Korpralsvägen 24

2 rum, 50 kvm , våning 1 av 2
Välkomna till denna mysiga och moderna tvåa som producerades 2016/2017. Lägenheten har ett fint utförande med ljusa ytskikt, ek-lamellgolv, öppen planlösning och ett stort helkaklat badrum. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten, en klädkammare, samt platsbyggd förvaring med integrerad belysning maximerar förvaringsutrymmena. Bo centralt på Teg i en ny och fräsch lägenhet med låg avgift. Varmt välkomna!

Område
Teg
Adress
Korpralsvägen 24
Pris
1.445.000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
2.834 kr inkl värme, VA, kabel-TV samt hushållsel
Andelstal
0, 6.8154
Byggnadsår
2016
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energi dekl.förb
0
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1700212158
Hiss
No
Våning
1
Uppvärmning
0 kr
El
0 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
0 kr
Nätbolag
Bredband via Bredbandsbolaget - lägenhetsinnehavaren tecknar eget abonnemang. Föreningen ser över att teckna ett kollektivt abonnemang gällande internet och digital-TV.
Elleverantör
Umeå Energi
Elförbrukning
0
Allmänt om området
Teg ligger på södra sidan om Umeåälven och är uppdelad i två delar: öst- och västteg. Här finns idrottsplats för fotboll och hall för ishockey. Med bekvämt avstånd från Teg finns det nya handelsområdet vid entré syd där bland annat IKEA ligger. Natur och fritid På Teg finns fina skogsområden med motionsspår alldeles intill. I närheten av Teg ligger de av umeborna mycket omtyckta Bölesholmarna, med badstrand och grillplatser mitt i Umeälven. Här hittar du även platser för fiske och fina promenad- och cykelstråk.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till Umeå centrum. Även goda bussförbindelser till och från centrala Umeå, Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus.
Närservice
Mataffärer, banker, frisörer, bensinmackar, pizzerior, spelbutik, restauranger, konditori, blomsteraffär, folktandvård, vårdcentral och apotek. Skolor och barnomsorg Böleängsskolan (F-6) Östtegsskolan (F-6), Engelska skolan (3-9) och Tegs centralskola (7-9). Tegs centralskola är Umeås största högstadium och erbjuder Norrlands största anläggning för spontanidrott, Qulan, byggd år 2006. Flera förskolor finns i området.
Antal rum
2
Kökstyp
Kök
Beskrivning av interiör
Rymlig hall med ljust målade vägg och ett mörkt klinker golv. Vidare in i lägenheten övergår klinkergolvet till ett ek-lamellgolv, väggarna är ljust målade och genomgående finns spotlights med dimmerfunktion i taket. Öppen planlösning som erbjuder plats för soffhörnan samt matplats för middagsgästerna. Köket är i vitt utförande, inbyggnadsugn, spishäll induktion, kyl, frys, diskmaskin. Badrum med kakel och klinker - golvvärme, dusch med vikdörrar. Tvättmaskin ingår. Sovrum med tapetserad vägg, ek-lamellgolv, garderober med integrerat ljussystem. Här finner du även utgången till balkong.
Namn
Brf Mungon 12
Om föreningen
Föreningen äger fastigheten Mungon 12 i Umeå och bildades genom ombildning 2016. Tvättstuga finns i husets källare. Förråd till lägenheterna finns i husets källare eller på gårdsplanen.
Antal lägenheter
12
Renoveringar utförda och planeringar
2016 - Byte av lägenhetsdörrar Framtida renoveringar beslutas av föreningen.
Parkering
Föreningen har 12 p-platser - 495 kr/mån
TV och bredband
Bredband via Bredbandsbolaget - lägenhetsinnehavaren tecknar eget abonnemang. Föreningen ser över att teckna ett kollektivt abonnemang gällande internet och digital-TV.

Bilder

Karta

Område

Teg ligger på södra sidan om Umeåälven och är uppdelad i två delar: öst- och västteg. Här finns idrottsplats för fotboll och hall för ishockey. Med bekvämt avstånd från Teg finns det nya handelsområdet vid entré syd där bland annat IKEA ligger. Natur och fritid På Teg finns fina skogsområden…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.