Vi erbjuder värdering av ditt hem

När du går i tankar om att sälja din bostad så finns Mäklarcity här för att hjälpa dig. Valet av mäklare är otroligt viktigt för att din bostadsaffär ska bli så bra som möjligt och vi vill vara det självklara valet för dig som letar efter en engagerad och professionell mäklarfirma i Umeå. 

Värdering inför en försäljning

När du ska sälja ditt hus eller din lägenhet är det viktigt att först göra en värdering av bostaden. Detta för att kunna lägga ut den till försäljning till ett rättvist pris utifrån såväl den aktuella marknaden som bostadens läge och förutsättningar.

Värdering av andra anledningar

Du kan även behöva göra en bostadsvärdering för att ta ett nytt eller lägga om ett bostadslån eller för att kunna förhandla dig till bättre villkor hos din långivare. Vi på Mäklarcity i Umeå hjälper till med värdering av din bostad oavsett situation!

Så fungerar det

När vi värderar ditt hem utgår vi både från det aktuella marknadsläget och din bostads unika förutsättningar. Det kan handla om storlek och skick på bostaden, vilket läge den har och vilket område den ligger placerad i. Våra duktiga fastighetsmäklare går noggrant igenom ditt hem för att ge en så rättvis värdering av lägenheten eller huset som möjligt.


Kontakta oss på mejl info@maklarcity.se eller telefon 090 - 13 12 20 eller genom att fylla i vårt kontaktformulär nedan om du vill boka en värdering av din bostad Umeå!

Intresseanmälan

Jag är intresserad av att få mitt hem värderat och vill bli kontaktad av Mäklarcity.