Filgränd 8D

4 rum, 107 kvm

Bostadsrättsradhus i två plan med gavelläge!

Ljust och tilltalande gavelradhus i två plan byggt 2018 i ett nybyggt område på Ersboda - här finns nyhuskänslan fortfarande kvar! Radhuset är i två plan med en boyta på 107 kvm fördelat på 4 rum med en öppen planlösning. Ljust och smakfullt inrett kök, två moderna badrum, samt två altaner och det ena med västerläge belägen i ett skyddat läge från vägen in mot huslängornas gård - perfekt för barnfamiljen! Tillhörande carport och ett mycket stort förråd finns direkt framför huset. Varmt välkomna på visning!

Område
Ersboda
Adress
Filgränd 8D
Pris
2 195 000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
6 449 kr Inkl värme, VA, kabel-TV, bredband och bilplats (carport)
Andelstal
3.45378, 3.4537
Byggnadsår
2018
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energi dekl.förb
4450
Byggnadstyp
Radhus
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1865624137
Ventilation
Mekanisk
Hiss
No
Uppvärmning
0 kr
El
7 767 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
7 767 kr
Nätbolag
A3 är leverantör av bredband via bredbandsuttaget i huset. 100 Mbit/s ingår i månadsavgiften
Elförbrukning
4450
Allmänt om området
Ersboda är en stadsdel med lite mer än 10 000 invånare. Här bor du nära både handel och natur, och på Ersboda Folkets hus finns både biosalong, bibliotek och restaurang.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till Ersboda handelsområde. Goda bussförbindelser till och från centrala Umeå, Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus.
Närservice
På Ersboda handelsområde finns bland annat stormarknader, systembolag, apotek, elektronik- och klädaffärer. På Östra Ersboda finns Folkets hus som erbjuder en mängd olika evenemang. Här finns även bibliotek och vårdcentral. På Ersboda centrum finns en friskvårdsanläggning med bad och gym. Skolor och barnomsorg Ersdungen (F-6), Ersängsskolan (F-9), Östra Ersbodaskolan (F-6 och särskola). I området finns det gott om förskolor.
Antal rum
4
Kökstyp
Kök
Beskrivning av interiör
Välkommen till ett modern och trevligt bostadsrättsradhus beläget i ett barnvänligt, nybyggt kvarter! Framsidan av huset har en stenbelagd uppfart där man kan parkera bilen under carport med motorvärmare, här finns även ett stort lägenhetsförråd Entrén till bostaden sker via en stor altan med förmiddagssol. Inbjudande hall med grått klinkergolv, detta övergår sedan till det ekparkettgolv som ligger fortsättningsvis i huset, till höger i hallen finns ett öppet förvaringssystem med plats för ytterkläder och skor. Det finns också ett förråd under trappen. Till vänster om hallen ligger husets största badrum. Detta är snyggt inrett med en grå våtrumsmatta och vita våtrumsskivor på väggarna. I badrummet finns WC, vikdusch med duschväggar i glas samt tvättavdelning med en lång bänkskiva i mörk laminat med handfat med belyst spegelskåp ovanför och tvättmaskin, torktumlare och förvaringsskåp under. Hemtrevligt kök med plats för ett matbord för 6 personer. Köksluckorna är vita, bänkskivorna är i grå laminat. Köket är utrustat med fullstor kyl och frys, diskmaskin, induktionshäll med rostfri fläkt, i ett högskåp finns inbyggnadsugn samt inbyggd micro. Vardagsrummet ligger öppet planerat i anslutning till matplatsen vilket gör detta till den naturliga mötesplatsen i lägenheten. Ljusa väggar och samma fina parkettgolv som i övriga rum. Från vardagsrummet nås den rejält tilltagna uteplatsen med altandäck på baksidan. Trappan från hallen leder oss upp till övervåningen där vi möts av en rymlig hall. På övre plan finns tre sovrum. I samtliga sovrum är väggarna vitmålade och alla sovrummen har stora fina öppningsbara fönster. På övervåningen ligger ekparkett i samtliga rum och ett av sovrummen har en fransk balkong. Vid trappen finns ett extra utrymme lämpligt till den mindre soffhörnan eller kontorshörnan. Även på övre plan finns ett badrum i samma stil som på bottenvåningen. Utrustat med wc, handfat med kommod, spegel med spotlights. Takhöjden är genomgående lite högre, 2,50. Väggarna är genomgående målade i Nordsjövitt utom i hallen som har en lätt ljusgrön kulör. Huset har vita spegeldörrar. Ljus strömmar fritt från tre håll. Varmt välkomna på visning av detta fina radhus!
Namn
Brf Glaset Umeå
Om föreningen
Kvarteret Glaset är ett mysigt bostadsområde på Ersboda cirka 5 kilometer från Umeå centrum där hänsyn har tagits till att spara naturmark inom och omkring området. Föreningen består av 34 bostadsrätter fördelade på 16 radhus och 18 lägenheter. Husen är byggda av Obos 2018 utifrån bostadskoncept Start Living. Samtliga lägenheter har en uteplats och/eller balkong. Lägenheterna har öppen planlösning med väl tilltagen yta där kök och vardagsrum är sammankopplade. Målsättningen för bostadsrättsförening är givetvis alla skall trivas, känna trygghet och gemenskap i boendet. Vidare ska medlemmarnas intressen tillgodoses genom kostnadseffektiv förvaltning och underhåll av fastigheterna. Området På nära avstånd finns livsmedelsbutik, pizzeria och goda kommunikation till centrum.Även nära till skog, sjö och mark. Du hittar även dagis, skolor, apotek, vårdcentral och tandläkare på Ersboda. Varierande kultur och evenemang erbjuds på Ersboda Folkets Hus samt café och bibliotek. Läs mer på https://www.brfglaset.se
Antal lägenheter
34
Parkering
Parkering sker i på biluppställningsplats i anslutning till lägenheterna.
TV och bredband
A3 är leverantör av bredband via bredbandsuttaget i huset. 100 Mbit/s ingår i månadsavgiften

Planritning

Bilder

Karta

Område

Ersboda är en stadsdel med lite mer än 10 000 invånare. Här bor du nära både handel och natur, och på Ersboda Folkets hus är det dans varje vecka.…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.