Jullovsvägen 69

2 rum, 64 kvm , våning 2 av 2

Ljus tvåa med balkong mot söder!

Nu finns möjligheten att köpa en tvåa i populära Sävar! Bostadsrätten har en tilltalande planlösning och ett mycket bra läge med fin söderbalkong, ljust kök med ljusa luckor, halvkaklat badrum med badkar. rymligt sovrum med ljust laminatgolv. Stabil förening med låg belåning och lugnt läge !

Område
Sävar
Adress
Jullovsvägen 69
Pris
595 000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
4 924 kr Inkl värme, VA, kabel-TV och bredband
Andelstal
4.33459, 4.3347
Byggnadsår
1987
Fönster
3-glas
Energi dekl.förb
0
Övrigt
Förråd i markplanet.
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1847861117
Hiss
No
Våning
2
Uppvärmning
0 kr
El
0 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
1
Summa driftkostnader
0 kr
Nätbolag
Föreningen är ansluten till Sävarnet bredbandsfiber, fast telefon via Telia.
Elförbrukning
0
Allmänt om området
Välkommen till Sävar – en rofylld och naturnära ort cirka 15 km nordost om Umeå. Sävar är en av Umeås äldsta orter och det var här Sverige år 1809 förlorade Finland i det sista större slaget i finska kriget. Långt tillbaka var Sävar en gammal bondby, men i slutet av 1700-talet startade sågverket Sävar bruk och Sävar växte och blev ett brukssamhälle. Sävar är idag ett barnvänligt område som passar dig som vill ha nära till naturen – samtidigt som du snabbt och enkelt kan ta dig till Umeå, med ett fullskaligt utbud av butiker, restauranger, pubar och kulturliv. Bebyggelsen präglas av småhus och villor, men här finns också trivsamma lägenhetshus. I Sävar trivs både gammal som ung.
Kommunikation
Från Sävar är det bekvämt pendlingsavstånd till Umeå. Den som vill cykla kan enkelt följa cykelvägen hela vägen in till Umeå. Om du hellre åker buss är det goda bussförbindelser till och från centrala Umeå, Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus. Norrbotniabanan kommer att få en station i Sävar.
Närservice
I Sävar centrum finns bland annat mataffär, bibliotek, restaurang, bensinstation, blomsteraffär, frisör, apotek och hälsocentral. I Umeå, 15 km från Sävar, finns ett fullskaligt utbud av butiker, restauranger, pubar och kulturliv. Skolor och barnomsorg Sävar skola (F-9), även bibliotek. Flera förskolor i området.
Parkering
Finns att hyra.
Övrigt
Närheten till naturen är något som Sävarborna uppskattar. Här hittar du både upplysta motionsspår och fina skogsstigar för promenader eller bär- och svampplockning. Genom bygden flyter Sävarån, som bjuder in till exempelvis kanotpaddling och högklassigt fiske. Sävarån har ställts i ordning för flugfiske, här finns ett starkt bestånd av öring, lax, sik och harr. I utkanten av Sävar finns också Segasjön där du hittar en mysig badplats med grillmöjligheter, vilket gör sjön till en perfekt utflyktsplats för såväl barn som vuxna. Bara 15 minuter bort kan du dessutom njuta av havet. I Sävar finns ett stort utbud av fritidsaktiviteter som simhall, hockeyplan och idrottshall. I simhallen finns också ett gym och gruppträningsmöjligheter för dig som gillar att träna. Hembygdsföreningen, kyrkan och idrottsklubbarna erbjuder också många möjligheter att engagera sig. Det finns gott om fina skoterleder i området.
Antal rum
2
Kökstyp
Kök
Beskrivning av interiör
Hall med plats för ytterkläder. Klädkammare. Ljust kök med ljusa köksluckor, spis, fläkt, diskmaskin, kyl-19, frys -19, ljus matta på golvet. Vardagsrum med parkettgolv av ek och utgång till rymlig balkong mot söder. Badrum med kakel på väggen och våtrumsmatta på golvet, badkar. Sovrum med ljust laminatgolv.
Namn
Riksbyggen brf Sävarhus nr 1
Om föreningen
Föreningen är uppförd 1987-88, bostäderna har adresserna Jullovsvägen 67-105. I föreningen finns en fin gemensam tvättstuga och en lokal som används för möten. Innergården är lummig och fin med både lekplats och grillplats.
Antal lägenheter
20
Parkering
Det finns 12 garage och 8 p-platser i föreningen. Garageplats kostar 335 kr/månad. P-plats med motorvärmare kostar 305 kr/månad. Betalas bara okt - mars. Föreningen har också parkeringsplatser utan motorvärmare. Kö kan förekomma. 5 st gästparkeringar.
TV och bredband
Föreningen är ansluten till Sävarnet bredbandsfiber, fast telefon via Telia.
Övrigt
Liten förening som inte köpt någon vaktmästartjänst, boende hjälps åt med sysslorna på gården.

Planritning

Bilder

Karta

Område

Välkommen till Sävar – en rofylld och naturnära ort cirka 15 km nordost om Umeå. Sävar är en av Umeås äldsta orter och det var här Sverige år 1809 förlorade Finland i det sista större slaget i finska kriget. Långt tillbaka var Sävar en gammal bondby, men i slutet av…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.