Östra Kyrkogatan 12

2 rum, 62 kvm , våning 3 av 4

Tvåa med perfekt läge i centrum!

Ljus och rymlig lägenhet på tredje våningen med hiss. Bra belägen, endast 300 meter från Umeå centrum. Ljust kök med moderna vitvaror, stort vardagsrum med nytt parkettgolv. Rymlig balkong in mot innergården. Mycket välordnad förening med god ekonomi. Bilplats finns att hyra (carport kostar 295 :-/mån). Ett högkvalitativt boende i centrala Umeå!

Område
Centrum
Adress
Östra Kyrkogatan 12
Pris
1.795.000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
4.039 kr inkl värme, vatten och kabel-TV
Andelstal
2.62663, 0
Byggnadsår
1984
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energi dekl.förb
0
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1774096872
Hiss
Yes
Våning
3
Uppvärmning
0 kr
El
0 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
0 kr
Nätbolag
Fastigheten är ansluten till kabel-TV via ComHem. Internetleverantör är Bredbandsbolaget. För utbud, se: www.comhem.se & www.bredbandsbolaget.se
Elförbrukning
0
Allmänt om området
Umeå växer, och i centrala stan ligger många vackra äldre hus bredvid moderna, nybyggda höghus. Njut av ett stort och brett utbud av butiker och gallerior, restauranger och pubar, caféer och museer. Eller ta med dig en filt och en picknickkorg och sätt dig i någon av parkerna som ligger längs Umeälven. Umeå är Europas kulturhuvudstad 2014, vilket märks genom det rika och tillgängliga kulturlivet med bland annat Gitarrmuseet, Bildmuseet, Norrlandsoperan, stadsbiblioteket och den populära skateparken Sparken, mötesplatsen för Umeås unga. Trots det centrala läget har man bekvämt gångavstånd till I20-området med motionsspår för skidåkning och löpning samt skogspromenader med bär och svampplockning.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus. Lokalbussar går från Vasaplan och region- och länsbussar går från busstationen i närheten av Umeå Centralstation. Du tar dig enkelt med tåg från Umeå Centralstation och Umeå Östra till bland annat Vännäs, Örnsköldsvik, Lycksele, Luleå, Kiruna och Sundsvall. Flygbussen tar dig till flygplatsen på 20 minuter. Parkeringsmöjligheter finns i parkeringshus och på parkeringar utomhus.
Närservice
Affärer och restauranger I centrala Umeå finns ett brett utbud av stora butikskedjor och mindre lokala butiker. Stort utbud av pubar, restauranger och caféer. Skolor och barnomsorg De flesta skolor finns i angränsande stadsdelar. Östermalmsskolan (F-6), Hedlundaskolan (F-9), Minervaskolan (F-9), Hagaskolan (F-9). Gymnasieskolorna som finns i närheten är Dragonskolan, nya Maja Beskow, Midgårdsskolan, Thorén Business School och Internationella gymnasiet. Det finns även förskolor i angränsande stadsdelar. Umeå universitetet ligger endast 2 km bort.
Antal rum
2
Kökstyp
kök
Beskrivning av interiör
Ljus och välkomnande hall med klinkergolv. Trivsamt kök med vita köksluckor, spis med häll, fläkt, kyl-15, frys -15. Här finns plats för matbord. Badrum med kakel på väggen och våtrumsmatta på golvet, dusch (plats för badkar), wc och tvättmaskin -16. Rymligt och ljust vardagsrum med utsikt in mot innergården. Utgång till en rymlig balkong med sol till mitt på dagen. Nytt parkettgolv av ek i vardagsrummet. Sovrum med garderober och plastmatta.
Namn
HSB Brf Alen
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen Alen ligger centralt belägen i centrala Umeå och bildades 1984. Föreningen har 34 lägenheter fördelat på 2 byggnader. Välutrustad och modern tvättstuga finns i källaren, och där finns även en bastu och fin föreningslokal. Det finns stora varmförråd i källaren, kyld matkällare samt en trevlig uteplats anordnad för de boende.
Antal lägenheter
34
Renoveringar utförda och planeringar
UTFÖRDA RENOVERINGAR 2018 - 2017 -Obligatorisk ventilationskontroll, inköp av trädgårdsmöbler och ny grill m.m. 2016 - Löpande underhåll så som målning, plantering, byte av ledningar och rör m.m. 2015 - Nya hängrännor & tak avlopp från garagen, genomgripande renovering och förändring av gräsytor i anslutning till nygatan. 2014 - Renovering av gästrum, målning av staket, asfalterings förbättring, ytterligare en gästparkering anlades. 2013 - Byte av fjärrvärmecentral och aggregatfläktar, byte av termostater vid varje radiator samt byte av låscylindrar.
Parkering
Föreningen har 13 garageplatser, 12 bilplatser under tak samt gästparkering. P-plats finns ej. Carport: 284 kr/månaden Garage: 360 kr/månaden
TV och bredband
Fastigheten är ansluten till kabel-TV via ComHem. Internetleverantör är Bredbandsbolaget. För utbud, se: www.comhem.se & www.bredbandsbolaget.se
Kontaktperson
HSB

Planritning

Bilder

Karta

Område

Umeå växer, och i centrala stan ligger många vackra äldre hus bredvid moderna, nybyggda höghus. Njut av ett stort och brett utbud av butiker och gallerior, restauranger och pubar, caféer och museer. Eller ta med dig en filt och en picknickkorg och sätt dig i någon av parkerna som ligger…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.