Kungsgatan 63 D

3 rum, 100 kvm , våning 7 av 7

Lyxvåning mitt i Umeås hjärta

Stig in i lägenheten och slås direkt av de tilltalande och omsorgsfullt valda materialval, fönster från golv till tak med vyer sällan skådade i Umeå samt smakfulla detaljerna som genomsyrar hela bostaden. Exklusiva materialval så som terrazzomarmor, integrerade MIELE vitvaror, tvåstavig askparkett kombinerat med stora ytor, låg avgift och en stor balkong med vy över takåsar och östra delarna av staden, till och med älven kan man skymta från balkongen - kan det bli bättre? Våningen är belägen på Kungsgatan 63D i centrala Umeå och byggdes 2018/2019, med ett högt läge ovanpå Utopia-gallerian. Hiss från det underjordiska garaget finns till lägenhetens våningsplan. Bostaden, som är fördelat på två plan har genomgående golvvärme samt tvåstavigt askparkettgolv, vit terazzo i hall och det stora badrummet på entréplanet, svart terazzo i det andra badrummet på övervåningen. Föreningen har även en stort SPA och relaxutrymme med bubbelpool och bastu samt en terrass som förgyller sommarkvällarna med extra utrymme utomhus. Endast privata visningar - välkommen att boka tid!

