Kungsgatan 63D

1 rum, 34 kvm , våning 6 av 7

Centralt belägen etta med hög standard.

Söker du en central, ny etta med exklusiva materialval, smakfull inredning, stilrena detaljer samt låg avgift? Ta då en närmare titt på denna pärla som ligger belägen på Kungsgatan 63D i centrala Umeå och byggdes 2019, med ett högt läge ovanpå Utopia-gallerian. Genomgående golvvärme samt tvåstavigt askparkett golv, vit terazzo i hall och badrum, integrerade vitvaror från Miele samt stora fönster från golv till tak. Föreningen har en egen relaxavdelning som finns till medlemmarnas förfogande. Förråd finns till lägenheten. Endast privata visningar - välkommen att boka tid!

Område
Centrum
Adress
Kungsgatan 63D
Pris
2 295 000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
1 653 kr inkl värme, VA, fasta bredbandsanslutningen.
Andelstal
1.0395, 1.00845
Byggnadsår
2019
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energi dekl.förb
0
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1860822755
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft (FTX)
Hiss
Yes
Våning
6
Uppvärmning
0 kr
El
0 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
0 kr
Elförbrukning
0
Allmänt om området
Umeå växer, och i centrala stan ligger många vackra äldre hus bredvid moderna, nybyggda höghus. Njut av ett stort och brett utbud av butiker och gallerior, restauranger och pubar, caféer och museer. Eller ta med dig en filt och en picknickkorg och sätt dig i någon av parkerna som ligger längs Umeälven. Umeå är Europas kulturhuvudstad 2014, vilket märks genom det rika och tillgängliga kulturlivet med bland annat Gitarrmuseet, Bildmuseet, Norrlandsoperan, stadsbiblioteket och den populära skateparken Sparken, mötesplatsen för Umeås unga. Trots det centrala läget har man bekvämt gångavstånd till I20-området med motionsspår för skidåkning och löpning samt skogspromenader med bär och svampplockning.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus. Lokalbussar går från Vasaplan och region- och länsbussar går från busstationen i närheten av Umeå Centralstation. Du tar dig enkelt med tåg från Umeå Centralstation och Umeå Östra till bland annat Vännäs, Örnsköldsvik, Lycksele, Luleå, Kiruna och Sundsvall. Flygbussen tar dig till flygplatsen på 20 minuter. Parkeringsmöjligheter finns i parkeringshus och på parkeringar utomhus.
Närservice
Affärer och restauranger I centrala Umeå finns ett brett utbud av stora butikskedjor och mindre lokala butiker. Stort utbud av pubar, restauranger och caféer. Skolor och barnomsorg De flesta skolor finns i angränsande stadsdelar. Östermalmsskolan (F-6), Hedlundaskolan (F-9), Minervaskolan (F-9), Hagaskolan (F-9). Gymnasieskolorna som finns i närheten är Dragonskolan, nya Maja Beskow, Midgårdsskolan, Thorén Business School och Internationella gymnasiet. Det finns även förskolor i angränsande stadsdelar. Umeå universitetet ligger endast 2 km bort.
Antal rum
1
Kökstyp
Kök
Beskrivning av interiör
Välkomna in i lägenheten - här möts man av ett ljust och fint klinkergolv av Terazzoplattor. Direkt till höger i hallen möts man av en stor vägghängd spegel som går från golv till tak. Spegeln - som har en smart finess - gömmer bostadens driftskåp på ett stilrent sätt vilket är ett tänk som genomgående finns i bostaden. Ytterkläderna ryms i ett platsbyggt skåp direkt till höger. Garderoben - som är utan handtag - öppnas genom en lätt touch och bredvid denna finns städskåpet. Vidare in lägenheten finner vi ett vitt stilrent kök med integrerade vitvaror från Miele. Bänkskiva och stänkskydd upp till överskåp i rostfritt stål. Samtliga luckor och lådor är utan beslag och öppnas genom ett lätt tryck. Inbyggd spishäll, ugn, mikrovågsugn samt integrerad spiskåpa, kyl/frys och diskmaskin. Stig in i badrummet via en skjutdörr i askfaner och möts av ett smakfullt inrett badrum med vita terazzoplattor på både golv och vägg. Kommod utan beslag i vitt, överskåp med spegel samt belysning ovanför handfat, WC, duschvägg i klarglas. Badrummet har även en tvättmaskin och torktumlare av Miele med en vit bänkskiva över. Ovanför bänkskivan sitter två vägghängda skåp i vitt vilket innehåller ett medicinskåp och det andra gömmer en ventilationstrumma. Infällda spotlights mot bänkskivan. Sovalkov som rymmer en säng i storlek 140 cm med plats för sängbord alternativt en dubbelsäng. Lägenheten har en bra takhöjd (ca 270 cm) vilket skapar möjlighet att möblera med en loftsäng som ger utrymme för t.ex skrivbord eller förvaring under sängen. Vitt målade väggar, golv i tvåstavig ask som ligger genomgående i lägenheten förutom hall och badrum. Alkovvägg som skärmar av mot allrummet. Allrum med en hel fönstervägg som ger utsikt hela vägen till Gammliaskogen. Rummet rymmer matplats samt soffhörnan och media avdelning. Ny, högklassig och modern bostad med närhet till stadens trevliga utbud av restauranger, butiker och goda kommunikationer. Förråd finns i närheten av lägenheten, garageplats finns att hyra i källarplan och en trappa ner från lägenheten finns föreningens egna relaxanläggning! Varmt välkomna att boka visning!
Namn
Brf Glitne i Umeå
Om föreningen
Välkommen till Glitne, ett hem inne i staden. I kvarteret Forsete med vacker utsikt över rådhuset, älven och staden uppförs moderna och kompromisslösa bostäder. Byggnaden svävar över det existerande kvarteret med en skarp skulptural form. Du bor centralt på taket till Utopiagallerian med tillgång till ett gemensamt och unikt utformat gårdsrum. Byggnadens utformning skapar en naturlig mötesplats för takets boende nära stadens livlighet i en avslappnande och rofylld dimension. Gemensamt spa finns för föreningens medlemmar som har dusch, bastu och bubbelpool. Byggnaden består av 49 bostadsrätter som angränsar mot de sedan tidigare uppförda moderna stadsradhusen. Bostäderna är nyskapande i sin sammansättning och erbjuder nya spännande sammanhang mellan uteplatser, uppehållsrum, kök, utsikter och ljusförhållanden. Forsete var Balders och Nanna Nepsdotters son. Han var gudarnas högste domare och löste både gudars och människors tvistemål till allas fördel. Han bodde i den glänsande boningen Glitne och det är därifrån som bostadsrättsföreningen fått sitt namn. Projektet presenteras av Balticgruppen tillsammans med BIG, den världsberömda danska arkitektfirman. BIG står bakom flera prisbelönta projekt världen över.
Antal lägenheter
49
Parkering
Garageplats för föreningens medlemmar hyrs via Baltic, belägna i källarvåningen. Hissen tar en från källarvåningen upp till lägenhetsvåningarna. För plats, kontakta Balticgruppen 090-717200. Kostnaden är för närvarande 1875 kr/mån.

Planritning

Bilder

Karta

Område

Umeå växer, och i centrala stan ligger många vackra äldre hus bredvid moderna, nybyggda höghus. Njut av ett stort och brett utbud av butiker och gallerior, restauranger och pubar, caféer och museer. Eller ta med dig en filt och en picknickkorg och sätt dig i någon av parkerna som ligger…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.