Hagaplan 3

2 rum, 60 kvm , våning 2 av 3

Ljus vindstvåa med perfekt läge på Haga!

Välkommen till en centralt belägen vindstvåa på nedre delen av Haga. Lägenheten är genomgående ljus med ett renoverat kök. Ljust badrum med kakel och klinker. Vardagsrum med utgång till balkong mot väster. Välkommen till Hagaplan 3!

Område
Haga
Adress
Hagaplan 3
Pris
1.695.000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
3.770 kr inkl värme, VA, kabel-Tv.
Andelstal
0, 0
Byggnadsår
1956
Energi dekl.förb
0
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1728773062
Ventilation
Självdrag
Hiss
No
Våning
2
Uppvärmning
0 kr
El
2.416 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
2.416 kr
Elförbrukning
0
Allmänt om området
Stadsdelen Haga är ett omtyckt och populärt bostadsområde strax norr om Umeå centrum. Stadsdelen är en av Umeås äldre, och började byggas på 1920-talet. Här finns bland annat omtyckta Gammlia, fotbolls- och friidrottsanläggning och trevliga parker. Natur och fritid Haga ligger även nära Gammlia, ett friluftsmuseum där du kan uppleva svensk kulturhistoria. På Gammlia finns också Västerbottens museum som samlar Svenska Skidmuseet och ett fiske- och sjöfartsmuseum. Det är här umeborna samlas för att fira midsommar och andra högtider. Här är det också nära till motionsspår och natur, med I20-skogen till väster och Gammliaskogen och Stadsliden till öster.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till centrala Umeå, Umeå universitet, Norrlands universitetssjukhus och Umeå Centralstation. God bussförbindelse.
Närservice
Längs Östra kyrkogatan som sträcker sig genom hela området finns mataffär, pizzeria, gym med mera. Skolor och barnomsorg Hagaskolan (F-9), Sandaliden (F-3). I området finns det gott om förskolor.
Antal rum
2
Kökstyp
kök
Beskrivning av interiör
Ljust och renoverat kök med spishäll, ugn, fläkt - plats för matbord. Vardagsrum med laminatgolv och utgång till balkong mot väster. LJust sovrum med laminatgolv. Badrum med grått klinkergolv och delvis kaklade väggar i vitt. Kommod och spegel med belysning. Lägenheterna har nya lägenhetsdörrar.
Namn
Brf Spjutet 8
Om föreningen
Fastigheten inrymmer elva lägenheter varav tre i källarplanet. Lägenheterna i källaren hyr föreningen ut till hyresgäster.
Antal lägenheter
0
Parkering
Sju parkeringsplatser med motorvärmare, hyrs ut via seperat hyresavtal.
Övrigt
Elinstallation Lägenhetsinnehavaren har eget el abonnemang

Planritning

Bilder

Karta

Område

Stadsdelen Haga är ett omtyckt och populärt bostadsområde strax norr om Umeå centrum. Stadsdelen är en av Umeås äldre, och började byggas på 1920-talet. Här finns bland annat omtyckta Gammlia, fotbolls- och friidrottsanläggning och trevliga parker. Natur och fritid Haga ligger även nära Gammlia, ett friluftsmuseum där du kan uppleva…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.