Kungsgårdsvägen

3 rum, 76 kvm , våning 1 av 8

Rymlig trea med balkong i bästa läget!

NYPRODUKTION - Tillträde år 2022 - FÖRSÄLJNING PÅGÅR NU - Teckna en lägenhet redan idag och få möjlighet att välja din garageplats! Nyp den sista trean i hus 1 i projektet Brf Begonian som nu uppförs på Grubbe. Treorna i detta hus har en härligt utsikt överföreningens innergård och denna på entréplan har balkongen i sydvästligt läge och gott om grönytor framför lägenheten. Genomgående god standard med helkaklat badrum med golvvärme, ljust kök, ekparkettgolv m.m. Sovrummen är belägen mot den svalare östra sidan medan det rymliga vardagsrummet och matplatsen ligger mot väster. Längs med lägenhetens hela västra fasad ligger balkongen på hela 16,3 kvm som en naturlig förlängning av vistelseytorna (inglasning finns som tillval). Varmgarage och förråd finns i källarvåningen dit man tar sig direkt via hissen. Inom föreningen finns övernattningsrum, gym och bastu samt hobbyrum. Se mer och vilka lägenheter som finns kvar på www.begonian.com eller kontakta oss för att boka in ett möte! Projektet beräknas vara färdigproducerat 2022.

Område
Grubbe
Adress
Kungsgårdsvägen
Pris
2.365.000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
3.776 kr inkl värme, vatten & den fasta bredbandsanslutningen
Andelstal
0, 0
Byggnadsår
2022
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energi dekl.förb
0
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1783982789
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft (FTX)
Hiss
Yes
Våning
1
Uppvärmning
0 kr
El
0 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
0 kr
Nätbolag
Årsavgift inklusive bredbandsanslutning och vatten. Hushållsel ingår inte i månadsavgiften.
Elförbrukning
0
Allmänt om området
Välkommen till Grubbe - en samling anrika kvarter där människor har bott länge. Förr var Grubbe en by i Umeå landsförsamling, men numera är de gamla kvarteren en naturlig del av Umeå stad. Här blandas gamla stall med moderna radhus under storväxta trädkronor. Extra gott mår du nere vid älven eller längs de fina promenadstråken utmed älven och Tvärån. På Grubbe bor du stadsnära, men ändå lantligt. Området angränsar till Grisbacka i öster, Västerhiske och Umedalen i väster och kantas av Umeälven i söder. Dessa områden, som förr var byar, ligger så tätt att det under historien och fortfarande är svårt att dra någon skarp gräns dem emellan. Här ligger villaområden och hyreshus bredvid vidsträckta åkrar och gamla gårdar, och närheten till älven och skogsområden gör att den norrländska naturen aldrig är mer än ett stenkast bort. På Grubbe hittar du dessutom ett bra urval av skolor och förskolor. I området finns gott om plats för motionsaktiviteter och naturliv. Närheten till Umeälven gör att du har nära till bad eller fiske, och på grusvägarna och stigarna som leder kors och tvärs bland gamla gårdar och åkermarker kan du njuta av promenader och löprundor. På Grubbe finns möjligheter till aktiviteter för hela familjen. Förutom allt vad naturen har att erbjuda finns här också bland annat en tennisbana, en pulkabacke, skateboardpark och en fotbollsplan med konstgräs. Någon kilometer bort ligger Iksu spa där du kan gymma, gå på gruppträning, boka spa-behandlingar och njuta av solterapirummet under årets mörka månader. Här finns även restaurangen Bistro Le Garage.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till centrala Umeå. Goda bussförbindelser till och från centrala Umeå, Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus. Direktbuss till universitet och Norrlands universitetssjukhus under tidig på morgonen fram till midnatt.
Närservice
Backenvägen, som sträcker sig genom hela Grubbe, är kantad av små livsmedelsbutiker, klädaffärer, bagerier och blomsteraffärer. Här hittar du även en och annan pizzeria och hamburgerrestaurang. I de angränsande områdena finns dessutom populära Ica Kvantum Kronoparken, stormarknader och byggvaruhus. Tre kilometer österut hittar du Umeå centrum med fullskaligt utbud av butiker, restauranger, pubar och kulturliv. Skolor och barnomsorg På Grubbe finns Grubbeskolan (7-9) och Grisbacka skola (F-6). Folkbiblioteket finns i Grubbeskolan och erbjuder aktiviteter för både barn och vuxna. I området finns det även gott om förskolor. På Backen finns Backenskolan (F-6)
Antal rum
3
Kökstyp
Kök
Namn
Brf Begonian
Om föreningen
Förråd finns i källaren till varje lägenhet och ingår i bostadsrätten. Hobbyrum, gym och relax med bastu finns i källarplan. Cykelparkering med skärmtak.
Antal lägenheter
78
Parkering
Underjordiskt garage.
TV och bredband
Årsavgift inklusive bredbandsanslutning och vatten. Hushållsel ingår inte i månadsavgiften.

Planritning

Bilder

Karta

Område

Välkommen till Grubbe - en samling anrika kvarter där människor har bott länge. Förr var Grubbe en by i Umeå landsförsamling, men numera är de gamla kvarteren en naturlig del av Umeå stad. Här blandas gamla stall med moderna radhus under storväxta trädkronor. Extra gott mår du nere vid älven…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.