Kärnvägen 51

4 rum, 102 kvm

Välskött fyra med bra läge och tilltalande planlösning

Ljus fyra i omtyckta HSB Brf Krukan. Bostadsrätten har ett bra läge och håller god standard med modernt kök och helkaklat badrum. Man har egen ingång i markplan, och det är möjligt att sitta ute nere vid entrén, bostadsrätten har dessutom en stor balkong mot innergården. Föreningen är välskött och har god ekonomi, de boende erbjuds många fina faciliteter som tex festlokal, övernattningsrum, bastu, hobbyrum m.m. Här kan man bo riktigt billigt, i den låga månadsavgiften på 5003:- ingår även bredband och kabeltv. Välkomna på visning!

Område
Ersboda
Adress
Kärnvägen 51
Pris
1.195.000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
5.003 kr Inkl värme, vatten, kabeltv och internet
Andelstal
0.84285, 0.84285
Byggnadsår
1987
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energi dekl.förb
0
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1717602769
Ventilation
Mekanisk
Hiss
No
Uppvärmning
0 kr
El
0 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
0 kr
Nätbolag
Ansluten till Kabel-TV via ComHem Bredband via Bredband2, 100Mbit/s. För utbud, se: www.comhem.se & www.bredband2.se
Elleverantör
Umeå Energi
Elförbrukning
0
Allmänt om området
Ersboda är en stadsdel med lite mer än 10 000 invånare. Här bor du nära både handel och natur, och på Ersboda Folkets hus är det dans varje vecka.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till Ersboda handelsområde. Goda bussförbindelser till och från centrala Umeå, Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus.
Närservice
På Ersboda handelsområde finns bland annat stormarknader, systembolag, apotek, elektronik- och klädaffärer. På Östra Ersboda finns Folkets hus som erbjuder en mängd olika evenemang. Här finns även bibliotek och vårdcentral. På Ersboda centrum finns en friskvårdsanläggning med bad och gym. Skolor och barnomsorg Ersdungen (F-6), Ersängsskolan (F-9), Östra Ersbodaskolan (F-6 och särskola). I området finns det gott om förskolor.
Antal rum
4
Beskrivning av interiör
Entrén till lägenheten sker via en egen entrédörr i markplan, det är möjligt att ha ett kafébord vid ingången. Entréhallen har laminatgolv och ljusa väggar, här finns hatthylla och en garderob. Över hall med utgång till balkong med sydostläge mot innergården. Balkongen har ett pergogolv. Hallen är försedd med fyra inbyggda garderober. Modernt kök med Josef Franks tapet eldblomma. Köket fick nya vita luckor, nya bänkskivor och ny kyl och frys 2013. Hällspisen med varmluftsugn samt fläkten är från 2014. Diskmaskin finns. Ovan arbetsbänkarna sitter det vitt kakel. Badrummet helrenoverades 2011 med mörkgrått klinkergolv och vitt kakel, i duschhörnet är kaklet grått. Badrummet är försett med vikdusch, vattenburen handuktstork, wc, kommod med belyst överskåp samt en tvättmaskin från 2014. Separat wc med grått klinkergolv. Sovrum med ljusa väggar och en blommönstrad fondvägg. Sovrum med ljusa väggar och en gråmönstrad fondvägg. Sovrum med klädkammare. Väggarna är ljusa, en väggsida är klädd med en klassisk Marimekkotapet. Lägenheten har genomgående ekparkettgolv i alla bostadsrum. Ovan lägenheten har man ett mycket stort vindsförråd som nås via en taklucka med inbyggd stege.
Namn
HSB Brf Krukan
Om föreningen
HSB:s bostadsrättsförening Krukan finns på Östra Ersboda, Umeå, och byggdes under åren 1986 och 1987. Det totala bostadsbeståndet är 130 lägenheter varav 50 i radhusform och 80 lägenheter, fördelade på 16 huskroppar. Området är väldigt naturskönt och barnvänligt med grönytor och egen större kvarterslekplats och några mindre lekplatser. Till de allmänna utrymmena hör en samlingslokal, tvättstuga, bastu, pingisrum och en träningslokal. Samlingslokalen kan hyras som övernattningsrum. När föreningen byggdes fick alla lägenheter egen tvättmaskin och torkskåp, vilket fortfarande är aktuellt i de flesta av föreningens lägenheter och radhus.Till varje lägenhet följer ett väl tilltaget varmt lägenhetsförråd, de lägenheter som ligger på våning två har dessutom ytterligare ett vindsförråd. Mer info om föreningen hittar du på deras hemsida: www.krukan.com/
Antal lägenheter
130
Renoveringar utförda och planeringar
UTFÖRDA RENOVERINGAR Samlingslokal med kök 2002
Parkering
88 garageplatser med motorvärmaruttag och automatisk garageport. Går att hyra för 400 kr/mån. 79 parkeringsplatser med motorvärme, går att hyra för 200 kr/mån. Separat kö. Det finns också gästparkeringar.
TV och bredband
Ansluten till Kabel-TV via ComHem Bredband via Bredband2, 100Mbit/s. För utbud, se: www.comhem.se & www.bredband2.se
Kontaktperson
HSB

Planritning

Bilder

Karta

Område

Ersboda är en stadsdel med lite mer än 10 000 invånare. Här bor du nära både handel och natur, och på Ersboda Folkets hus är det dans varje vecka.…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.