Kungsgatan 63 D

4 rum, 95 kvm , våning 5 av 7

Nyproducerad fyra med högsta standard och härlig solterrass på hela 57 kvm!

Område
Centrum
Adress
Kungsgatan 63 D
Pris
5.895.000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
3.864 kr inkl värme, VA och bredbandsanslutning
Andelstal
0, 2.5456
Byggnadsår
2018
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energi dekl.förb
0
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1739089781
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft (FTX)
Hiss
Yes
Våning
5
Uppvärmning
0 kr
El
0 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
0 kr
Elförbrukning
0
Allmänt om området
Umeå växer, och i centrala stan ligger många vackra äldre hus bredvid moderna, nybyggda höghus. Njut av ett stort och brett utbud av butiker och gallerior, restauranger och pubar, caféer och museer. Eller ta med dig en filt och en picknickkorg och sätt dig i någon av parkerna som ligger längs Umeälven. Umeå är Europas kulturhuvudstad 2014, vilket märks genom det rika och tillgängliga kulturlivet med bland annat Gitarrmuseet, Bildmuseet, Norrlandsoperan, stadsbiblioteket och den nybyggda skateparken Sparken, mötesplatsen för Umeås unga.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus. Lokalbussar går från Vasaplan och region- och länsbussar går från busstationen i närheten av Umeå Centralstation. Du tar dig enkelt med tåg från Umeå Centralstation och Umeå Östra till bland annat Vännäs, Örnsköldsvik, Lycksele, Luleå, Kiruna och Sundsvall. Flygbussen tar dig till flygplatsen på 20 minuter. Parkeringsmöjligheter finns i parkeringshus och på parkeringar utomhus.
Närservice
Affärer och restauranger I centrala Umeå finns ett brett utbud av stora butikskedjor och mindre lokala butiker. Stort utbud av pubar, restauranger och caféer. Skolor och barnomsorg De flesta skolor finns i angränsande stadsdelar. Östermalmsskolan (F-6), Hedlundaskolan (F-9), Minervaskolan (F-9), Hagaskolan (F-9). Gymnasieskolorna som finns i närheten är Dragonskolan, Fridhemsgymnasiet (tidigare Östra gymnasiet), Midgårdsskolan, Thorén Business School och Internationella gymnasiet. Det finns även många förskolor i angränsande stadsdelar. Umeå universitetet ligger endast 2 km bort.
Antal rum
4
Kökstyp
Kök
Beskrivning av interiör
Hall med terazzo klinkergolv, plats för ytterkläder. Helkaklat badrum med ljusa terazzoplattor, duschhörna, tvättställ med kommod, badrumsskåp samt tvättbänk. Tvättmaskin och torktumlare av märket Miele. Ljust kök och allrum, köksdelen har vita luckor, rostfri bänkskiva och stänkskydd. Inbyggda hushållsmaskiner från Miele. Induktionshäll, fläkt, ugn, mikro, kyl, frys samt diskmaskin. Ljust parkettgolv av ask. Utgång till stor solaltan mot söder på ca 57 kvm. Sovrum med två garderober och ljust askgolv. Övre plan: Två sovrum med ljusa trägolv av ask. Från båda sovrummen finns utgång till smal balkong med glasräcke. (Väggen mellan två av sovrummen kan tas bort om man önskar ett större sovrum eller ett allrum) Helkaklat badrum med svarta terazzoplattor och duschvägg, tvättställ med kommod. Klädkammare med skjutdörrar. Lägenheten har genomgående vattenburen golvvärme. Från lägenheten har du en mycket fin utsikt över Umeå centrum och ner mot älven. Solterrass på ca 57 kvm mot söder.
Namn
Brf Glitne i Umeå
Om föreningen
Välkommen till Glitne, ett hem inne i staden. I kvarteret Forsete med vacker utsikt över rådhuset, älven och staden uppförs moderna och kompromisslösa bostäder. Byggnaden svävar över det existerande kvarteret med en skarp skulptural form. Du bor centralt på taket till Utopiagallerian med tillgång till ett gemensamt och unikt utformat gårdsrum. Byggnadens utformning skapar en naturlig mötesplats för takets boende nära stadens livlighet i en avslappnande och rofylld dimension. Gemensamt spa finns för föreningens medlemmar som har dusch, bastu och bubbelpool. Byggnaden består av 49 bostadsrätter som angränsar mot de sedan tidigare uppförda moderna stadsradhusen. Bostäderna är nyskapande i sin sammansättning och erbjuder nya spännande sammanhang mellan uteplatser, uppehållsrum, kök, utsikter och ljusförhållanden. Forsete var Balders och Nanna Nepsdotters son. Han var gudarnas högste domare och löste både gudars och människors tvistemål till allas fördel. Han bodde i den glänsande boningen Glitne och det är därifrån som bostadsrättsföreningen fått sitt namn. Projektet presenteras av Balticgruppen tillsammans med BIG, den världsberömda danska arkitektfirman. BIG står bakom flera prisbelönta projekt världen över.
Antal lägenheter
49
Parkering
Garageplats för föreningens medlemmar hyrs via Baltic, belägna i källarvåningen. Hissen tar en från källarvåningen upp till lägenhetsvåningarna. För plats, kontakta Balticgruppen 090-717200. Kostnaden är för närvarande 1875 kr/mån.

Planritning

Bilder

Karta

Område

Umeå växer, och i centrala stan ligger många vackra äldre hus bredvid moderna, nybyggda höghus. Njut av ett stort och brett utbud av butiker och gallerior, restauranger och pubar, caféer och museer. Eller ta med dig en filt och en picknickkorg och sätt dig i någon av parkerna som ligger…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.