Kronovägen 11B

3 rum, 84 kvm , våning 1 av 3

En snickares dröm!

Det finns nu möjlighet att förvärva en av lägenheterna som är kvar sedan föreningen ombildades till bostadsrätter 2011. Föreningen har gjort många större renoveringar de senaste åren, bland annat stambyte, bytt tak och satt in nya fönster. Lägenhetens badrum helrenoverades av NCC i samband med stambytet, i övrigt har lägenheten renoveringsbehov av kök och ytskikt. Ta chansen att sätta din egna prägel på denna lägenhet - välkomna på visning!

Område
Teg
Adress
Kronovägen 11B
Pris
1.595.000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
4.932 kr inkl värme, VA, kabel-TV
Andelstal
0, 6.326
Byggnadsår
1959
Fönster
3-glas (2017)
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energi dekl.förb
0
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1742766247
Ventilation
Självdrag
Hiss
No
Våning
1
Uppvärmning
0 kr
El
0 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
0 kr
Nätbolag
Kabel-TV och bredband via ComHem. För utbud, se: www.comhem.se
Elförbrukning
0
Allmänt om området
Teg ligger på södra sidan om Umeåälven och är uppdelad i två delar: öst- och västteg. Här finns idrottsplats för fotboll och hall för ishockey. Med bekvämt avstånd från Teg finns det nya handelsområdet vid entré syd där bland annat IKEA ligger. Natur och fritid På Teg finns fina skogsområden med motionsspår alldeles intill. I närheten av Teg ligger de av umeborna mycket omtyckta Bölesholmarna, med badstrand och grillplatser mitt i Umeälven. Här hittar du även platser för fiske och fina promenad- och cykelstråk.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till Umeå centrum. Även goda bussförbindelser till och från centrala Umeå, Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus.
Närservice
Mataffärer, banker, frisörer, bensinmackar, pizzerior, spelbutik, restauranger, konditori, blomsteraffär, folktandvård, vårdcentral och apotek. Skolor och barnomsorg Böleängsskolan (F-6) Östtegsskolan (F-6), Engelska skolan (3-9) och Tegs centralskola (7-9). Tegs centralskola är Umeås största högstadium och erbjuder Norrlands största anläggning för spontanidrott, Qulan, byggd år 2006. Flera förskolor finns i området.
Antal rum
3
Kökstyp
Kök
Beskrivning av interiör
Hall - Plastmatta och två garderober. Kök - Plastmatta samt äldre kök. Nyare kyl/frys finns i köket och plats för matgrupp. Vardagsrum - På golvet ligger originalparkettgolvet i ek, golvet har en del gamla fuktskador, tapet på väggarna. Sovrum 1+2 - Lägenheten har två rymliga sovrum, båda har plastmatta på golvet samt tapet på väggarna, platsbyggda garderober. Från ett av sovrummen nås lägenhetens balkong. Badrum - Helkaklat badrum som renoverades i samband med föreningens stambyte. Balkong - Balkongen är belägen i österläge med morgonsol.
Namn
Brf Tegsbjörken
Om föreningen
Brf Tegsbjörken bildades 2011 och är belägen på Kronovägen 11 A-C i Umeå. Föreningens fastighet består av ett flerbostadshus om 3½ våningar med 20 lägenheter. Fastighetens byggnad är uppförd 1959. I källaren finns en nyrenoverad bastu med relax samt tvättstuga. Föreningen har god ekonomi med en rejäl egen kassa + att föreningen äger ett par lägenheter som i framtiden vid försäljning kommer att ge ett fint kassatillskott.
Antal lägenheter
18
Renoveringar utförda och planeringar
Stambyte med nya stammar i alla kök och badrum skedde 2015, alla kall och varmvattenledningar byttes också ut då. Badrummen i fastigheten helrenoverade i samband med detta. (NCC har ansvarat för detta arbete). All el i fastigheten bytt 2015. Det är nytt elkablage och nya kontakter med jordning och automatsäkring i elcentral i alla lägenheterna. Mekanisk ventilation har installerats i fastigheten. Yttertak relativt nybytt, kompletterat för taksäkerhet 2015. Två fina tvättstugor, den ena är nybyggd, den andra är renoverad 2016, Nya fönster och nya ytterdörrar installerades 2017.
Parkering
Garage kostar 600kr/mån (4st) Parkering finns att hyra med stolpe för 360kr/mån. (12st)
TV och bredband
Kabel-TV och bredband via ComHem. För utbud, se: www.comhem.se
Kontaktperson
Riksbyggen

Planritning

Bilder

Karta

Område

Teg ligger på södra sidan om Umeåälven och är uppdelad i två delar: öst- och västteg. Här finns idrottsplats för fotboll och hall för ishockey. Med bekvämt avstånd från Teg finns det nya handelsområdet vid entré syd där bland annat IKEA ligger. Natur och fritid På Teg finns fina skogsområden…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.