Förfixa: var redo när du ska sälja din bostad

Försäljning av en bostad är ett stort beslut och tanken kan finnas där även om det för stunden inte är rätt tillfälle. Kanske väntar ni på att hitta er drömbostad först och sedan snabbt vill sälja den befintliga bostaden – då finns tjänsten förfixa!

Tjänsten passar dig som går i tankar på att sälja och vill att huset eller lägenheten ska vara förberedd och klar inför en försäljning. Alla förberedelser kan göras i lugn och ro för att snabbt kunna genomföra en försäljning när det är dags. 

Var redo att sälja

När det rätta objektet att köpa kommer ut på marknaden är det smart att vara redo att lägga ut den befintliga bostaden på marknaden. Vår tjänst förfixa innebär att vi kan lägga ut din fastighet direkt när du meddelar oss. Vi förbereder och gör klart allt från objektsbeskrivningar, planritning och bilder i väntan på att rätt tillfälle att sälja dyker upp.

Fotografera under rätt årstid

Alla fastigheter har sin charm och är extra trivsam under specifika årstider. Du känner din fastighet bäst och kan bedöma om det är bäst att fotografera under sommar- eller vinterhalvåret. Tjänsten förfixa gör att vi kan förbereda huset inför försäljning när det är bäst förhållanden.

Stöd och råd hela vägen

En försäljning kan upplevas vara stressig och kräva mycket från dig som säljare. Förfixa innebär att vi tar en sak i taget utifrån dina önskemål och behov.

Kontakta oss vi formuläret nedan om du är intresserad eller vill veta mer!

Intresseanmälan

Jag är intresserad av tjänsten Förfixa och vill bli kontaktad av Mäklarcity.