någon. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga genom hela processen och vi ser till att alltid finnas till hands för att svara på dina frågor och funderingar.

Välkommen att kontakta oss på Mäklarcity när du letar nyproduktion i Umeå.

Hos oss kan du även hålla dig uppdaterad om kommande projekt, säljstarter, visningar och få information om hur du gör en intresseanmälan. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Brf Älgkronan

Nu byggs 30 lägenheter Öst på stan, inflyttning sommaren 2023.…