Gustav Garvares Gata 10A

1 rum, 42 kvm , våning 2 av 3

Bra planerad etta med inglasad balkong mot sydväst!

Mycket fin och smakfullt renoverad etta med bästa läge på Haga! Detta är en större etta med mycket bra planlösning, här får man ett stort nyrenoverat kök med högsta standard, vardagsrum med sovalkov, badrum med dusch och tvättmaskin samt en praktisk hall. Från vardagsrummet har man utgång till en härligt stor inglasad sydvästbalkong som närmast blir ett extrarum under sommarhalvåret. Lägenheten är smakfullt färgsatt och har nya ekplankgolv i hall och kök samt ekparkett i vardagsrummet. Bostadsrätten ligger på omtyckta Gustav garvares gata, en av Hagas finaste gator utan störande genomfartstrafik där man omgärdad av parker och ändå nära stan, universitetet ligger inom bekvämt cykelavstånd. HSB-föreningen är stabil och har god ekonomi, i den låga månadsavgiften på 2636:- ingår värme, VA, kabel-TV och internet. Välkommen till Gustav garvares gata 10 A!

Område
Adress
Gustav Garvares Gata 10A
Pris
1.595.000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
2.636 kr inkl värme, VA, Kabel-TV, internet
Andelstal
0, 1.08903
Byggnadsår
1949
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energi dekl.förb
0
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1794580481
Hiss
No
Våning
2
Uppvärmning
0 kr
El
2.507 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
2.507 kr
Nätbolag
Kabel TV via ComHem, kostnad för basutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband via Bredband 2, kostnad ingår i månadsavgiften. För utbud, se: www.comhem.se & www.bredband2.se
Elförbrukning
0
Antal rum
1
Kökstyp
Kök
Beskrivning av interiör
Trevlig hall med plats för ytterkläder. Nytt ekplankgolv och vitmålade väggar. Bred fast garderob med överskåp. Rymligt kök med plats för matbord, ny köksinredning i ljusgrått, hällspis med induktion, ugn och micro i högskåp, integrerad diskmaskin och integrerad kyl/frys samt städskåp. Köket har goda förvaringsutrymmen. Även köket har nytt ekplankgolv och vitmålade väggar. Vardagsrum med ekparkett och vitmålade väggar. Rummet har en sovalkov med plats för säng samt en djup fast garderob med överskåp. Från vardagsrummet har man utgång till den härligt rymliga inglasade sydvästbalkongen med eftermiddagssol. Badrum med dusch, WC, handfat med underskåp samt tvättmaskin. Badrummet är stamrenoverat av föreningen. Lägenheten är i genomgående i bra skick, ljusa rum med generös takhöjd på 260 cm. Genomgående vitmålade väggar och tak. Fönsterbänkar i marmor. Detta är en ovanligt fin etta, här är det verkligen bara att flytta in!
Namn
HSB Brf Karbinen
Om föreningen
Brf Karbinen är beläget i stadsdelen Haga. Föreningen byggdes i slutet på 40-talet och innehåller 65 st bostadsrätter belägna på Gustav Garvares Gata 4 a-b, 6 a-b, 8a-b, 10 a-b. Hos föreningen finns en fin innergård med lekplats, gemensamma uteplatser med sittgrupper. På föreningens gårdar växer äpplen, rabarber, krusbär och vinbär som alla som bor i föreningen får plocka av. I hus 8 finns en relaxavdelning med bastu. Två tvättstugor belägna i hus 6 A-B.
Antal lägenheter
71
Renoveringar utförda och planeringar
UTFÖRDA RENOVERINGAR Stammarna spolas regelbundet. Stambyten: ca 1998 Ombyggnad av balkonger 2001 Dränering: ca 2005 Renoverade tvättstugor 2005, maskinpark uppdateras efter behov Byte av yttertak ca 2007 Byggt cykelhus ca 2011 Bastu med relax, wc och dusch 2014 Byte av garageportar 2014 Nya treglasfönster är installerade KOMMANDE RENOVERINGAR Inom ca en 5 års period fasad och ev fönsterbyte (ligger i underhållsplanen) Föreningen har en pågående utredning för att bygga om utrymmen i källaren till hyreslägenheter.
Parkering
På föreningens fastigheter finns 19 garage och 41 parkeringsplatser varav 8 besöksparkeringar. Kallgarage 300 kr/mån, separat kö Varmgarage 544 kr/mån, separat kö Motorvärmarplatser 146 kr/mån, separat kö.
TV och bredband
Kabel TV via ComHem, kostnad för basutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband via Bredband 2, kostnad ingår i månadsavgiften. För utbud, se: www.comhem.se & www.bredband2.se
Övrigt
Kontaktperson ordförande Erik Selander 070 245 44 83
Kontaktperson
HSB

Planritning

Bilder

Karta

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.