Lagmansgatan 2B

3 rum, 76 kvm , våning 2 av 3

Ljus trea med bra läge och inglasad balkong i söderläge!

Ljus och tilltalande lägenhet en trappa upp i huset. Stor inglasad balkong med söderläge, ljust kök med vit köksinredning, rymligt vardagsrum samt två sovrum, badrum med duschhörna och tvättmaskin. Stabil och välskött förening med mycket god ekonomi. Bra läge på Grisbacka, välkommen att boka visning!

Område
Grubbe
Adress
Lagmansgatan 2B
Pris
2.000.000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
3.976 kr Inkl värme, VA, hushållsel (fn 175:/mån) och kabel-TV
Andelstal
2.4893, 2.4893
Byggnadsår
1963
Fönster
3-glas
Energi dekl.förb
0
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1774886535
Hiss
No
Våning
2
Uppvärmning
0 kr
El
0 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
0 kr
Nätbolag
Kabel-TV via ComHem, Intnernet via Comhem eller Telenor, 100Mbit/s. För utbud, se: www.comhem.se & www.telenor.se
Elförbrukning
0
Allmänt om området
Välkommen till Grubbe - en samling anrika kvarter där människor har bott länge. Förr var Grubbe en by i Umeå landsförsamling, men numera är de gamla kvarteren en naturlig del av Umeå stad. Här blandas gamla stall med moderna radhus under storväxta trädkronor. Extra gott mår du nere vid älven eller längs de fina promenadstråken utmed älven och Tvärån. På Grubbe bor du stadsnära, men ändå lantligt. Området angränsar till Grisbacka i öster, Västerhiske och Umedalen i väster och kantas av Umeälven i söder. Dessa områden, som förr var byar, ligger så tätt att det under historien och fortfarande är svårt att dra någon skarp gräns dem emellan. Här ligger villaområden och hyreshus bredvid vidsträckta åkrar och gamla gårdar, och närheten till älven och skogsområden gör att den norrländska naturen aldrig är mer än ett stenkast bort. På Grubbe hittar du dessutom ett bra urval av skolor och förskolor. I området finns gott om plats för motionsaktiviteter och naturliv. Närheten till Umeälven gör att du har nära till bad eller fiske, och på grusvägarna och stigarna som leder kors och tvärs bland gamla gårdar och åkermarker kan du njuta av promenader och löprundor. På Grubbe finns möjligheter till aktiviteter för hela familjen. Förutom allt vad naturen har att erbjuda finns här också bland annat en tennisbana, en pulkabacke, skateboardpark och en fotbollsplan med konstgräs. Någon kilometer bort ligger Iksu spa där du kan gymma, gå på gruppträning, boka spa-behandlingar och njuta av solterapirummet under årets mörka månader. Här finns även restaurangen Bistro Le Garage.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till centrala Umeå. Goda bussförbindelser till och från centrala Umeå, Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus. Direktbuss till universitet och Norrlands universitetssjukhus under tidig på morgonen fram till midnatt.
Närservice
Backenvägen, som sträcker sig genom hela Grubbe, är kantad av små livsmedelsbutiker, klädaffärer, bagerier och blomsteraffärer. Här hittar du även en och annan pizzeria och hamburgerrestaurang. I de angränsande områdena finns dessutom populära Ica Kvantum Kronoparken, stormarknader och byggvaruhus. Tre kilometer österut hittar du Umeå centrum med fullskaligt utbud av butiker, restauranger, pubar och kulturliv. Skolor och barnomsorg På Grubbe finns Grubbeskolan (7-9) och Grisbacka skola (F-6). Folkbiblioteket finns i Grubbeskolan och erbjuder aktiviteter för både barn och vuxna. I området finns det även gott om förskolor. På Backen finns Backenskolan (F-6)
Antal rum
3
Kökstyp
Kök
Beskrivning av interiör
Hall med plats för ytterkläder. Badrum med våtrumsmatta, duschhörna och tvättmaskin. Sovrum med ljus plastmatta och hel garderobsvägg. Ljust kök med vit köksinredning ny induktionsspis med varmluftsugn, fläkt, diskmaskin, kyl/frys samt plats för matbord. Stort härligt vardagsrum med parkettgolv av ek och utgång till inglasad balkong mot söder. Sovrum med ljus plastmatta.
Namn
HSB Brf Grubbheden
Om föreningen
Brf Grubbheden i Umeå bildades 1959 och är belägen på Backenvägen 25 B-D och Lagmansgatan 2 A-C, Grisbacka i Umeå. Föreningens fastighet består av två flerbostadshus om 3 våningar med 50 lägenheter och 10 lokaler. Fastighetens byggnad är uppförd 1963.
Antal lägenheter
50
Renoveringar utförda och planeringar
Stamrenoveringar slutet på 90-talet. Nya balkonger slutet på 90-talet. Dörrar ca 5 år gamla. Byte el 2015/2016
Parkering
19 st garage (406 - 424 kr/mån)samt 13 st p-platser (166 kr/mån)
TV och bredband
Kabel-TV via ComHem, Intnernet via Comhem eller Telenor, 100Mbit/s. För utbud, se: www.comhem.se & www.telenor.se
Kontaktperson
HSB

Planritning

Bilder

Karta

Område

Välkommen till Grubbe - en samling anrika kvarter där människor har bott länge. Förr var Grubbe en by i Umeå landsförsamling, men numera är de gamla kvarteren en naturlig del av Umeå stad. Här blandas gamla stall med moderna radhus under storväxta trädkronor. Extra gott mår du nere vid älven…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.