Brogatan 3D

2 rum, 58 kvm , våning 1 av 7

Centrumtvåa på populära Brogatan!

Ta chansen att köpa denna centrumtvåa som finns i det nybyggda huset på Brogatan. Lägenheten som blev färdig 2018 har en öppen och tilltalande planlösning, helkaklat badrum samt fullt utrustat kök. Genomgående ekparkett, inglasad balkong samt egen tvättmaskin och torktumlare i lägenheten. Vardagsrum samt matplats på cirka 29 kvm ger gott om utrymme för det sociala umgänget. Det centrala läget är klockrent, nära både parker, centrum men samtidigt i en lugn omgivning på en lugn gata granne med fina låga kulturhus. Huset på Brogatan 3D är idealiskt för den som vill bo centralt och modernt. Med sin närhet till älven och broparken ges också möjligheten för grymt utomhushäng!

Område
Centrum
Adress
Brogatan 3D
Pris
2 095 000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
3 303 kr Inkl värme och VA. Kabel-TV och bredband inräknat i avgiften med fn 350 kr/mån. Lägenhetsinnehavaren tecknar eget abonnemang för el.
Andelstal
3.2585, 3.2585
Byggnadsår
2018
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energi dekl.förb
2039
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1880015164
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft (FTX)
Hiss
Yes
Våning
1
Uppvärmning
0 kr
El
5 859 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
5 859 kr
Elleverantör
Umeå Energi
Elförbrukning
2039
Allmänt om området
Umeå växer, och i centrala stan ligger många vackra äldre hus bredvid moderna, nybyggda höghus. Njut av ett stort och brett utbud av butiker och gallerior, restauranger och pubar, caféer och museer. Eller ta med dig en filt och en picknickkorg och sätt dig i någon av parkerna som ligger längs Umeälven. Umeå är Europas kulturhuvudstad 2014, vilket märks genom det rika och tillgängliga kulturlivet med bland annat Gitarrmuseet, Bildmuseet, Norrlandsoperan, stadsbiblioteket och den populära skateparken Sparken, mötesplatsen för Umeås unga. Trots det centrala läget har man bekvämt gångavstånd till I20-området med motionsspår för skidåkning och löpning samt skogspromenader med bär och svampplockning.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus. Lokalbussar går från Vasaplan och region- och länsbussar går från busstationen i närheten av Umeå Centralstation. Du tar dig enkelt med tåg från Umeå Centralstation och Umeå Östra till bland annat Vännäs, Örnsköldsvik, Lycksele, Luleå, Kiruna och Sundsvall. Flygbussen tar dig till flygplatsen på 20 minuter. Parkeringsmöjligheter finns i parkeringshus och på parkeringar utomhus.
Närservice
Affärer och restauranger I centrala Umeå finns ett brett utbud av stora butikskedjor och mindre lokala butiker. Stort utbud av pubar, restauranger och caféer. Skolor och barnomsorg De flesta skolor finns i angränsande stadsdelar. Östermalmsskolan (F-6), Hedlundaskolan (F-9), Minervaskolan (F-9), Hagaskolan (F-9). Gymnasieskolorna som finns i närheten är Dragonskolan, nya Maja Beskow, Midgårdsskolan, Thorén Business School och Internationella gymnasiet. Det finns även förskolor i angränsande stadsdelar. Umeå universitetet ligger endast 2 km bort.
Antal rum
2
Kökstyp
kök
Beskrivning av interiör
Hall - Ljusa tapeter och svart klinker närmast entrén, fortsättningsvis ligger ett parkettgolv i ek i lägenheten. En garderob samt ett städskåp. Badrum - Helkaklat badrum som har ett svart klinkergolv med el-buren golvvärme samt vitt kaklade väggar. Dusch med duschväggar, WC, kommod, spegelskåp samt tvättmaskin och torktumlare med en praktisk bänkskiva i laminat ovanför. Ovanför bänkskivan sitter två extra skåp. Allrum - Vidare in i lägenheten öppnar möts vi av en modern och öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Med fönster i två väderstreck får man en ljust och fin lägenhet centralt i Umeå. Gott om utrymme för den större matgrupp finns samt för soffhörnan och mysiga hemmakvällar då matplats och vardagsrum tillsamman är på cirka 29 kvm. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger ekparkett. Balkong - Via allrummet så nås den inglasade balkongen som är på 6,5 kvm. Kök - Modernt och fullt utrustat kök. Inbyggd micro och ugn i vitt, fullstor kyl och frys, integrerad diskmaskin, häll samt fläkt ovanför spisen. Bänkskiva i mörkgrå laminat med diskbänk i rostfritt, vita luckor och lådor samt belysning över bänkskivan. Sovrum - Lägenhetens sovrum är inrett med parkettgolv i ek samt tapetserade väggar, i sovrummet finns det garderober och linneskåp längs med ena väggen. Välkomna till denna nya (2018) och fina lägenhet med låg avgift, närhet till Centrum, fina parker samt bussförbindelser. Tillträde går att få snabbt.
Namn
Brf Gamla Bron
Om föreningen
Brf Gamla Bron bildades och tillträdes sommaren 2018. Ett modernt boende med inglasade balkonger, förråd i källarplan samt underjordiskt garage. Centralt belägen i Umeå med endast några steg från den omtyckta broparken och Umeälven.
Antal lägenheter
26
Renoveringar utförda och planeringar
Inget tidigare underhåll är utfört och inget planerat underhåll finns förnärvarande.
Parkering
7 bilplatser i varmgarage i källarplan (1500kr/mån - 2020)

Planritning

Bilder

Karta

Område

Umeå växer, och i centrala stan ligger många vackra äldre hus bredvid moderna, nybyggda höghus. Njut av ett stort och brett utbud av butiker och gallerior, restauranger och pubar, caféer och museer. Eller ta med dig en filt och en picknickkorg och sätt dig i någon av parkerna som ligger…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.