Järnvägsgatan 9A

3 rum, 82 kvm , våning 3 av 3

Renoverad trea Öst på stan!

Låt dig charmas av denna renoverade trea Öst på stan. Här erbjuds 82 välplanerade kvadratmetrar. Lägenheten erbjuder ett renoverat kök, renoverat och stambytt badrum med golvvärme, handdukstork & tvättmaskin, stort och ljust vardagsrum med fransk balkong och två bra sovrum med plats för dubbelsängen. Välkommen på visning!

Område
Öst på stan
Adress
Järnvägsgatan 9A
Pris
2 795 000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
3 828 kr Inkl värme, VA
Andelstal
0, 2.6411
Byggnadsår
1971/1980
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energi dekl.förb
867
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1877465360
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Hiss
No
Våning
3
Uppvärmning
0 kr
El
2 872 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
2 872 kr
Elleverantör
Umeå Energi
Elförbrukning
867
Allmänt om området
Öst på stan är ett mycket eftertraktat och populärt område med centralt läge mellan centrum och universitetet och sjukhuset. Här är bebyggelsen blandad med många vackra äldre hus och nyare lägenhetshus. Öst på stan finns många mindre butiker, gallerier, och caféer. I söder angränsar Umeälven med vackra promenadstråk. Här bor du nära Konstnärligt campus där Bildmuseet, Arkitekthögskolan, Designhögskolan och gymmet Iksu Plus huserar.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till Umeå centrum, Norrlands universitetssjukhus, Umeå universitet och Umeå Östra resecentrum. Även goda bussförbindelser till andra stadsdelar.
Närservice
Öst på stan finns några mindre butiker. Det tar bara några minuter att gå eller cykla in till Umeå centrum med stort utbud av butiker, restauranger och caféer. Skolor och barnomsorg Östermalmsskolan (1-6). Minervaskolan (F-9). I området finns det gott om förskolor.
Antal rum
3
Kökstyp
Kök
Beskrivning av interiör
Skjut upp dörren till denna trevliga 3:a, en renoverad pärla där de 82 kvadratmetrarna är väl fördelade mellan rummen. Det första man slås av är hur ljus och rymlig lägenheten upplevs tack vara det vita väggarna och det genomgående ekparkett golvet som ligger i hela bostaden förutom i hallen direkt innanför dörren där ett klinkergolv i grått ligger. I hallen finns plats för av hängning och förvaringsmöbler. I anslutning till hallen finner ni ett stambytt och helkaklat badrum, utrustat med duschhörna, kommod och wc. Spegelskåp med belysning samt handukstork, tvättmaskin med bänkskiva ovanför samt vägghängda skåp. Självklart är badrummet utrustat med golvvärme för er bekvämlighet. Längre in i lägenheten finner vi ett smakfullt renoverat kök med vita luckor och marmorerat stänkskydd mot väggen som bryts av mot en svart bänkskiva i laminat. Maskinparken består av fullstor kyl & frys, diskmaskin, inbyggnadsung och Micro, spishäll och fläkt. Samtliga i rostfritt utförande. Belysning ovanför bänkskivan ger bra ljus till arbetsytorna. I köket finns plats för ett matbord invid fönstret, utgång till en ny balkong från matplatsen. Lägenhetens två sovrum är väldisponerade och har plats för dubbelsäng samt övrigt möblemang. Ett av sovrummen är försett med tre garderober. Vardagsrummet är stort och ljust! Här finns gott om plats för det större middagsbordet - perfekt för trevliga middagsbjudningar hemma. Även soffgruppen och mediamöblerna ryms bra och från vardagsrummet har man en fransk balkong i söderläge. Huset är byggt under 1971/1980 men sedan föreningen bildades under 2021 har föreningen gjort en hel del renoveringar, några av dom är pågående. Bland annat har man gjort ett relining av stammar, renovering av badrum med kakel och klinker, byte av både fönster och lägenhetsdörrar, renovering av balkonger och nya glasräcken, dränering, nya entrédörrar, nya brevlådor. Ny förening som har mycket på gång! När grannfastigheten är färdigproducerad kommer föreningen ha del i det underjordiska garaget med 30 garageplatser.
Namn
Brf Älgoxen
Om föreningen
Lägenhetsförråd i källaren.
Antal lägenheter
43
Renoveringar utförda och planeringar
Planerat underhåll, påbörjades i början av 2021: - Renovering badrum med kakel/klinker - Relining av stammar - Nya fönster - Nya lägenhetsdörrar - Nya brevlådor - Renovering av balkonger med nya glasräcken - Dränering - Nya entrédörrar
Parkering
Underjordiskt garage med 30 platser byggs.

Planritning

Bilder

Karta

Område

Öst på stan är ett mycket eftertraktat och populärt område med centralt läge mellan centrum och universitetet och sjukhuset. Här är bebyggelsen blandad med många vackra äldre hus och nyare lägenhetshus. Öst på stan finns många mindre butiker, gallerier, och caféer. I söder angränsar Umeälven med vackra promenadstråk. Här bor…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.