Hedlundavägen 3B

4 rum, 93 kvm , våning 2 av 3

Fyra med uthyrningsmöjlighet.

Nu kommer möjligheten att förvärva en Hedlunda fyra med uthyrningsmöjlighet. Lägenheten är fördelad på tre sovrum var av det ena går att nå via en egen entré från trapphuset och har en egen hall och toalett. Vidare disponerar sig lägenheten genom en inglasad balkong med förmiddagssol, stora sociala umgängesytor mellan kök, matplats och vardagsrum, trivsam förening med inte mindre än fyra gemensamma uteplatser är en del av det som gör denna bostad till något extra. Lägenheten erhåller äldre men gott skick. Förråd, tvättstuga och gemensamhetslokal finns i källaren. Föreningen erbjuder även ett övernattningsrum som medlemmarna har möjlighet att hyra samt kolonilotter för den odlingsintresserade.

Område
Väst på stan
Adress
Hedlundavägen 3B
Pris
2 595 000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
4 132 kr inkl värme, vatten, hushållsel, kabel-TV och bredband
Andelstal
1.8173, 0
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energi dekl.förb
0
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1876597603
Hiss
No
Våning
2
Uppvärmning
0 kr
El
0 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
0 kr
Nätbolag
Kabel-TV via ComHem och bredband via Telenor, ingår i månadsavgiften. För utbud, se: www.comhem.se & www.telenor.se
Elförbrukning
0
Allmänt om området
Populära och expansiva Väst på stan ligger mellan E4:an i öst, Tvärån i väst och Umeälven i söder. Här finns flera byggnader som klarade sig undan den stora stadsbranden år 1888, däribland det gamla bankhuset "Smörasken", Umeås äldsta stenhus. Bland anrika byggnader med sirliga utsmyckningar finner du flera småbutiker, fler ju närmare stadskärnan du kommer. Här finns även Nolia mäss- och konferensanläggning, Umeå stadshus, Hovrätten för Övre Norrland och löjtnant Grahns gård. Natur och fritid Väst på stan bor du nära Umeälven och strandpromenaden, som du kan följa ända upp till Baggböle Herrgård. I Hedlundaparken hittar du en skogslekpark, en kryddträdgård och en minigolfbana.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till Umeå centrum. Goda bussförbindelser till och från Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus.
Närservice
I området finns en mataffär, och närmare centrum finns kiosk, närbutik och blomsterhandel. I centrala Umeå finns ett stort utbud av butiker, restauranger och caféer. Skolor och barnomsorg Hedlundaskolan (F-6). Närmaste gymnasium är Dragonskolan. I området finns gott om förskolor med både traditionella och alternativa inriktningar, till exempel Montessori och Tellus (en förberedelseförskola för flyktingbarn).
Antal rum
4
Kökstyp
kök
Beskrivning av interiör
Hall - Rymlig hall med två garderober och ett linneskåp. Plats för skor och ytterkläder. Hallen är tapetserad och på golvet ligger ett laminatgolv. I anslutning till hallen finn en klädkammare. Badrum - Via hallen nås lägenhetens största badrum som har våtrumsmatta och väggar. Inrett med dusch, handfat, WC, spegel och tvättmaskin. Allrum - Vidare in i lägenheten finner vi ett stort allrum med trägolv från byggåret & tapetserade väggar. Här finns det gott om plats för middagsgruppen samt soffgruppen och media avdelningen. Kök - I anslutning till allrummet har vi köket som är inrett med kyl och frys från MIELE (2017), diskmaskin (2018), spis samt fläkt. Balkong - Via allrummet nås den inglasade balkongen som är belägen i österläge med förmiddagssol. Frysbox på balkongen följer med köpet. Sovrum 1 - Det största sovrummet som är i anslutning till vardagsrummet har laminatgolv, tapetserade väggar och en mindre klädkammare. Sovrum 2 - Det andra sovrummet har plastmatta, tapetserade väggar samt en garderob. Via den andra entrén som skapar möjligheten att hyra ut ett sovrum med toalett finns en hall med laminatgolv och tapetserade väggar. WC - Ett mindre utrymme från byggåret med WC, handfat och spegel. Sovrum 3 - Lägenhetens sista sovrum som har laminatgolv och tapetserade väggar. (Garderob ingår ej).
Namn
HSB Brf Logen i Umeå
Om föreningen
Brf Logen byggdes 1971 och består av 69 bostadsrätter samt 21 lokaler med hyresrätt. Föreningen är belägen väst på stan med adresserna Hedlundavägen 1 - 5. Förråd och tvättstuga i källaren. Föreningen erbjuder även ett övernattningsrum som medlemmarna har möjlighet att hyra. Föreningen har kolonilotter, samlingslokal och flera fina grillplatser.
Antal lägenheter
69
Renoveringar utförda och planeringar
UTFÖRDA RENOVERINGAR 2013 Fönsterbyte 2015 Trapphusen ommålat, nya postboxar. Nya lägenhetsdörrar. Uppfräschning av innergården. Nya tvättmaskiner. 2016 Innergården gjordes om, cykelställ, cykelskjul, utomhusbelysning. 2016 Energiåtgärder 2017 Spolning av stamledningar 2019 Rensat frånluftskanaler inkl justering 2019 Ny torktumlare PLANERAT UNDERHÅLL Fasadteglet måste åtgärdas, vattenledningar i källare måste bytas samt att de nya bilplatserna ska asfalteras och förses med motorvärmare/laddstolpar. Planerade åtgärder finansieras med uttag ur fond för yttre underhåll & egna medel samt upptagande av nya lån.
Parkering
Föreningen har 29 garage samt 32 bilplatser för uthyrning. P-plats 231 kr/mån Garage 360 kr/mån.
TV och bredband
Kabel-TV via ComHem och bredband via Telenor, ingår i månadsavgiften. För utbud, se: www.comhem.se & www.telenor.se
Kontaktperson
HSB
Ekonomi
Föreningen valde för 2021 att höja avgifterna med 3% pga kommande investeringar. Garage och p-platsernas avgifter höjdes då också.

Planritning

Bilder

Karta

Område

Populära och expansiva Väst på stan ligger mellan E4:an i öst, Tvärån i väst och Umeälven i söder. Här finns flera byggnader som klarade sig undan den stora stadsbranden år 1888, däribland det gamla bankhuset "Smörasken", Umeås äldsta stenhus. Bland anrika byggnader med sirliga utsmyckningar finner du flera småbutiker, fler…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.