Magasinsgatan 9B

3 rum, 78 kvm , våning 2 av 3

Modern centrumlägenhet med trevlig planlösning - balkong med högt västerläge!

Modern trea inom centrumfyrkanten. Lägenheten har öppen planlösning och ljus färgsättning med genomgående ekparkettgolv. Stort vardagsrum med utgång till en rymlig balkong med västerläge. Lägenheten har ovanligt goda förvaringsutrymmen. Här bor man mitt i stan men ändå med ett lugnt läge. Stadens utbud med affärer, restauranger och nöjen finns nära. Det är bara ett par minuters promenad till stadsbuss, busstation och tågstation, Renmarkstorget och gågatan ligger lika nära. Föreningens innergård med trädgård är avskild och privat. Det är enkelt och bekvämt att bo här, välkomna att boka visning!

Område
Centrum
Adress
Magasinsgatan 9B
Pris
2.045.000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
5.736 kr inkl värme, VA, bredband och kabel-TV. Bostadsrättsinnehavaren har eget abonnemang för el.
Andelstal
0, 5.45417
Byggnadsår
1984
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energi dekl.förb
0
Övrigt
Föreningen diskuterar inglasning av balkonger. Efter det beslutet ska balkongsnedtaken bytas ut med ev ändring av takvinkel. Carport för parkeringsplatserna undersöks.
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1792842701
Ventilation
Mekanisk
Hiss
Yes
Våning
2
Uppvärmning
0 kr
El
0 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
0 kr
Elförbrukning
0
Allmänt om området
Umeå växer, och i centrala stan ligger många vackra äldre hus bredvid moderna, nybyggda höghus. Njut av ett stort och brett utbud av butiker och gallerior, restauranger och pubar, caféer och museer. Eller ta med dig en filt och en picknickkorg och sätt dig i någon av parkerna som ligger längs Umeälven. Umeå är Europas kulturhuvudstad 2014, vilket märks genom det rika och tillgängliga kulturlivet med bland annat Gitarrmuseet, Bildmuseet, Norrlandsoperan, stadsbiblioteket och den populära skateparken Sparken, mötesplatsen för Umeås unga. Trots det centrala läget har man bekvämt gångavstånd till I20-området med motionsspår för skidåkning och löpning samt skogspromenader med bär och svampplockning.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus. Lokalbussar går från Vasaplan och region- och länsbussar går från busstationen i närheten av Umeå Centralstation. Du tar dig enkelt med tåg från Umeå Centralstation och Umeå Östra till bland annat Vännäs, Örnsköldsvik, Lycksele, Luleå, Kiruna och Sundsvall. Flygbussen tar dig till flygplatsen på 20 minuter. Parkeringsmöjligheter finns i parkeringshus och på parkeringar utomhus.
Närservice
Affärer och restauranger I centrala Umeå finns ett brett utbud av stora butikskedjor och mindre lokala butiker. Stort utbud av pubar, restauranger och caféer. Skolor och barnomsorg De flesta skolor finns i angränsande stadsdelar. Östermalmsskolan (F-6), Hedlundaskolan (F-9), Minervaskolan (F-9), Hagaskolan (F-9). Gymnasieskolorna som finns i närheten är Dragonskolan, nya Maja Beskow, Midgårdsskolan, Thorén Business School och Internationella gymnasiet. Det finns även förskolor i angränsande stadsdelar. Umeå universitetet ligger endast 2 km bort.
Antal rum
3
Kökstyp
kök
Beskrivning av interiör
Hall med ekparkett. Rakt fram i hallen finns en garderob med två skjutdörrar. Till vänster om hallen är det ett badrum med dusch. Badrummet är försett med våtrumsvinyler och här finns duschplats, tvättställ med underskåp, två badrumsskåp, ett högskåp samt elektrisk handdukstork. När man kommer in från hallen öppnar lägenheten upp sig till ett stort vardagsrum med matplats. Här ryms utan svårighet ett stort matbord och en soffgrupp med fåtöljer. Vardagsrummet har ljus färgsättning och ekparkett. Från rummet finns utgång till den skyddade balkongen som har västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Från vardagsrum och matplats är det öppet mot det praktiska breda arbetsköket med vitmålad skåpinredning. I köket finns fullstor kyl och frys, spis med fläkt, diskmaskin och städskåp. Klädkammaren nås från den bredare delen av vardagsrummet vid ingången till det västra sovrummet. Sovrummet med västerläge har ekparkett och två fristående garderober. Sovrummet med österläge invid hallen har ekparkett och en garderobsvägg med tre skjutdörrar. Lägenheten är välskött och har ljusa väggar och genomgående ekparkettgolv. Den har mycket bra förvaringslösningar både i köket och vad avser klädförvaring med klädkammare, två skjutgarderobssystem och ytterligare fristående garderober samt de tre förråden.
Namn
Brf Städet 13
Om föreningen
Byggnaderna är uppförda 1984 och adresseras Magasingatan 9 A-B, Umeå. Det finns lägenhetsförråd, tvättstuga, cykelförråd, cykelställ, trädgård, återvinningsbyggnad samt parkeringsplatser. Lägenhetsinnehavaren har ett eget abonnemang för hushållsel.
Antal lägenheter
21
Parkering
13 parkeringsplatser, dessa kostar 450 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö.

Planritning

Bilder

Karta

Område

Umeå växer, och i centrala stan ligger många vackra äldre hus bredvid moderna, nybyggda höghus. Njut av ett stort och brett utbud av butiker och gallerior, restauranger och pubar, caféer och museer. Eller ta med dig en filt och en picknickkorg och sätt dig i någon av parkerna som ligger…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.