Område
Centrum
Adress
Kungsgatan 63 D
Pris
5 595 000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
4 100 kr inkl värme, VA & den fasta bredbandsanslutningen.
Andelstal
0, 2.6517
Byggnadsår
2018
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energi dekl.förb
0
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1868998075
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft (FTX)
Hiss
Yes
Våning
7
Uppvärmning
0 kr
El
0 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
0 kr
Elförbrukning
0
Allmänt om området
Umeå växer, och i centrala stan ligger många vackra äldre hus bredvid moderna, nybyggda höghus. Njut av ett stort och brett utbud av butiker och gallerior, restauranger och pubar, caféer och museer. Eller ta med dig en filt och en picknickkorg och sätt dig i någon av parkerna som ligger längs Umeälven. Umeå är Europas kulturhuvudstad 2014, vilket märks genom det rika och tillgängliga kulturlivet med bland annat Gitarrmuseet, Bildmuseet, Norrlandsoperan, stadsbiblioteket och den nybyggda skateparken Sparken, mötesplatsen för Umeås unga.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus. Lokalbussar går från Vasaplan och region- och länsbussar går från busstationen i närheten av Umeå Centralstation. Du tar dig enkelt med tåg från Umeå Centralstation och Umeå Östra till bland annat Vännäs, Örnsköldsvik, Lycksele, Luleå, Kiruna och Sundsvall. Flygbussen tar dig till flygplatsen på 20 minuter. Parkeringsmöjligheter finns i parkeringshus och på parkeringar utomhus.
Närservice
Affärer och restauranger I centrala Umeå finns ett brett utbud av stora butikskedjor och mindre lokala butiker. Stort utbud av pubar, restauranger och caféer. Skolor och barnomsorg De flesta skolor finns i angränsande stadsdelar. Östermalmsskolan (F-6), Hedlundaskolan (F-9), Minervaskolan (F-9), Hagaskolan (F-9). Gymnasieskolorna som finns i närheten är Dragonskolan, Fridhemsgymnasiet (tidigare Östra gymnasiet), Midgårdsskolan, Thorén Business School och Internationella gymnasiet. Det finns även många förskolor i angränsande stadsdelar. Umeå universitetet ligger endast 2 km bort.
Antal rum
3
Kökstyp
Kök
Beskrivning av interiör
Välkomna in i lägenheten - här möts man av ett ljust och fint klinkergolv av terazzomarmor. I taket sitter infällda spotlights. I resten av lägenheten ligger ett högklassigt, vitlaserat askgolv. I hallen möts man av en stor vägghängd spegel som går från golv till tak. Spegeln - som har en smart finess - gömmer bostadens driftskåp på ett stilrent sätt vilket är ett tänk som genomgående finns i bostaden. På entréplan finns bostadens största badrum. Stig in i badrummet via en skjutdörr i askfaner och möts av ett smakfullt inrett badrum med vita terazzomarmor på både golv och vägg. Kommod utan beslag i vitt, överskåp med spegel samt belysning ovanför handfat, WC, duschvägg i klarglas. Badrummet har även en tvättmaskin och torktumlare av Miele med en vit bänkskiva över. Ovanför bänkskivan sitter två vägghängda skåp i vitt varav det ena innehåller ett medicinskåp och det andra gömmer en ventilationstrumma. Infällda spotlights mot bänkskivan. Planlösningen är öppen med fönster från golv till tak. Vidare in i lägenheten finner vi ett vitt stilrent kök med integrerade vitvaror från Miele. Bänkskiva och stänkskydd upp till överskåp i rostfritt stål. Samtliga luckor och lådor är utan beslag och öppnas genom ett lätt tryck. Inbyggd spishäll, ugn, mikrovågsugn samt integrerad spiskåpa, kyl/frys och diskmaskin. Plats för ett större middagsbord samt köksö om man så önskar. En trappa upp finns ett allrum med en hel fönstervägg mot balkongen vilket har en en slående utsikt över östra delarna av staden samt älven till höger. Vardagsrummet fullkomligen badar i ljus via fönsterväggen samt takfönstret och rymmer en soffgruppen samt mediaavdelningen. På övervåningen finns det även ett sovrum vilket har gott om plats för dubbelsängen samt sängbord, där finns det även två garderober med utrymme för fler om så önskas. Lägenhetens andra badrum är inrett med svart terassomarmor på golv och vägg. Kommod utan beslag i vitt, överskåp med spegel samt belysning ovanför handfat, WC, duschvägg i klarglas. Ny, högklassig och modern bostad med närhet till stadens trevliga utbud av restauranger, butiker och goda kommunikationer. Förråd finns i närheten av lägenheten, garageplats finns att hyra i källarplan. Varmt välkomna att boka visning!
Namn
Brf Glitne i Umeå
Om föreningen
Välkommen till Glitne, ett hem inne i staden. I kvarteret Forsete med vacker utsikt över rådhuset, älven och staden uppförs moderna och kompromisslösa bostäder. Byggnaden svävar över det existerande kvarteret med en skarp skulptural form. Du bor centralt på taket till Utopiagallerian med tillgång till ett gemensamt och unikt utformat gårdsrum. Byggnadens utformning skapar en naturlig mötesplats för takets boende nära stadens livlighet i en avslappnande och rofylld dimension. Gemensamt spa finns för föreningens medlemmar som har dusch, bastu och bubbelpool. Byggnaden består av 49 bostadsrätter som angränsar mot de sedan tidigare uppförda moderna stadsradhusen. Bostäderna är nyskapande i sin sammansättning och erbjuder nya spännande sammanhang mellan uteplatser, uppehållsrum, kök, utsikter och ljusförhållanden. Forsete var Balders och Nanna Nepsdotters son. Han var gudarnas högste domare och löste både gudars och människors tvistemål till allas fördel. Han bodde i den glänsande boningen Glitne och det är därifrån som bostadsrättsföreningen fått sitt namn. Projektet presenteras av Balticgruppen tillsammans med BIG, den världsberömda danska arkitektfirman. BIG står bakom flera prisbelönta projekt världen över.
Antal lägenheter
49
Parkering
Garageplats för föreningens medlemmar hyrs via Baltic, belägna i källarvåningen. Hissen tar en från källarvåningen upp till lägenhetsvåningarna. För plats, kontakta Balticgruppen 090-717200. Kostnaden är för närvarande 1875 kr/mån.

Bilder

Karta

Område

Umeå växer, och i centrala stan ligger många vackra äldre hus bredvid moderna, nybyggda höghus. Njut av ett stort och brett utbud av butiker och gallerior, restauranger och pubar, caféer och museer. Eller ta med dig en filt och en picknickkorg och sätt dig i någon av parkerna som ligger…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.