Hermelinvägen 137

3 rum, 79 kvm , våning 2 av 2

Ljus trea med bra läge och balkong mot väster!

Ljus och smakfullt renoverad trea med utmärkt läge på Mariedal. Lägenheten har ett ljust kök, helrenoverat badrum med badkar och tvättmaskin och tumlare. Vardagsrum med utgång till balkong med eftermiddags- och kvällssol. Hushållsel och bredband (100 Mbit) ingår i avgiften. Nya fönster 2017. Välkommen!

Område
Mariedal
Adress
Hermelinvägen 137
Pris
1.795.000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
3.943 kr inkl värme, VA, kabel-TV, bredband och hushållsel.
Andelstal
0.44344, 0.44344
Byggnadsår
1975
Fönster
3-glas (2017)
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energi dekl.förb
0
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1731570202
Ventilation
Mekanisk
Hiss
No
Våning
2
Uppvärmning
0 kr
El
0 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
0 kr
Nätbolag
Kabel-TV via Com hem. Bredband via Riksnet, 100mbit, ingår i månadsavgiften. För utbud, se: www.comhem.se & www.riksnet.se
Elförbrukning
0
Allmänt om området
Mariedal och Marieberg utgör ett naturnära bostadsområde cirka 6 km från centrala Umeå. På Mariedal finns endast bostadsrätter och småhus, de flesta i två våningar, medan Marieberg består av hyreslägenheter och småhus. Nära till mataffärer och shoppingcentrum på både Mariehem och Mariedal. Här bor man granne med Gammliaskogen och Bräntberget.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till Umeå centrum, Norrlands universitetssjukhus, Umeå universitet. Även goda bussförbindelser.
Närservice
Nära till både Mariehems centrum med mataffär, kiosk och pizzeria och till Ersboda handelsområde, där det bland annat finns stormarknader, systembolag, apotek och elektronik- och klädaffärer. Skolor och barnomsorg Språkskolan (F-9), Bräntbergsskolan (7-9), Mariehemsskolan (F-6), Mariebergsskolan (F-6). I området finns det gott om förskolor.
Antal rum
3
Kökstyp
Kök
Beskrivning av interiör
Egen entré i markplan med plats för ytterkläder. Ljust målade väggar och trapp till övreplan. Övre hall med ljus matta, från hallen finns ingång till klädkammare. Ljust kök med matplats och vita köksluckor, spis med häll -10, spisfläkt, kyl/frys -16, diskmaskin -19. Ljust laminatgolv. Plats för matbord. Sovrum med laminatgolv och tapetserade väggar. Helrenoverat badrum med våtrumsmatta, badkar, handfat, WC samt tvättmaskin -16, torktumlare -16. Vardagsrum med ekparkettgolv och ljusa väggar, från vardagsrummet finns utgång till balkong med eftermiddags- och kvällssol. Sovrum med laminatgolv, ingång till klädkammare.
Namn
Riksbyggen Brf Hartassen
Om föreningen
Föreningen finns belägen på Mariedal och är adresserad på Hermelinvägen 1-234. Bostadsområdet består av 16 tvåvåningshus med 12-16 lägenheter i varje. I föreningen finns bland annat bastu, hobbyrum, samlingslokal och uthyrningsrum. Mer info på föreningens hemsida: www.hartassen.se/
Antal lägenheter
234
Renoveringar utförda och planeringar
Samtliga hus har målats om inkl. skärmtaken 2014-15
Parkering
Det finns parkeringsplatser under skärmtak (148st) för 250kr, garage (73st) för 330kr/mån, samt MC-garage: 160 kr/mån. Kö kan förekomma.
TV och bredband
Kabel-TV via Com hem. Bredband via Riksnet, 100mbit, ingår i månadsavgiften. För utbud, se: www.comhem.se & www.riksnet.se
Kontaktperson
Riksbyggen

Planritning

Bilder

Karta

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.