Kvarnvägen 11

3 rum, 79 kvm , våning 2 av 9

Smakfullt renoverad trea med två balkonger!

Varmt välkomna till denna smakfullt renoverade trerummaren på plan 2/9. Bostaden har ett hemtrevligt kök som är inredd med ett rutigt linoleumgolv, bänkskiva i ek, vita köksluckor med silvriga kökshandtag i 60-talsanda, induktionshäll och vita vitvaror såsom kyl/frys, fläktkåpa, integrerad diskmaskin och inbyggnadsugn. Plats för den mindre matgruppen och utgång till en av lägenhetens balkonger. Två sovrum med ekparkettgolv och ljusa ytskikt samt moderna garderober. Ett vardagsrum som bjuder in till mysiga hemmakvällar i gott sällskap. Helkaklat och stamrenoverat badrum med golvvärme, stor dusch, inredning från Svedbergs och tvättmaskin. En förening att trivas i med stora förrådsutrymmen och två rejäla tvättstugor. Lägenheten är belägen med lagom avstånd till centrum där du hittar allt från shopping, älven, parker & affärer.

Område
Väst på stan
Adress
Kvarnvägen 11
Pris
1 995 000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
4 611 kr Inkl värme, VA, kabel-TV och bredband
Andelstal
2.45287, 2.369
Byggnadsår
1963
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energi dekl.förb
0
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1784041660
Hiss
Yes
Våning
2
Uppvärmning
0 kr
El
3 000 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
2 500 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
3
Summa driftkostnader
5 500 kr
Nätbolag
Digital-TV via Telia samt 100Mbit/s (220kr/mån obligatorisk avgift). För utbud, se: www.telia.se
Elleverantör
Umeå Energi
Elförbrukning
0
Allmänt om området
Populära och expansiva Väst på stan ligger mellan E4:an i öst, Tvärån i väst och Umeälven i söder. Här finns flera byggnader som klarade sig undan den stora stadsbranden år 1888, däribland det gamla bankhuset "Smörasken", Umeås äldsta stenhus. Bland anrika byggnader med sirliga utsmyckningar finner du flera småbutiker, fler ju närmare stadskärnan du kommer. Här finns även Nolia mäss- och konferensanläggning, Umeå stadshus, Hovrätten för Övre Norrland och löjtnant Grahns gård. Natur och fritid Väst på stan bor du nära Umeälven och strandpromenaden, som du kan följa ända upp till Baggböle Herrgård. I Hedlundaparken hittar du en skogslekpark, en kryddträdgård och en minigolfbana.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till Umeå centrum. Goda bussförbindelser till och från Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus.
Närservice
I området finns en mataffär, och närmare centrum finns kiosk, närbutik och blomsterhandel. I centrala Umeå finns ett stort utbud av butiker, restauranger och caféer. Skolor och barnomsorg Hedlundaskolan (F-6). Närmaste gymnasium är Dragonskolan. I området finns gott om förskolor med både traditionella och alternativa inriktningar, till exempel Montessori och Tellus (en förberedelseförskola för flyktingbarn).
Antal rum
3
Kökstyp
Kök
Beskrivning av interiör
Hall - Rymlig hall med mörkgrått linoleumgolv samt gott om förvaring i tre garderober som står placerade i hallen. Via hallen nås även en klädkammare. Badrum - Kaklat badrum som renoverades av föreningen 2012. Badrummet har under 2019 fått ny inredning från Svedbergs i form av större, modernt handfat med bänskiva i silenstone som sträcker sig över tvättmaskinen, lådor under handfatet, spotlights i taket, spegelskåp med belysning samt spotlights ovanför handfatet, vägghängt skåp, duschväggar i glas, WC och en tvättmaskin. I badrummet finns det el-buren golvvärme. Kök - Hemtrevligt kök som är inrett med ett rutigt linoleumgolv, ljust målade väggar, bänkskiva i ek, vita köksluckor med silvriga kökshandtag i 60-talsanda, vitt kakel på väggarna med svart fog, induktionshäll och vita vitvaror såsom kyl/frys, fläktkåpa, integrerad diskmaskin och inbyggnadsugn. Plats för den mindre matgruppen och utgång till en av lägenhetens balkonger. Sovrum - Bostaden har två ljusa och fina sovrum i bra storlek med modernt färgsatta ytskikt, ekparkettgolv samt nya garderober med vackra dörrar. Från det mindre sovrummet nås en av balkongerna. Vardagsrum - Luftigt och öppet planerat vardagsrum, perfekt lämpad för soffgruppen och bokhyllorna. Här finns även plats för ett större middagsbord om så önskas! Balkong - Lägenheten har två balkonger. Den ena är belägen med förmiddagssol och den andra större balkongen sträcker sig längs med vardagsrummets sida. Här har man sol från tidigt på dagen till sent på eftermiddagen. Från balkongen har man utsikt över föreningens innergård. Söker du ett modernt, centralt boende i en trevlig förening så har du nu hittat rätt! Genomförda förbättringar/renoveringar: 2019 - Badrumsinredning. 2019 - Garderob i det mindre sovrummet. 2018 - Tillbyggnad av vägg mellan kök och det mindre sovrummet. Målning av väggar i kök och det mindre sovrummet. 2017 - Nytt golv i hall, kök och förråd. Tapetserat i sovrum och hall. Garderob i sovrum, hall + hallmöbel. 2012 - Stambyte i badrum inkl kakel och klinker. 2012 - Renovering av kök inkl byte av alla vitvaror. 2012/2011 - Ny elcentral, eluttag och omkopplare. 2012 - Glasvägg mellan hall och vardagsrum avlägsnad för en öppnare planlösning. 2012 - Samtliga ventilationsdon utbytta.
Namn
Brf Plogen 20
Om föreningen
Föreningens fastighet består av ett flerbostadshus i 9 våningar, Bostadshuset uppfördes med 6 våningar 1963 samt påbyggdes med 3 våningar 2004. Två tvättstugor i föreningen med totalt 6 tvättmaskiner, två torktumlare, ett torkskåp och ett torkrum. Gemensam uteplats på innergården. Cykelförråd på gården. Innanför entrén finns förråd för barnvagnar och rullatorer.
Antal lägenheter
57
Renoveringar utförda och planeringar
Stambyte utfördes 2013 samt dränering runt fastigheten 2014 2017 Utemiljön (uteplats) Planerade renoveringar: Fasaden
Parkering
I föreningen finns 12 st garage (485kr/mån), 12 st carport (395kr/mån) 21 öppna platser med motorvärmare (295kr/mån). Kö kan förekomma.
TV och bredband
Digital-TV via Telia samt 100Mbit/s (220kr/mån obligatorisk avgift). För utbud, se: www.telia.se
Övrigt
Förråd på vinden eller i källarplan.
Kontaktperson
Riksbyggen

Planritning

Bilder

Karta

Område

Populära och expansiva Väst på stan ligger mellan E4:an i öst, Tvärån i väst och Umeälven i söder. Här finns flera byggnader som klarade sig undan den stora stadsbranden år 1888, däribland det gamla bankhuset "Smörasken", Umeås äldsta stenhus. Bland anrika byggnader med sirliga utsmyckningar finner du flera småbutiker, fler…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.