Brogatan 29

5 rum, 108 kvm , våning 2 av 4

Rymlig och ljus gavellägenhet nära centrum!

Tilltalande och ljus femma med gavelläge, inbjudande sällskapsytor och inglasad balkong med eftermiddagssol. Lägenheten har genomgående ekparkettgolv. Vardagsrum och matrum i fil, ljust kök med matplats samt två helkaklade badrum varav ett med tvättmaskin. Här bor man i ett lugnt och omtyckt bostadsområde bara några minuters promenad från centrum.

Område
Dragonfältet
Adress
Brogatan 29
Pris
2.395.000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
7.257 kr inkl värme, bredband, kabel-TV
Andelstal
2.2703, 2.2214
Byggnadsår
2002
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energi dekl.förb
4488
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1725963629
Hiss
Yes
Våning
2
Uppvärmning
0 kr
El
4.843 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
4.843 kr
Nätbolag
Fastigheten är ansluten till Kabel-tv via ComHem. För utbud se www.comhem.se. Internet via Bredbandsbolaget. För utbud, se: www.comhem.se & www.bredbandsbolaget.se
Elförbrukning
4488
Allmänt om området
Dragonfältet är ett område med historiska anor. Här red kavalleristerna från dragonregementet ut och hästarna gick och betade på den äng där det nu ligger ett bostadsområde och en park. Härifrån tar du dig snabbt och enkelt till centrum till fots eller med cykel. Även naturen finns nära, med promenadstråk vid älven och motionsspår och hinderbana i I20-skogen.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till centrum. Även goda bussförbindelser.
Närservice
Umeå centrum har ett brett utbud av mataffärer, restauranger, butiker samt motions- och idrottsanläggningar. Nära till stadshuset, polisstation, hälsocentral och hovrätt. Skolor och barnomsorg Hedlundaskolan (F-9) har fått utmärkelser för hållbar utveckling och utsedd till modellskola för sitt arbete med social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet. Dragonskolan är Umeås största gymnasium och även ett av Sveriges modernaste. Här finns också flera förskolor med både traditionella och alternativa pedagogiska inriktningar, som Montessori och Reggio Emilia.
Parkering
Bilplats och garage finns att hyra. Kö kan förekomma.
Antal rum
5
Kökstyp
kök
Beskrivning av interiör
Välkomnande hall med dragdörrsgarderob och parkettgolv av ek. Ljust kök från 2009 med vit köksinredning, induktionshäll, inbyggnadsugn, fläkt, diskmaskin - 17, kyl och frys, matplats och parkettgolv av ek. Vardagsrum och matrum i fil (kan användas som ett fjärde sovrum) med skjutdörrar. Utgång till inglasad västerbalkong. Parkettgolv av ek. Sovrum med ingång till en stor klädkammare. Helkaklat badrum med badkar, wc och tvättmaskin. Sovrum med parkettgolv av ek. Helkaklat badrum med dusch/wc Sovrum med parkettgolv av ek. Det förråd som tillhör lägenheten ligger i trapphuset i samma våningsplan. Mycket bekvämt och lättillgängligt.
Namn
HSB Brf Skvadronen
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen Skvadronen ligger på Dragonfältet i centrala Umeå och bildades 2002. Föreningen har totalt 63 lägenheter. Föreningen har en kvartersgård med tvättstuga, vicevärdskontor, kompostrum och övernattningsrum. Skvadronens lägenheter ligger på adresserna Brogatan 25-29 samt Olof Palmes gata 3-11. Varje lägenhet har ett förråd i föreningen. För mer info besök föreningens hemsida: www.skvadronen.se/
Antal lägenheter
63
Parkering
Inom föreningen finns 62 bilplatser i kallgarage som delas med Brf. Kavalleristen. Garage (479,-/mån) och p-platser (299,-/mån) hyrs via Stallets samfällighetsförening. Kö kan förekomma.
TV och bredband
Fastigheten är ansluten till Kabel-tv via ComHem. För utbud se www.comhem.se. Internet via Bredbandsbolaget. För utbud, se: www.comhem.se & www.bredbandsbolaget.se
Kontaktperson
HSB

Planritning

Bilder

Karta

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.