Näckens Väg 22

3 rum, 72 kvm , våning 4 av 4

Modern och öppet planerad trea högst upp i huset!

Välkomna till denna öppet planerade, nyproducerade (2018) trea med stor och härlig balkong på Tomtebo. Lägenheten är belägen högst upp i huset på plan 4/4 och är genomgående ljus och fin, har parkettgolv i ek samt modern färgsättning på väggarna. Helkaklat badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Tyst och trivsamt gavelläge i ett nytt område på Tomtebo, här är det bara att flytta in!

Område
Tomtebo
Adress
Näckens Väg 22
Pris
1.895.000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
3.358 kr inkl värme, VA (+obligatoriskt tillägg på 232 kr/mån för internet & Digital-TV)
Andelstal
0, 0
Byggnadsår
2018
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energi dekl.förb
0
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1744032461
Ventilation
Mekanisk
Hiss
Yes
Våning
4
Uppvärmning
0 kr
El
3.000 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
3.000 kr
Nätbolag
Leverantör A3
Elförbrukning
0
Allmänt om området
Tomtebo är ett av Umeås nyaste bostadsområden som ligger naturskönt vid Nydalasjöns sydspets, cirka 5 km från centrala Umeå. Tomtebo är ett område som utvecklas och bebyggs hela tiden, naturnära men ändå med stadsmässig karaktär. Här blandas flerfamiljshus och villor med bostads- och hyresrätter. Även tomter för eget byggande finns i området. Området ligger nära universitetsområdet, sjukhuset och träningsanläggningen Iksu. Natur och fritid Som boende på Tomtebo har du Nydalasjön runt knuten: ett omtyckt rekreationsområde med promenadvägar, grillplatser, motionsslingor, och äventyrslekpark. Längs sjön finns flera platser där du kan fiska, bada, grilla, spela beachvolley, leka eller klättra i äventyrsparken eller bara promenera och njuta av naturen. I närheten finns Grössjöns naturreservat: Ett stadsnära vildmarksområde med en grund fågelsjö, fågeltorn, gammelskog och hjortronmyrar. Flera markerade stigar med rastplatser, eldstäder och informationstavlor. Grössjön runt är en 4,5 km markerad stig. Vintertid kan du åka långfärdsskridskor och längdskidor på Nydalasjön. Vid Nydalasjöns norra sida finns även ett längdskidspår med konstsnö.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till Umeå centrum, Norrlands universitetssjukhus, Umeå universitet, Umeå Östra resecentrum och Iksu, norra Europas största träningsanläggning. Även goda bussförbindelser.
Närservice
En mindre närbutik, frisör och två restauranger finns i området. Stora Coop som färdigställdes i slutet av 2018 finns i området. Vid Ålidhems centrum, cirka 1 km bort, finns mataffärer och apotek, Coop, Ica samt Lidl. Där hittar du även en restaurang med nattklubb. Strömpilens handelsområde ligger några kilometer bort. Här du finner bland annat stormarknad, klädbutik, blomsteraffär, systembolag, frisör och snabbmatsrestaurang Skolor och barnomsorg I området finns ett flertal förskolor samt skolor och fler planeras att byggas framöver. Exempelvis så finns förskolan Skatteelden, Tomtebogårds skola (F-3) och Sjöfruskolan (F-9) med flera. I närheten av Sjöfruskolan finns en stor sporthall.
Antal rum
3
Kökstyp
Kök
Beskrivning av interiör
Hall - Ljusa tapeter och parkettgolv i ek. Två garderober samt ett städskåp. Klädkammare/Förråd - Till vänster i hallen finns lägenhetens förråd som kan användas som klädkammare. Förrådet är inrett med parkettgolv i ek, ljusa väggar samt tre garderober. Sovrum 1 - Till höger om hallen finns bostadens mindre sovrum som även detta är inrett med parkettgolv samt tapetserade väggar, här ryms enkelsängen samt skrivbord och garderob. Badrum - Helkaklat badrum som har ett grått golv med el-buren golvvärme samt vita väggar. Dusch med duschväggar, WC, kommod, spegelskåp samt tvättmaskin och torktumlare av märket Electrolux med en praktisk bänkskiva i laminat ovanför samt ett vägghängt skåp. Sovrum 2- Bostadens största sovrum är inrett med parkettgolv i ek samt tapetserade väggar, i sovrummet finns gott om extra utrymme för garderober. Från sovrummet når man lägenhetens stora balkong som har morgonsol. Föreningen ser nu över inglasningsmöjligheter för balkongerna. Allrum - Allrum med vardagsrumsdel som har plats för soffan samt matgruppen. Även här tapeter på väggarna och parkettgolv i ek. Kök - Ljust och fint kök med uppgraderade vitvaror i rostfritt av märket Electrolux. Inbyggd micro och ugn, fullstor kyl och frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll samt rostfri kåpa ovanför spisen. Bänkskiva i mörkgrå laminat med underlimmad diskho, vita luckor och lådor samt belysning över bänkskivan. Välkomna till denna nya (2018) och fina lägenhet med låg avgift, närhet till Nydalasjön, äventyrslekpark samt bussförbindelser.
Namn
Brf Pysslingarna 1
Om föreningen
Ny förening som uppförts med tillträde under våren 2018 av Rekab Entrepenad AB på uppdrag av NNJ Fastigheter. Föreningen består av 54 st lägenheter fördelat mellan 1 rok 37,5 kvm med fransk balkong, 1 rok 39 kvm med balkong, 2 rok 64 kvm med balkong, 3 rok 72 kvm med balkong. En överlåtelseavgift debiteras köparen.
Antal lägenheter
54
Renoveringar utförda och planeringar
Det förväntas inte ske något större underhåll de närmsta 10 åren eftersom husen är nyproducerade.
Parkering
20 st - P-platser 295 kr/månaden 26 st - Carport 395 kr/månaden
TV och bredband
Leverantör A3

Planritning

Bilder

Karta

Område

Tomtebo är ett av Umeås nyaste bostadsområden som ligger naturskönt vid Nydalasjöns sydspets, cirka 5 km från centrala Umeå. Tomtebo är ett område som utvecklas och bebyggs hela tiden, naturnära men ändå med stadsmässig karaktär. Här blandas flerfamiljshus och villor med bostads- och hyresrätter. Även tomter för eget byggande finns…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.