Borgvägen 24

3 rum, 90 kvm , våning 2 av 3
Ljus gaveltrea på 90 kvm och med söderbalkong. Lägenheten har ett perfekt läge i det centrala men ändå lugna området mellan broarna på Teg. Huset som bostadsrätten ligger i är gediget, bostadens planlösningen är luftig och tilltalande, badrummet är helkaklat och renoverat 2015. Avgiften är endast 4933.-/månad, i detta ingår även bredband. Varmgarage finns att hyra för köparen. Välkomna på visning!

Område
Teg
Adress
Borgvägen 24
Pris
1.895.000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
4.933 kr inkl värme, VA & avlopp, bredband
Andelstal
15.98174, 15.98174
Byggnadsår
1968
Fönster
Nya 3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energi dekl.förb
3039
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1716099066
Ventilation
Mekanisk
Hiss
No
Våning
2
Uppvärmning
0 kr
El
3.600 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
1
Summa driftkostnader
3.600 kr
Nätbolag
Fiber
Elleverantör
Umeå Energi
Elförbrukning
3039
Allmänt om området
Teg ligger på södra sidan om Umeåälven och är uppdelad i två delar: öst- och västteg. Här finns idrottsplats för fotboll och hall för ishockey. Med bekvämt avstånd från Teg finns det nya handelsområdet vid entré syd där bland annat IKEA ligger. Natur och fritid På Teg finns fina skogsområden med motionsspår alldeles intill. I närheten av Teg ligger de av umeborna mycket omtyckta Bölesholmarna, med badstrand och grillplatser mitt i Umeälven. Här hittar du även platser för fiske och fina promenad- och cykelstråk.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till Umeå centrum. Även goda bussförbindelser till och från centrala Umeå, Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus.
Närservice
Mataffärer, banker, frisörer, bensinmackar, pizzerior, spelbutik, restauranger, konditori, blomsteraffär, folktandvård, vårdcentral och apotek. Skolor och barnomsorg Böleängsskolan (F-6) Östtegsskolan (F-6), Engelska skolan (3-9) och Tegs centralskola (7-9). Tegs centralskola är Umeås största högstadium och erbjuder Norrlands största anläggning för spontanidrott, Qulan, byggd år 2006. Flera förskolor finns i området.
Antal rum
3
Kökstyp
kök
Beskrivning av interiör
Hall med en rymlig klädkammare till vänster och en passage med städskåp till höger, passagen leder till badrummet. Kök med vitmålad köksinredning, ekparkettgolv och ljusa väggar. Köket är utrustat med kyl, frys, diskmaskin, spis och fläkt. Vardagsrum med gavelfönster, ljus tapet och ekparkettgolv, från rummet har man utgång till en balkong med söderläge mot den lugna innergården. Helkaklat badrum med elgolvvärme och fönster. Badrummet renoverades 2015 av föreningen och är utrustat med ekkommod med dubbla lådor med ett belyst spegelskåp ovanför, vikdusch, vattenburen handukstork samt wc. Det är förberett för installation av tvättmaskin. Sovrum med tre fasta garderober och överskåp. Sovrum med tre fasta garderober och överskåp. Fönsterbänkarna är i marmor. Lägenheten är genomgående välplanerad och tilltalande, de stora fönstren i tre väderstreck bidrar liksom den lite extra takhöjden till det goda, luftiga intrycket.
Namn
Brf Solborgen
Om föreningen
Cykelskjul finns på gården, ett cykelrum finns i källaren. Gemensam tvättstuga finns i källaren. Fastigheten är ansluten till bredbandsfiber. Huvudbyggnaden är gedigen och väl underhållen.
Antal lägenheter
8
Renoveringar utförda och planeringar
Utförda renoveringar 2018: Renovering av garage mm Nya lägenhetsdörrar Målning av trapphus Nya lysrör och lampor i garage och trapphus Bortgrävning av stentrappa, igenmurning dörr Gruppslutning till bredband Ändring av föreningens stadgar
Parkering
6 garageplatser - 650 kr/månaden 4 parkeringsplatser - 350 kr/månaden
TV och bredband
Fiber

Planritning

Bilder

Karta

Område

Teg ligger på södra sidan om Umeåälven och är uppdelad i två delar: öst- och västteg. Här finns idrottsplats för fotboll och hall för ishockey. Med bekvämt avstånd från Teg finns det nya handelsområdet vid entré syd där bland annat IKEA ligger. Natur och fritid På Teg finns fina skogsområden…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.