Östra Kyrkogatan 28A

1 rum, 35 kvm , våning 1 av 3

Fin etta med balkong på nedre Haga!

Välkommen till denna centralt belägna etta på nedre Haga. Lägenheten har balkong i västerläge, renoverat kök och allrum med sovalkov. Välkommen att boka visning!

Område
Haga
Adress
Östra Kyrkogatan 28A
Pris
1.495.000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
2.214 kr Inkl värme, VA, kabel-TV.
Andelstal
3.20477, 3.20478
Byggnadsår
1964
Energi dekl.förb
0
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1785915260
Hiss
No
Våning
1
Uppvärmning
0 kr
El
0 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
0 kr
Elförbrukning
0
Allmänt om området
Stadsdelen Haga är ett omtyckt och populärt bostadsområde strax norr om Umeå centrum. Stadsdelen är en av Umeås äldre, och började byggas på 1920-talet. Här finns bland annat omtyckta Gammlia, fotbollsanläggning och trevliga parker. Natur och fritid Haga ligger även nära Gammlia, ett friluftsmuseum där du kan uppleva svensk kulturhistoria. På Gammlia finns också Västerbottens museum som samlar Svenska Skidmuseet och ett fiske- och sjöfartsmuseum. Det är här umeborna samlas för att fira midsommar och andra högtider. Här är det också nära till motionsspår och natur, med I20-skogen till väster och Gammliaskogen och Stadsliden till öster.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till centrala Umeå, Umeå universitet, Norrlands universitetssjukhus och Umeå Centralstation. God bussförbindelse.
Närservice
Längs Östra kyrkogatan som sträcker sig genom hela området finns mataffär, pizzeria, gym med mera. Skolor och barnomsorg Hagaskolan (F-9), Sandaliden (F-3). I området finns det gott om förskolor.
Antal rum
1
Kökstyp
Kök
Beskrivning av interiör
Rymlig hall med garderober och plats för ytterkläder. Helkaklat badrum med dusch/wc. Allrum med ljust laminatgolv, sovalkov och utgång till balkong med västerläge. Ljust kök med vita köksluckor, spis med häll, ugn, spiskåpa samt diskmaskin. Köparen ordnar med eget abonnemang för hushållsel.
Namn
Brf Ekan
Om föreningen
Mellan åren 2004/2005 ombildades fastigheten och Bostadsrättsföreningen Ekan på Östra Kyrkogatan 28 uppstod. Brf Ekan har numera 18 bostadrätter och 23 bilplatser till förfogande. I föreningen finns tvättstuga och bastu för bokning.
Antal lägenheter
18

Planritning

Bilder

Karta

Område

Stadsdelen Haga är ett omtyckt och populärt bostadsområde strax norr om Umeå centrum. Stadsdelen är en av Umeås äldre, och började byggas på 1920-talet. Här finns bland annat omtyckta Gammlia, fotbolls- och friidrottsanläggning och trevliga parker. Natur och fritid Haga ligger även nära Gammlia, ett friluftsmuseum där du kan uppleva…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.