Målargränd 3J

2 rum, 48 kvm , våning 2 av 5

Tvårummare med inglasad balkong i sydvästligt läge!

Trevligt planerad tvåa på plan 2/5 med en öppen och tilltalande planlösning samt inglasad balkong mot sydsydväst med utsikt över föreningens fina innergård. Bostadsrätten har ett optimalt läge på lugna och omtyckta Målargränd. Här bor man i ett trivsamt område med endast en kort promenad in till centrum och fina älvspromenader. Lägenheten har en äldre standard då inredning och ytskikt är från byggåret 1998/1999. Badrum med dusch, tvättmaskin och tumlare. Föreningen har god ekonomi och är mycket välskött. Låg månadsavgift på 3240:- där värme, vatten, internet & kabel-tv ingår. Varmförråd till lägenheten finns på vindsvåningen i samma hus, parkeringsplats med motorvärmarstolpe finns för närvarande tillgängligt för köparen till en kostnad av 180 kr/mån (2021-06-07). Välkomna på visning av denna trevliga lägenhet!

Område
Teg
Adress
Målargränd 3J
Pris
1 795 000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
3 240 kr inkl värme, vatten, bredband och kabel-TV. Bostadsrättsinnehavaren har eget abonnemang för el.
Andelstal
0, 0.4493
Byggnadsår
1998-1999
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energi dekl.förb
1140
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1852873335
Ventilation
Mekanisk, från och tilluft vvx
Hiss
Yes
Våning
2
Uppvärmning
0 kr
El
2 830 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
2
Summa driftkostnader
2 830 kr
Kommentar
Bostadsrättsinnehavaren tecknar eget el abonnemang.
Nätbolag
TV ansluten till kabelnät via Com Hem, Digitalt Grundutbud ingår i avgiften. För närvarande SVT1, SVT2 SVT24, Barnkanalen, Kunskapskanalen, TV3, TV4, Kanal 5, TV6, Sjuan, TV8, Kanal 9, TV10, Kanal 11, TV12, AXESS TV, SVT1 HD, SVT2 HD, TLC och FOX Internet hastighet 100mbit/s, ingår liksom den fasta kostnaden för ip-telefoni i månadsavgiften.
Elleverantör
Umeå Energi
Elförbrukning
1140
Allmänt om området
Teg ligger på södra sidan om Umeåälven och är uppdelad i två delar: öst- och västteg. Här finns idrottsplats för fotboll och hall för ishockey. Med bekvämt avstånd från Teg finns det nya handelsområdet vid entré syd där bland annat IKEA ligger. Natur och fritid På Teg finns fina skogsområden med motionsspår alldeles intill. I närheten av Teg ligger de av umeborna mycket omtyckta Bölesholmarna, med badstrand och grillplatser mitt i Umeälven. Här hittar du även platser för fiske och fina promenad- och cykelstråk. I närheten finns populära Lundabron som invigdes hösten 2019. Lundabron är en bro för gående och cyklister över Ume älv som förbinder Bölesholmarna och västra Umeå i höjd med Lundåkern. Bron är med sin längd på 179 meter Sveriges längsta hängbro för gående och cyklister.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till Umeå centrum. Även goda bussförbindelser till och från centrala Umeå, Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus.
Närservice
Mataffärer, bank, frisörer, bensinmackar, pizzerior, restauranger, konditori, folktandvård, gym, vårdcentral och apotek. Skolor och barnomsorg Böleängsskolan (F-6) Östtegsskolan (F-6), Engelska skolan (3-9) och Tegs centralskola (7-9). Tegs centralskola är Umeås största högstadium och erbjuder Norrlands största anläggning för spontanidrott, Qulan, byggd år 2006. Flera förskolor finns i området.
Antal rum
2
Kökstyp
kök
Beskrivning av interiör
Hall med plats för ytterkläder och skor, på golvet ligget en plastmatta och väggarna är tapetserade, två garderober. Direkt till höger om hallen finns lägenhetens badrum som har våtrumsmatta på golvet och kaklade väggar i vitt. Inrett med tvättpelare av äldre modell, handfat med spegel ovanför, WC samt dusch. Vidare öppnar lägenheten upp sig med vardagsrum, kök och matplats. Köket som är direkt till vänster, är i original utförande med bänkskiva i laminat, vitt kakel på väggen och ljusa luckor. Köksutrustningen består av spis, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys. Väggarna är ljust tapetserade och på golvet ligger ekparkett från byggåret. I anslutning till köket/matplatsen så når vi den inglasade balkongen som ligger i sydvästligt läge med vy över föreningens innergård. Sovrummet är inrett med ljust tapetserade väggar, plastmatta på golvet och två garderober. Plats för dubbelsängen samt mer förvaringsmöbler om så önskas. Riktigt trevligt läge på denna två belägen med klockrent solläge på balkongen och mot föreningens lugna innergård. Här kommer man att trivas! Varmt välkomna.
Namn
Brf Umeälven
Om föreningen
Föreningen äger fastigheterna Bågen 2, Bågen 24, Bågen 25 och Bågen 26 som byggdes 1998-1999. Föreningen ligger på Teg. Lägenhetsförråd och cykelförråd finns i källare på föreningens hus. Se mer om föreningen på dess fina hemsida www.brfumealven.se
Antal lägenheter
145
Renoveringar utförda och planeringar
Underhållsplan från 2017 finns upprättad av föreningen. 2021 - Installation av 140 solceller. Installation av laddplatser. 2020 - Avloppsledningar spolare i samtliga lägenheter. Underhåll av hissar.
Parkering
Carport 250 kr/ månad. Separat kö P-stolpe 180 kr/ månad. Separat kö Det finns gott om gästparkeringar på innergården.
TV och bredband
TV ansluten till kabelnät via Com Hem, Digitalt Grundutbud ingår i avgiften. För närvarande SVT1, SVT2 SVT24, Barnkanalen, Kunskapskanalen, TV3, TV4, Kanal 5, TV6, Sjuan, TV8, Kanal 9, TV10, Kanal 11, TV12, AXESS TV, SVT1 HD, SVT2 HD, TLC och FOX Internet hastighet 100mbit/s, ingår liksom den fasta kostnaden för ip-telefoni i månadsavgiften.
Kontaktperson
Apsia

Planritning

Bilder

Karta

Område

Teg ligger på södra sidan om Umeåälven och är uppdelad i två delar: öst- och västteg. Här finns idrottsplats för fotboll och hall för ishockey. Med bekvämt avstånd från Teg finns det nya handelsområdet vid entré syd där bland annat IKEA ligger. Natur och fritid På Teg finns fina skogsområden…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.