Nipvägen 3

1 rum, 27 kvm , våning 2 av 3

Fin etta med låg etta med inglasad drömbalkong och bra läge på Teg/Böle

Välkommen till en kvadratsmart etta belägen på Teg/Böle! När man kommer in i det väldisponerade vardagsrummet med sovalkov slås man genast av den härligt stora inglasade balkongen med söderläge, denna fungerar under sommarhalvåret närmast som ett extrarum! Badrummet med dusch är helkaklat och försett med golvvärme. I månadsavgiften på 2.253 kr/månad ingår värme, VA, Kabel-TV och bredband. Med nians buss som stannar nära föreningen tar man sig direkt till Universitetet och NUS på ca 20 minuter. För er som kommit in på Universitetet i vår - denna lägenhet är tillgänglig för inflyttning omgående. Välkomna på visning!

Område
Teg
Adress
Nipvägen 3
Pris
1.025.000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
2.253 kr inkl värme, vatten, kabel-TV, bredband, balkonginglasning
Andelstal
2.35445, 2.1139
Byggnadsår
1959
Fönster
3-glas
Energi dekl.förb
695
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1741785367
Hiss
No
Våning
2
Uppvärmning
0 kr
El
1.801 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
1.801 kr
Nätbolag
Kabel-TV via ComHem. Bredband via Bredbandsbolaget 100/100 Mbit/sek (ingår i avgiften), ip-telefoni. För utbud, se: www.comhem.se & www.bredbandsbolaget.se
Elleverantör
Umeå Energi
Elförbrukning
695
Allmänt om området
Teg ligger på södra sidan om Umeåälven och är uppdelad i två delar: öst- och västteg. Här finns idrottsplats för fotboll och hall för ishockey. Med bekvämt avstånd från Teg finns det nya handelsområdet vid entré syd där bland annat IKEA ligger. Natur och fritid På Teg finns fina skogsområden med motionsspår alldeles intill. I närheten av Teg ligger de av umeborna mycket omtyckta Bölesholmarna, med badstrand och grillplatser mitt i Umeälven. Här hittar du även platser för fiske och fina promenad- och cykelstråk.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till Umeå centrum. Även goda bussförbindelser till och från centrala Umeå, Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus.
Närservice
Mataffärer, banker, frisörer, bensinmackar, pizzerior, spelbutik, restauranger, konditori, blomsteraffär, folktandvård, vårdcentral och apotek. Skolor och barnomsorg Böleängsskolan (F-6) Östtegsskolan (F-6), Engelska skolan (3-9) och Tegs centralskola (7-9). Tegs centralskola är Umeås största högstadium och erbjuder Norrlands största anläggning för spontanidrott, Qulan, byggd år 2006. Flera förskolor finns i området.
Antal rum
1
Kökstyp
Kök
Beskrivning av interiör
Hall med ljust klinkergolv och vit väv på väggarna. Hallen är förberedd för inkoppling av elgolvvärme. Vardagsrum med sovalkov, den platsbyggda våningssängen som kan ingå i köpet är mycket praktisk då man kan sitta och arbeta under sängen. Från vardagsrummet har man utgång till den härligt stora inglasade balkongen med söderläge. Vardagsrummet har ekparkettgolv, väggarna är vita. Mellan hallen och vardagsrummet är det en klädkammare. Helkaklat badrum med vikdusch. Badrummet är renoverat 2014. Det är försett med elgolvvärme och man har förberett för tvättmaskin. Kök med nyinköpt kyl/frys, spis med ny fläkt samt skafferi.
Namn
Brf Forellen i Umeå
Om föreningen
BRF Forellen hittar du på Teg, husen byggdes 1959 och har under de senaste åren renoverats. Forellen registrerades 2013. Föreningen består av tre stycken bostadshus som finns på Nipvägen 1,3 och 5. Totalt består varje hus av 10 lägenheter på två våningar samt vindsvåning. Totalt sett 30 lägenheter fördelade på 3 bostadshus. Gemensam tvättstuga placerad i hus 2. Förråd finns i källare i respektive hus, samt soprum i separat byggnad på gården.
Antal lägenheter
30
Renoveringar utförda och planeringar
Föreningen har de senaste åren genomfört omfattande renoveringar med nya treglasfönster och balkongdörrar, 22 nya badrum, relinat avloppstammarna, installerat nya tamburdörrar med tidningsfack bredvid samt postbox nere vid ingången, portkod till portarna, nya takkupor (12 st totalt) med förbättrad isolering samt hängrännor och stuprör, ny dränering kring alla husen med förbättrad asfaltering och gräsytor, förbättrad ventilation med centralfläktar på taken, nya ventiler och termostater till radiatorerna, nya garageportar (8 st). Föreningen har under året 2018 byggt nya större balkonger för de boende.
Parkering
Bilplats 295:-/mån, carport 450:-/mån, garage 600:-/mån, kö kan förekomma. Totalt 25 bilplatser med motorvärmare samt sju stycken platser med skärmtak. Gemensamt finns det också 8 st garageplatser.
TV och bredband
Kabel-TV via ComHem. Bredband via Bredbandsbolaget 100/100 Mbit/sek (ingår i avgiften), ip-telefoni. För utbud, se: www.comhem.se & www.bredbandsbolaget.se

Planritning

Bilder

Karta

Område

Teg ligger på södra sidan om Umeåälven och är uppdelad i två delar: öst- och västteg. Här finns idrottsplats för fotboll och hall för ishockey. Med bekvämt avstånd från Teg finns det nya handelsområdet vid entré syd där bland annat IKEA ligger. Natur och fritid På Teg finns fina skogsområden…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.