Glassgränd 2

4 rum, 99 kvm , våning 1 av 2

Renoverat och ombyggt gavelradhus med bra läge och två stora uteplatser!

Välkomna till detta fina och renoverade gavelradhus med bra läge på Glassgränd. Ombyggt kök från Sentens med rostfria hushållsmaskiner och spiskåpa - öppen planlösning in mot vardagsrummet och utgång till inglasat uterum i västerläge. Tre sovrum i ljusa färger samt två badrum. Stabil förening med god ekonomi. Välkommen att boka visning på detta fina radhus!

Område
Ersboda
Adress
Glassgränd 2
Pris
2.295.000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
5.671 kr Värme, VA, kabel-TV & internet. Bostadsrättsinnehavaren har eget abonnemang för el.
Andelstal
0.84, 0.8312
Byggnadsår
1980/1981
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energi dekl.förb
0
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1793104843
Ventilation
Mekanisk
Hiss
No
Våning
1
Uppvärmning
0 kr
El
0 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
0 kr
Nätbolag
Bredband Riksnet 100Mb. För utbud, se: www.riksnet.se
Elförbrukning
0
Allmänt om området
Ersboda är en stadsdel med lite mer än 10 000 invånare. Här bor du nära både handel och natur, och på Ersboda Folkets hus är det dans varje vecka.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till Ersboda handelsområde. Goda bussförbindelser till och från centrala Umeå, Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus.
Närservice
På Ersboda handelsområde som kallas Stora Birk finns bland annat stormarknader, systembolag, apotek, elektronik- och klädaffärer. På Östra Ersboda finns Folkets hus som också inrymmer bibliotek och även erbjuder en mängd olika evenemang. Coop nära finns också här och ligger granne med Folkets Hus. På Hälsogränd 3 ligger vårdcentralen. På Ersboda centrum finns en nybyggd friskvårdsanläggning med bad och gym samt på Östra Ersboda en nybyggd äventyrslekpark. Gammliaskogen, bräntberget och Nydalasjöns fritidsområde ligger i närområdet. Skolor och barnomsorg Ersdungen (F-6), Ersängsskolan (F-9), Östra Ersbodaskolan (F-6 och särskola). I området finns det gott om förskolor.
Antal rum
4
Kökstyp
kök
Beskrivning av interiör
Hall med spotlights i taket. Plats för ytterkläder, garderob och ingång till klädkammare. Helrenoverat och ombyggt kök från Elextrolux, Sentens med ljus köksinredning, rostfria hushållsmaskiner, spotlights i taket och en rymlig matplats. Induktionshäll, spiskåpa, varmluftsugn med pyrolysfunktion, inbyggd diskmaskin, inbyggd micro samt kyl/frys. Ljust laminatgolv. Utgång till inglasat uterum i väster. På baksidan finns ytterligare en uteplats med trätrall och spalje. Öppet in mot vardagsrummet, här ligger också ett ljust laminatgolv - utgång till inglasat uterum i västerläge. Rymligt sovrum med ljusa väggar och ljust laminatgolv. Badrum med våtrumsmatta, duschhörna. Öv: Möblerbar hall. Rymligt sovrum med ljust laminatgolv. Badrum med badkar och tvättmaskin, våtrumsmatta. Sovrum med ljust laminatgolv. Klädkammare. Hela radhuset har ny el samt ny elcentral. Detta är ett mycket välskött och renoverat bostadsrättsradhus med trevlig hörnläge. Välkomna!
Namn
Brf Kylen
Om föreningen
Brf Kylen har 146 bostadsrätter, fördelade på flerbostadshus och radhus i storlekarna 2 till 5 rum med kök. På området har föreningen dessutom 10 garagebyggnader med plats för 102 bilar, 38 motorvärmarstolpar, besöksparkeringar, lekplatser på varje gård och två kvartershus. Där finns det gemensamma tvättstugor, bastu, hobbyrum, odlingslotter samt en samlingslokal. Föreningen tillämpar källsortering. I området finns minigolfbana, boulebana, fotbollsplan, dansbana och grillplats. Du skottar och sandar själv din egen infart. För mer info besök föreningens hemsida: www.kylen.nu
Antal lägenheter
146
Parkering
10 st garagebyggnader med plats för 102 bilar, 38 motorvärmarstolpar, besökspakeringar. Parkeringsplats kostar 135 kr/månad och garage kostar 323 kr/månad. Kö kan förekomma till respektive plats.
TV och bredband
Bredband Riksnet 100Mb. För utbud, se: www.riksnet.se
Kontaktperson
Aspia i Umeå

Planritning

Bilder

Karta

Område

Ersboda är en stadsdel med lite mer än 10 000 invånare. Här bor du nära både handel och natur, och på Ersboda Folkets hus är det dans varje vecka.…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.