Näckrosvägen 24

3 rum, 74 kvm , våning 1 av 3

Fin Västerslättstrea med inglasad västerbalkong

Fin trea med inglasad västerbalkong. Lägenheten har helkaklat badrum med tvättmaskin och är renoverad för några år sedan med nya ytskikt och genomgående ekparkettgolv. Stabil förening med mycket låg månadsavgift, med 15 % kontantinsats blir boendekostnaden exklusive amortering bara ca 5200:-/månad inklusive 100 Mb bredband, kabeltv och ström. Välkomna på visning!

Område
Västerslätt
Adress
Näckrosvägen 24
Pris
1.745.000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
3.648 kr inkl värme, vatten, kabel-TV och prel elförbrukning med 108 kr/mån. Internet och ip-telefoni 160 kr/mån.
Andelstal
0.58484, 0.58484
Byggnadsår
1965
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energi dekl.förb
0
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1734840484
Ventilation
Mekanisk
Hiss
No
Våning
1
Uppvärmning
0 kr
El
0 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
0 kr
Nätbolag
Digital-TV via ComHem. Bredband via Telenor kostar endast 160:-/mån. För utbud, se: www.comhem.se & www.telenor.se
Elleverantör
Umeå Energi
Elförbrukning
0
Allmänt om området
Västerslätt ligger några kilometer från centrum och består av småhus och bostadsrätter, varav de flesta byggdes under 1950-talet. Området är lugnt, tryggt och mycket barnvänligt med väldigt lite trafik. Västerslättskyrkan har mycket uppskattade barnaktiviteter.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till Umeå centrum. Goda bussförbindelser till och från centrala Umeå, Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus.
Närservice
Närservice: I området runt Västerslätt och Rödäng finns både lättare industrier och större butiker med allt för både hemmafixaren och prisjagaren. På Västerslätts centrum finns mataffär, konditori och bank. Skolor och barnomsorg Rödängskolan (1-3). Det finns två förskolor i området.
Antal rum
3
Kökstyp
Kök
Beskrivning av interiör
Hall med ljus tapet, garderob och hatthylla. Till vänster om hallen har man en klädkammare med fast dubbelgarderob och städskåp. Man kan passera genom klädkammaren till det större av de två sovrummen. Detta sovrum har ljus tapet. Helkaklat badrum med vikdusch och tvättmaskin. Badrummet är stamrenoverat av föreningen. Kök med vita luckor och ljus tapet. Köket är utrustat med spis med häll och varmluftsugn (2018), Franke fläkt, diskmaskin (2017) samt kyl/frys (2013). Köket är ljust och trevligt och har gott om plats för ett stort matbord. Vardagsrum med modernt ekparkettgolv och ljusa tapetserade väggar, från vardagsrummet har man utgång till den inglasade västerbalkongen där det finns plats för en matmöbel. Sovrum med ljus tapet. Lägenheten är välrenoverad och håller ett genomgående bra skick, färgsättningen är smakfull. När nuvarande ägare flyttade in i lägenheten lades det in nya ekparkettgolv i alla rum utom i vardagsrummet där det fanns sedan tidigare. I samband med detta tapetserades och målades hela lägenheten om, även taken målades då.
Namn
HSB Brf Daggkåpan
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen Daggkåpan ligger på Västerslätt i Umeå och bildades 1965. Föreningen har totalt 174 lägenheter och har adresserna Vallmovägen 36-62 och Näckrosvägen 4-26. Föreningen har många fina faciliteter för de boende, bland annat fin föreningslokal, bastuanläggning, hobbyrum, gästrum, odlingslott samt ett fint gym. Från Västerslätts centrum är det goda bussförbindelser till stan. För mer info besök föreningens hemsida: www.hsb.se/norr/brf/daggkapan/
Antal lägenheter
174
Renoveringar utförda och planeringar
2017 - Nytt cykelställ med tak vid hus A, två nya uteplatser. Ny lekplats vid hus A. 2016 - Fönsterbyte & nya balkongdörrar 2015 - Dränering av grund E-husen. 2014 - Montering av portlås. Byte av tvättmaskiner. 2006 - Stambyte med renovering av badrum. 2006 - Ny elinstallation.
Parkering
Föreningen har 99 st bilplatser i kallgarage, 15 st motorvärmarplatser samt 35 varmgarage platser.
TV och bredband
Digital-TV via ComHem. Bredband via Telenor kostar endast 160:-/mån. För utbud, se: www.comhem.se & www.telenor.se
Ekonomi
Genomfört och planerat underhåll finansieras med egna medel enligt underhållsplan. Oförändrade avgifter.

Planritning

Bilder

Karta

Område

Västerslätt ligger några kilometer från centrum och består av småhus och bostadsrätter, varav de flesta byggdes under 1950-talet. Området är lugnt, tryggt och mycket barnvänligt med väldigt lite trafik. Västerslättskyrkan har mycket uppskattade barnaktiviteter.…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.