Kungsgårdsvägen

1 rum, 33 kvm , våning 3 av 8

Etta i ett bekvämt och modernt boende!

NYPRODUKTION - Tillträde år 2022 - FÖRSÄLJNING PÅGÅR NU - Lägenheten är uppdelad i tydliga zoner för att utnyttja ytorna bäst. Ena långsidan fungerar som en funktionsvägg där hallens förvaring övergår till ett rakt kök. På andra sidan finns badrum och en sovalkov. Det gör att ytan närmast fasaden blir ett förhållandevis rymligt rum och enkelt att möblera. Låg avgift och god standard samt bra kommunikation till Centrum/NUS och med fina promenadstråk runt knuten gör detta till ett perfekt som pendlingsbostad alternativt som boende för studenten eller som förstagångs bostad! Förråd finns i källarvåningen till lägenheten. Juridisk person får köpa. Tillträdet är beräknat till år 2022. Läs med på begonian.com eller kontakta oss för att veta mer eller för att boka din nya lägenhet!

Område
Grubbe
Adress
Kungsgårdsvägen
Pris
1.175.000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
1.617 kr inkl värme, bredbandsanslutning, VA
Andelstal
0, 0
Byggnadsår
2022
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energi dekl.förb
0
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1737934634
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft (FTX)
Hiss
Yes
Våning
3
Uppvärmning
0 kr
El
0 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
0 kr
Nätbolag
Årsavgift inklusive bredbandsanslutning och vatten. Hushållsel ingår inte i månadsavgiften.
Elförbrukning
0
Allmänt om området
Välkommen till Grubbe - en samling anrika kvarter där människor har bott länge. Förr var Grubbe en by i Umeå landsförsamling, men numera är de gamla kvarteren en naturlig del av Umeå stad. Här blandas gamla stall med moderna radhus under storväxta trädkronor. Extra gott mår du nere vid älven eller längs de fina promenadstråken utmed älven och Tvärån. På Grubbe bor du stadsnära, men ändå lantligt. Området angränsar till Grisbacka i öster, Västerhiske och Umedalen i väster och kantas av Umeälven i söder. Dessa områden, som förr var byar, ligger så tätt att det under historien och fortfarande är svårt att dra någon skarp gräns dem emellan. Här ligger villaområden och hyreshus bredvid vidsträckta åkrar och gamla gårdar, och närheten till älven och skogsområden gör att den norrländska naturen aldrig är mer än ett stenkast bort. På Grubbe hittar du dessutom ett bra urval av skolor och förskolor. I området finns gott om plats för motionsaktiviteter och naturliv. Närheten till Umeälven gör att du har nära till bad eller fiske, och på grusvägarna och stigarna som leder kors och tvärs bland gamla gårdar och åkermarker kan du njuta av promenader och löprundor. Här finner du också den omtyckta eko-restaurangen Älvtåets gröna. På Grubbe finns möjligheter till aktiviteter för hela familjen. Förutom allt vad naturen har att erbjuda finns här också bland annat en tennisbana, en pulkabacke, skateboardpark och en fotbollsplan med konstgräs. Någon kilometer bort ligger Iksu spa där du kan gymma, gå på gruppträning, boka spa-behandlingar och njuta av solterapirummet under årets mörka månader. Här finns även restaurangen Bistro Le Garage.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till centrala Umeå. Goda bussförbindelser till och från centrala Umeå, Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus. Direktbuss till universitet och Norrlands universitetssjukhus under tidig på morgonen fram till midnatt.
Närservice
Backenvägen, som sträcker sig genom hela Grubbe, är kantad av små livsmedelsbutiker, klädaffärer, bagerier och blomsteraffärer. Här hittar du även en och annan pizzeria och hamburgerrestaurang. I de angränsande områdena finns dessutom populära Ica Kvantum Kronoparken, stormarknader och byggvaruhus. Tre kilometer österut hittar du Umeå centrum med fullskaligt utbud av butiker, restauranger, pubar och kulturliv. Skolor och barnomsorg På Grubbe finns Grubbeskolan (7-9) och Grisbacka skola (F-6). Folkbiblioteket finns i Grubbeskolan och erbjuder aktiviteter för både barn och vuxna. I området finns det även gott om förskolor. På Backen finns Backen skolan (F-6)
Antal rum
1
Kökstyp
Kök
Namn
Brf Begonian
Om föreningen
Förråd finns i källaren till varje lägenhet och ingår i bostadsrätten. Hobbyrum, gym och relax med bastu finns i källarplan. Cykelparkering med skärmtak.
Antal lägenheter
78
Parkering
Underjordiskt garage.
TV och bredband
Årsavgift inklusive bredbandsanslutning och vatten. Hushållsel ingår inte i månadsavgiften.

Planritning

Bilder

Karta

Område

Välkommen till Grubbe - en samling anrika kvarter där människor har bott länge. Förr var Grubbe en by i Umeå landsförsamling, men numera är de gamla kvarteren en naturlig del av Umeå stad. Här blandas gamla stall med moderna radhus under storväxta trädkronor. Extra gott mår du nere vid älven…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.