Kärnvägen 35

2 rum, 76 kvm , våning 2 av 2

Rymlig och fin tvåa i omtyckta HSB krukan på Kärnvägen

Mycket fin tvåa med egen ingång i markplan, den stora hallen har klinkergolv med golvvärme och spotlights i taket, här finns också en stor klädkammare. Lägenhetens kök är stort och modernt, badrummet är försett med tvättmaskin och torkskåp, sovrummet har ett fint skjutgarderobssystem. Föreningen är mycket stabil och erbjuder fina faciliteter för de boende. Välkomna på visning av denna trevliga lägenhet!

Område
Ersboda
Adress
Kärnvägen 35
Pris
1.045.000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
3.830 kr Inkl värme, VA, bredband och kabel-TV
Andelstal
0, 0.63299
Byggnadsår
1987
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energi dekl.förb
0
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1743351833
Hiss
No
Våning
2
Uppvärmning
0 kr
El
0 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
0 kr
Nätbolag
Ansluten till Kabel-TV via ComHem Bredband via Bredband2, 100Mbit/s. För utbud, se: www.comhem.se & www.bredband2.se
Elleverantör
Umeå Energi
Elförbrukning
0
Allmänt om området
Ersboda är en stadsdel med lite mer än 10 000 invånare. Här bor du nära både handel och natur, och på Ersboda Folkets hus är det dans varje vecka.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till Ersboda handelsområde. Goda bussförbindelser till och från centrala Umeå, Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus.
Närservice
På Ersboda handelsområde finns bland annat stormarknader, systembolag, apotek, elektronik- och klädaffärer. På Östra Ersboda finns Folkets hus som erbjuder en mängd olika evenemang. Här finns även bibliotek och vårdcentral. På Ersboda centrum finns en friskvårdsanläggning med bad och gym. Skolor och barnomsorg Ersdungen (F-6), Ersängsskolan (F-9), Östra Ersbodaskolan (F-6 och särskola). I området finns det gott om förskolor.
Antal rum
2
Kökstyp
Kök
Beskrivning av interiör
Lägenheten har en separat ingång i markplan. Härifrån kommer man in i den stora inbjudande hallen, denna är försedd med grått klinkergolv med elgolvvärme, taket är försett med infälld spotlightbelysning. Hallen har dessutom en stor klädkammare vilket gör hela entrén mycket praktisk och genomtänkt. En renoverad vitmålad trapp leder upp till lägenhetens över hall. Till vänster om hallen ligger lägenhetens stora, fina kök. Köket har moderna luckor och lådsystem och är utrustat med fullstor kyl och frys, spis med häll, fläkt samt en diskmaskin från 2016. Från köket har man utgång till den mycket stora överbyggda balkongen. Köket är försett med trägolv, väggarna är ljusa och försedda med en fondvägg med mönster. Sovrum med praktiskt skjutgarderobsystem. Sovrummet har en grå heltäckningsmatta och röda tapetserade väggar med en grå fondvägg. Badrum med badkar med takdusch och tvättavdelning med tvättmaskin och torkskåp. Rymligt vardagsrum med trägolv och ljusa väggar, en av väggarna är försedd med en fondväggstapet. Lägenheten ger ett modernt och luftigt intryck.
Namn
HSB Brf Krukan
Om föreningen
HSB:s bostadsrättsförening Krukan finns på Östra Ersboda, Umeå, och byggdes under åren 1986 och 1987. Det totala bostadsbeståndet är 130 lägenheter varav 50 i radhusform och 80 lägenheter, fördelade på 16 huskroppar. Området är väldigt naturskönt och barnvänligt med grönytor och egen större kvarterslekplats och några mindre lekplatser. Till de allmänna utrymmena hör en samlingslokal, tvättstuga, bastu, pingisrum och en träningslokal. Samlingslokalen kan hyras som övernattningsrum. När föreningen byggdes fick alla lägenheter egen tvättmaskin och torkskåp, vilket fortfarande är aktuellt i de flesta av föreningens lägenheter och radhus.Till varje lägenhet följer ett väl tilltaget varmt lägenhetsförråd, de lägenheter som ligger på våning två har dessutom ytterligare ett vindsförråd. Mer info om föreningen hittar du på deras hemsida: www.krukan.com/
Antal lägenheter
130
Renoveringar utförda och planeringar
UTFÖRDA RENOVERINGAR Samlingslokal med kök 2002
Parkering
88 garageplatser med motorvärmaruttag och automatisk garageport. Går att hyra för 400 kr/mån. 80 parkeringsplatser med motorvärme, går att hyra för 200 kr/mån. Separat kö till bilplatser. Föreningen har också 15 gästparkeringar.
TV och bredband
Ansluten till Kabel-TV via ComHem Bredband via Bredband2, 100Mbit/s. För utbud, se: www.comhem.se & www.bredband2.se
Kontaktperson
HSB

Planritning

Bilder

Karta

Område

Ersboda är en stadsdel med lite mer än 10 000 invånare. Här bor du nära både handel och natur, och på Ersboda Folkets hus är det dans varje vecka.…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.