Hoppets gränd 18

3 rum, 92 kvm , våning 4 av 6

Stor gaveltrea med bästa tänkbara läge på Öbacka strand - första led mot älven!

Äntligen kan vi erbjuda en av lägenheterna på Öbacka med läget som många drömmer om - en välplanerad gaveltrea i första led direkt mot älven, bostadsrätten ligger på fjärde våningen och har härlig älvsutsikt och fönster i tre väderstreck! Den stora inglasade balkongen har såväl dags som kvällsol, och här sitter man med helt fri vy över älven - mitt över älven ser man ön, nedströms ser man den vackra Kolbäcksbron. Denna lägenhet har ett av Umeås absolut vackraste lägen. Planlösningen är öppen och modern, takhöjden är 2,60. Bostaden håller en genomgående mycket hög standard med stort helkaklat badrum med egen tvättavdelning och ett påkostat, välutrustat kök med bänkskivor i granit. Man bor granne med NUS, Universitet och östra stations resecentrum, det är en kort promenad efter strandpromenaden till Umeå centrum. Välkomna på visning av denna fina bostadsrätt!

Område
Öbacka Strand
Adress
Hoppets gränd 18
Pris
4 095 000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
5 727 kr inkl värme, vatten, kabel-TV, bredband och fasta delen ip-telefoni. Bostadsrättsinnehavaren har eget abonnemang för el.
Andelstal
0, 1.8064
Byggnadsår
2015
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energi dekl.förb
3280
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1854349258
Ventilation
Mekanisk
Hiss
Yes
Våning
4
Uppvärmning
0 kr
El
4 842 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
4 842 kr
Nätbolag
Kabel-TV och internet levereras genom Telia tripple play. Hastighet på internet 100Mbit/s
Elleverantör
Umeå Energi
Elförbrukning
3280
Allmänt om området
Nybyggda Öbacka strand erbjuder ett av Umeås absolut bästa lägen. Tio minuters promenad från centrala stan och endast ett stenkast från Umeälven. Umeå Östra resecentrum, universitetssjukhuset och universitetsområdet ligger lika nära. Utöver den självklara närheten till älven har man också en av Umeås vackraste stadsparker med bäcken upp mot Östra station. Här bor du nära Konstnärligt campus där Bildmuseet, Arkitekthögskolan, Designhögskolan och gymmet Iksu plus huserar.
Kommunikation
Öbacka strand ligger just intill Umeå Östra resecentrum, en av Norrlands största knutpunkter för Botniabanan. Även goda förbindelser med lokalbussen. Parkering finns strax bakom husen, vilket gör hela kvarteret väldigt lugnt och tryggt utan störande biltrafik.
Närservice
Affärer och restauranger Det tar endast ett par minuter att cykla eller gå till Umeå centrum med alla butiker. Ett par kilometer söderut ligger Strömpilen dit du enkelt tar dig med antingen bil, buss, cykel eller genom att promenera. Det går också snabbt att ta sig till IKEA-området. Skolor och barnomsorg Östermalmsskolan (F-6). Fridhemsgymnasiet (tidigare Östra gymnasiet). Gott om förskolor.
Antal rum
3
Kökstyp
Kök
Beskrivning av interiör
Hall med ljusgrått klinkergolv vid entrén. Väggarna är tapetserad med en blommönstrad tapet. När man kommer längre in i hallen vidtar den ekparkett som ligger i hela lägenheten. Till vänster i den inre delen av hallen finns en dubbel skjutgarderob. Fint modernt kök där köksinredningen är mattsvart och bänkskivorna i granit. Den maskinella standarden är god, här finns induktionshäll med integrerad fläkt ovanför, ugn och micro i högskåp, fullstor kyl och frys samt en diskmaskin som är intregrerad i köksinredningen. Framför köket finns en generöst tilltagen matplats med fin utsikt mot älven. Vardagsrum med utgång till en stor inglasad balkong med trätrall, från balkongen har man slående älvsutsikt och härligt läge med sol från söder och väster. Sovrum på hela 15 kvadratmeter med fina, ljusa väggar och fönster i två väderstreck, detta sovrum har en egen rymlig klädkammare. Sovrum med ljusa väggar och fönster mot balkongen. Sovrummet är försett med en dubbelgarderob. Stort helkaklat badrum med elgolvvärme. I badrummet finns tvättställ med underskåp och överskåp med dubbla speglar med inbyggd belysning. I badrummet finns även ett wc och en dusch med vikbara duschväggar i glas, här finns också en handuktstork. Tvättavdelningen är avskild från badrummet med en halvvägg, här finns tvättmaskin och tumlare, arbetsbänk och ovan denna förvaringsskåp. Lägenheten är genomgående ljust och modernt färgsatt. Takhöjden är väl tilltagen, 2,60. Föreningen är välskött och har mycket god ekonomi.
Namn
Brf Öbacka Strand 4
Om föreningen
Föreningen består av tre hus med totalt 53 lägenheter på adresserna Hoppets gränd 16, 18 och 20. Husen ligger med fint läge vid älvstranden med direktkontakt till grönstråket och gång- och cykelvägen längs älven. Mycket nära till universitetet, NUS och Östra stations resecenter. Föreningen är tillsammans med fyra andra bostadsrättsföreningar på Öbacka strand medlem i en samfällighet. Där förvaltas alla gemensamma ytor och anläggningar. På gården finns lekplats och grillmöjligheter.
Antal lägenheter
53
Parkering
Det finns en garageplats att hyra till varje lägenhet.
TV och bredband
Kabel-TV och internet levereras genom Telia tripple play. Hastighet på internet 100Mbit/s
Övrigt
Tvättstuga med tvättmaskin, tumlare, torkskåp, och tvättbänk. Cykelförråd finns.

Planritning

Bilder

Karta

Område

Nybyggda Öbacka strand erbjuder ett av Umeås absolut bästa lägen. Tio minuters promenad från centrala stan och endast ett stenkast från Umeälven. Umeå Östra resecentrum, universitetssjukhuset och universitetsområdet ligger lika nära. Utöver den självklara närheten till älven har man också en av Umeås vackraste stadsparker med bäcken upp mot Östra…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.