Hoppets gränd 32

2 rum, 62 kvm , våning 4 av 10

Perfekt tvåa i första led med slående älvsutsikt!

Söker du en älvsnära, ny tvåa med smakfulla materialval, stilren inredning, med vackra vyer som är svår att få? Ta då en närmare titt på denna pärla som ligger belägen med älven som utsikt i det nya huset på Öbacka strand. Bostaden som nyss blev färdigproducerad ligger på våning 4/10 med slående utsikt över vårt vackra älvslandskap från nästa hela lägenheten. Genomgående god standard med ekparkettgolv, klinker i hall och helkaklat badrum samt stor inglasad balkong i sydvästligt läge. Bostaden har ett förråd i anslutning till hallen samt en klädkammare i anslutning till sovrummet. Välkomna på visning!

Område
Öbacka Strand
Adress
Hoppets gränd 32
Pris
3 495 000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
3 711 kr Värme, varm- och kallvatten, bredband, tv (startutbud) och telefoni
Andelstal
0, 1.0527
Byggnadsår
2021
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energi dekl.förb
0
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1885903751
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft (FTX)
Hiss
Yes
Våning
4
Uppvärmning
0 kr
El
0 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
0 kr
Nätbolag
Kabel-TV och bredband via Telia, ingår i månadsavgiften.
Elförbrukning
0
Allmänt om området
Nybyggda Öbacka strand erbjuder ett av Umeås absolut bästa lägen. Tio minuters promenad från centrala stan och endast ett stenkast från Umeälven. Umeå Östra resecentrum, universitetssjukhuset och universitetsområdet ligger lika nära. Utöver den självklara närheten till älven har man också en av Umeås vackraste stadsparker med bäcken upp mot Östra station. Här bor du nära Konstnärligt campus där Bildmuseet, Arkitekthögskolan, Designhögskolan och gymmet Iksu plus huserar.
Kommunikation
Öbacka strand ligger just intill Umeå Östra resecentrum, en av Norrlands största knutpunkter för Botniabanan. Även goda förbindelser med lokalbussen. Parkering finns strax bakom husen, vilket gör hela kvarteret väldigt lugnt och tryggt utan störande biltrafik.
Närservice
Affärer och restauranger Det tar endast ett par minuter att cykla eller gå till Umeå centrum med alla butiker. Ett par kilometer söderut ligger Strömpilen dit du enkelt tar dig med antingen bil, buss, cykel eller genom att promenera. Det går också snabbt att ta sig till IKEA-området. Skolor och barnomsorg Östermalmsskolan (F-6). Fridhemsgymnasiet (tidigare Östra gymnasiet). Gott om förskolor.
Antal rum
2
Kökstyp
Kök
Beskrivning av interiör
Hall med grått klinkergolv, plats för kappa och skor, anslutning till en rymlig klädkammare med ekparkettgolv och hyllor. Helkaklat badrum med el-buren golvvärme, kommod och spegelskåp. Vidare in i badrummet finns en duschhörna, en tvätt avdelning med tvättmaskin och torktumlare samt ett vägghängt skåp med grå laminatskiva på. Vidare in i lägenheten finns det stora och luftiga köket med trevlig vy över allrummet och de stora fönsterna som vetter mot älven. Köksinredning i vitt med utdragbara låd-system, bänkskivorna är i mörkgrå laminat med stänkskiva i vitt, vägghängda skåp med belysning ovanför diskbänk. Maskinparken består av kyl och frys i full höjd, integrerad diskmaskin, induktionshäll samt varmluftsugn och inbyggd Micro med lådsystem under. Alla maskiner i vitt utförande. Matplatsen har plats för ett stort matbord. Vardagsrum/matplats med parkettgolv i ek samt vitmålade väggar. Fantastiskt utsikt över älven samt med vy in mot centrum. Plats för soffa och mediamöbel samt utgång till den stora inglasade balkongen. Balkongen har härlig utsikt mot Umeälven, Strömpilen och Centrum. Läget på balkongen ger sol från mitt på dagen till kväll. Sovrum med stora fönster mot balkongen vilket gör att du kan vakna upp med älvsutsikt från sängen, ekparkett samt vitmålade väggar och ingång till klädkammare med väggmonterat hyllsystem. Här erbjuds både utsikt och rymd, de stora fönsterpartierna och den ljusa färgsättningen gör lägenheten härligt inbjudande. Varmt välkomna att boka visning!
Namn
Öbacka Strand 6
Om föreningen
Föreningen består av 76 bostadsrätter på adresserna Hoppets gränd 32 och 34. Övernattningsrum med toalett, cykelförråd samt lägenhetsförråd finns i källarplan. Underjordiska behållare för brännbara sopor samt matavfall utanför huset. Källsortering i gemensamt miljörum i garaget.
Antal lägenheter
76
Parkering
Bostadsrättsföreningen disponerar 76 parkeringsplatser i garage. 15 av de 76 har laddbox och övriga har motorvärmaruttag. Kostnaden för parkeringsplats är 400 kr/månad. Laddplats kostar 500 kr/månad. Gästparkering finns på gården.
TV och bredband
Kabel-TV och bredband via Telia, ingår i månadsavgiften.

Planritning

Bilder

Karta

Område

Nybyggda Öbacka strand erbjuder ett av Umeås absolut bästa lägen. Tio minuters promenad från centrala stan och endast ett stenkast från Umeälven. Umeå Östra resecentrum, universitetssjukhuset och universitetsområdet ligger lika nära. Utöver den självklara närheten till älven har man också en av Umeås vackraste stadsparker med bäcken upp mot Östra…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.